LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)
Raspunsuri - Pagina 7
laura_dimitris spune:
hai ca ma tin de astazi de dimineata...
din tot sufletul:

LA MULTI ANI FERICITI SI CU MUUULTE IMPLINIRI CESKA DRAGA !!!!
Dani, imi pare rau ca inca nu le-a trecut copiilor... multa multa sanatate 
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti LauraD , cel tarziu pe 28 ian merg la morfofetala de trim 1 la dr Iosup si cred ca imi va spune si ce e. Sanatos sa fie!Fetelor ce parere aveti de Infanrix penta si Priorix facute in aceeasi zi? Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
bravooooo!
abia astept !!!

si Eleni - 05.02.2008
emabucuresti spune:
ieri a facut si Laura de Elia 11 lunite, la multi ani coleguta lui milan de acvariu in maternitate!
Sanatate multa mamicilor si clopoteilor bolnaviori/raciti!
Si vreau sa mai fac o urare, tin pumnii sa aflam curand si despre alte mamici care doresc sa ramana insarcinate, ca evenimentul s-a produs! Eu nu ma gandeam nici pe departe si nu eram pregatita sa fac al doilea bebe asa repede, de fapt sincer nici nu stiu cand mi-as fi adunat atata curaj, dar s-a intamplat si suntem foarte foarte fericiti! Abia astept sa citesc aici despre noi gravidute!!!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Tizo te-am prins, ti-ai facut blog , acum astept si postarile ![]() Si o mai astept pe Roxana sa isi faca si ea curaj ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Aventuri |
Am asa un 'feeling' c-o sa te dezamagesc
Nu au fost vorbe "in vant" cand am spus ca va admir, pe cele care aveti blog, pentru talentul de a scrie; eu n-am avut niciodata (si nu cred c-o sa-l mai castig, la 35 de ani - neimpliniti
Cert este ca din cauza nestiintei de a comuinca sau a lipsei talentului, m-am indreptat spre stiinte exacte (mate si fizica) iar, "umanele" le-am folosit doar la a 'intretine' latura sentimentala.
Si, ca sa revin de pe campiile pe care am fluturat steguletze galbene (de la Teo am adoptat vorba asta), m-a emotionat mesajul de pe blog.
Iar pentru "sustinere"

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
pai, chiar ca m-ai ambitionat ca nu-ti puteam vedea fotografiile, nu puteam sa-ti raspund si eu cu un comentariu... Trebuie sa lucrez la el.Ma inspir din blogul tau... Am scris si eu prima data in blogosfera si asta a fost un mesaj de la multi ani mamei tale ! Cu mult drag! Este ziua de nastere sau de nume? Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Succes!
L-am salvat in 'favourites'.

!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
emabucuresti spune:
Danibv sanatate multa, uite si lalaD este in aceeasi situatie, stie cum e.
LalaD thanks. Mie tot dr Iosup mi-a zis si de mIlan, la eco de trim 2 , ca ala de la Euroclinic unde facusem eco de trim 1 nu s-a periceput sa vada ce si cum. De-aia avwem noi carut roz, ca mi-a placut mult cand l-am vazut si nu stiam ce am dar eram sigura ca va fi fata. Noroc ca si baietii au purtat roz in ultimul an hihi
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ginnette
Succes! L-am salvat in 'favourites'. ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |

si Eleni - 05.02.2008
ramonab spune:
Roxi, eu zic ca ai putea scrie intr-un blog.Te mai descarci si tu.
Nici eu nu am talent "scriitoricesc" dupa cum bine ati observat.Dar bine sa mai scrii asa din cand in cand.
Apropo unde-i blogul Laurei?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
ginnette spune:
Off, Danybv
Ai grija, ca de tine (mai mult) depind copiii; numai cand ma gandesc, m-apuca panica!
Sanatate multa la toti.
Si, Maria e frumoasa si-n trening; nu-ti mai face ganduri.
Ema, mie mi-a spus ca cel putin o luna sa treaca intre INFANRIX penta si PRIORIX.
Cat despre morfo, eu pe amandoua (de trimi II si III) le-am facut la Iosup; mie mi-a spus ca e fata, dar aveam 16 saptamani.
Sanatos sa fie, dar eu raman la "predictia" mea: fetita (si adaug si urarea Silviei-Creata: leoaica puternica - para asa a zis
)
!
Buburuza de 1 an
Albume
Lala_D spune:
Roxana asta cu talentul e o chestie absolut relativa .
Cand vorbim de copiii nostri cuvintele vin singure .
Eu ma gandesc ca e un jurnal pentru ei si asa imi e drag sa scriu .
Oricum mesajele tale imi sunt foarte dragi si nu imi pari deloc abonata la "real" , cred ca s-au lipit si ceva lucruri umaniste pe'acolo 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

, acum astept si postarile