LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)
Raspunsuri - Pagina 6
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Uitati care e jucaria preferata a lui Razvanici.Toata ziua se plimba cu ea in mana, o roade, o arunca, o invarte, o suceste.Doar asta. desi are o gramada de jucarii frumoase. http://good-times.webshots.com/photo/2290045590102497651tOwqxT RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 11 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog |

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
emabucuresti spune:
La multi ani Ioana de ioanact si celorlalti clopotei ce poarta numele Sf Ion!
La multi ani Ceska!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Lala_D spune:
Tizo te-am prins, ti-ai facut blog
, acum astept si postarile ![]()

Si o mai astept pe Roxana sa isi faca si ea curaj ![]()

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Mada felicitari pentru nepotica! n-am citit mare lucru dar am vazut ca ne-ati felicitat azi pt 11 lunite, multumim frumos! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
LA MULTI ANISORI MILAN DRAGA !!!!
Inca o luna si deja esti baietel mare de 1 anisor
Sa-ti traiasca baietelul mami, sa fie sanatos!!
Cand aflam daca milan va avea surioara sau fratior ?
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Tizo te-am prins, ti-ai facut blog , acum astept si postarile ![]() Si o mai astept pe Roxana sa isi faca si ea curaj ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Aventuri |
pai, chiar ca m-ai ambitionat ca nu-ti puteam vedea fotografiile, nu puteam sa-ti raspund si eu cu un comentariu...
Trebuie sa lucrez la el.
Ma inspir din blogul tau...
Am scris si eu prima data in blogosfera si asta a fost un mesaj de la multi ani mamei tale ! Cu mult drag!
Este ziua de nastere sau de nume?
si Eleni - 05.02.2008
Lala_D spune:
Merci Laura !
E ziua de nastere dar o cheama si Ioana 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
danybv spune:
Buna ziua fetele
LA MULTI ANI !!!! pentru Saara Maria sa fi sanatoasa , fericita si cumintica 
la multe lunite pentru clopoteii Daniel , Milan sa cresti mari , frumosi si cuminti 
LA MULTI ANI !!! pentru zuza noastra draga ceska777 sa fi sanatoasa , fericita , sa-ti indeplineasca Dumnezeu toate dorintele si sa te bucuri de cei dragi tie
La Multi Ani !!! celor care poarta numele Sfantului Proroc Ioan Botezatorul 
Am vazut foarte multe poze cu clopotei frumosi foc , nu nominalizez acum fiindca am neuronul slabit de la boala si stres si nu as vrea sa omit pe cineva .
La noi aceasi situatie , am fost iar la dr ieri si ne-a dat alt tratament , Maria a facut aseara febra mare de tot avea 39,8
am reusit sa i-o scad repede ca altfel o luam din loc cred , imi vine sa fug direct in padure , deja avem o saptamana de cand bolesc rau de tot , eu mi-am mai revenit insa copii , nu
.
Vorbea cineva de slabit si eu vroiam sa slabesc acum sa tin o cura ceva dar cu boala asta si cu stresul de acum vreau sa va zic ca de la 73 de kg care le aveam acum m-am cantarit aseara si am 66 kg , cred ca nu-mi mai trebuie sa tin nici o dieta , daca mai am o boala de asta si copii la fel ajung ca o scandura
Doresc tuturor celor bolnaviori ( mame si copii ) multa sanatate
Sa nu uit Dana sa-ti ajute Dumnezeu
sa duci la bun sfarsit sarcina si sa fiti bine tu si bebe , nu uita noi toate suntem alaturi de tine 
Fetelor sunt dezamagita de tot , in Tulcea nu gasesti nimic din ce-ti trebuie asa mai de Doamne ajuta , am cautat rochita Mariei , nimic !!!! iar de tort au niste modele de pe vremea lui bunicu ( Doamne iarta-ma ) dar sunt necajita rau , nu stiu ce o sa fac ...
Nu fac petrecere mare , doar membrii familiei , matusi si niste prietene .
Mai am azi de cautat intr-o particica a orasului , sper sa gasesc ceva ca de nu o iau din loc . Na , ca uite m-am jelit destul la voi , eu sunt o fire mai puternica de fel dar acum e prima data cand cedez 

Incerc sa mai revin .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
SILVIA nastere usoara si bebelusa sanatoasa 

emabucuresti spune:
LauraD
, cel tarziu pe 28 ian merg la morfofetala de trim 1 la dr Iosup si cred ca imi va spune si ce e. Sanatos sa fie!
Fetelor ce parere aveti de Infanrix penta si Priorix facute in aceeasi zi?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti LauraD , cel tarziu pe 28 ian merg la morfofetala de trim 1 la dr Iosup si cred ca imi va spune si ce e. Sanatos sa fie!Fetelor ce parere aveti de Infanrix penta si Priorix facute in aceeasi zi? Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Nu combina vaccinurile . Stiu ca unii doctori o recomanda dar sunt totusi 8 chestii diferite bagate odata in corpul unui copil. E mult .
Mai bine asteapta o luna diferenta intre ele.
Mie Iosup mi-a spus la 13 saptamani ca e baiat . De fel nu se inseala .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Aventuri
Lala_D spune:
Dany multa sanatate !
Stiu ce greu e cu toti bolnavi odata .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)