LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

La multi ani tuturor care poarta numele de Ioan sau Ioana-clopotei,mamici,tatici si bunici
Sarra Mariasa cresti mare si sa fi fericita
Ceska777sa ai parte numai de bucurii in viata si sa te bucuri de puiul tau drag si frumos Benji.
Natalia am vazut pozele vostre ai niste fete superbe,ce de zapada era acolo,frumos ce sa zic,acum va spun sanatate multa
LALA 20tare scumpa este Bia,pare un copil tare cuminte,am dreptate??
GATTA am admirat-o iarasi pe Sara este un copil tare scump.
ELLENUTA azi incercam reteta cu merisorul,il fac si eu tot la cuptorul cu microunde.Eu pt noi il folosesc destul de des,pt Bianca nu am l-am folosit decat la sterilizat biberoane.
LAURA_DIMITRISmutumim frumos.Si mie imi place sa ascult muzica iar Bianca sta cumintica si asculta ma face si sa rad cand o vad
Ramona bafta la examen
Aici este un frig teribil a si nins putin,nu stiu ce sa fac sa ies afara sau nu.De vreo 2 zile Bianca sa trezit doar de 2 ori pe noapte uraaaaaaaaaa,sa vedem cat o tine.Dar ziua este un cosmar sa o adorm,uneori simt ca imi pierd rabdarea,stau cu ea mai mult de o ora pana atipeste.In rest este ok papa bine,inca nu merge nici ea si vb toata ziua japoneza,tacsu ii cere mereu titrare sa inteleaga si el

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la multi ani, ceska! la multi si inspirati, plin de talent si de arta, draga ceska! sa te bucuri de o aniversare aniversara:) cu cei dragi pe langa tine (fie ca scormonesc prin dulapuri sau cerceteaza papuci):))

fetelor, am luat o hotarare: anul asta e anul meu!al sanatatii mele. ma duc lamedic fix acu sa vad daca pot incepe cu slabitul cum vreau io...va daud etalii mai incolo:)

pusici si tineti-mi pumnii chiar daca nus titi exact pt ce
:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

da, este o rola mica de scoch.
cunosc, nici beatrice nu se prea joaca cu jucarii mai degraba cu sticle, galetuse, brichete ,deschis si inchis sertare ,usi .

Uitati care e jucaria preferata a lui Razvanici.Toata ziua se plimba cu ea in mana, o roade, o arunca, o invarte, o suceste.Doar asta. desi are o gramada de jucarii frumoase.
http://good-times.webshots.com/photo/2290045590102497651tOwqxT

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Roxana, slapul e si de la mine. Ca sa te linistesc, nici Mariuca nu merge, dar nici nu ma streseaza chestia asta. Eu am mers la 9 luni, asa si?? Eu sunt eu, fiica-mea e fiica-mea, nu putem face comparatii. Ti-au zis si fetele cu 2 copii, nu se aseamana fratii intre ei, chiar daca au acelasi sex, mai ales 2 copii cu 2 mamici diferite. Relax and enjoy! Cand o sa mearga, o sa te doara mijlocul de cat alergi dupa ea!

Tocmai mi-am luat un cap in gura de la Mariuca si mi-a spart buza! Ma duc la o tigara, pe chestia asta!!!!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Sa fie primit (shlapul)!

Intre noi fie vorba, mijlocul ma doare si-acum, ca vrea sa mearga tinuta de maini.

Ai grja cu miscarile de judo ale printzesei; Adela i-a dat mamei mele, lucrarea jos, de a trebuit sa-si puna dinti.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Stankuta merci frumos de compasiune Asa credeam la prima sarcina, ca nu imi voi mai reveni ever , acum stau mai linistita caci stiu ca voi fi om din nou cat mai curand sper.

Merci fetelor si pt felicitarile recente pt sarcina

Sa va povestesc experientele pe care le-am facut zilele astea pt a-l determina pe bebe sa se trezeasca mai rar noaptea:

Acum doua seri i-am dat cereale groase cu lingurita, apoi a mai baut 100 ml dar s-a trezit de 2 ori, la 11 noaptea si la 4 dim. Ieri i-am dat mai consistent sa manance in timpul zilei, aka fructe dimineata,legume cu pui la pranz si mamaliga cu ou si iaurt la amiaza , apoi seara cca 200 ml lapte cu cereale ( in bibe, am largit cu un cutit tetina deja larga-variabila) si s-a mai trezit doar o data azi noapte, la 1.30, si a baut 130 ml lapte(tot cu cereale).
E f bine cu o singura trewzire! Aaa, i-am dat apa initial, la 1.30 noaptea , cand a gustat s-a pus pe urlat asa ca am fugit si i-am facut laptele.
de dimineata, la 8, i-am dat direct fructe, ce ziceti? sa-i fi dat iar lapte? n-ar fi baut prea mult,m-as fi rugat de el sa ia 80 ml, asa face dimineata.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

La multi ani tuturor care poarta numele de Ioan sau Ioana-clopotei,mamici,tatici si bunici
Sarra Mariasa cresti mare si sa fi fericita
Ceska777sa ai parte numai de bucurii in viata si sa te bucuri de puiul tau drag si frumos Benji.
Natalia am vazut pozele vostre ai niste fete superbe,ce de zapada era acolo,frumos ce sa zic,acum va spun sanatate multa
LALA 20tare scumpa este Bia,pare un copil tare cuminte,am dreptate??
GATTA am admirat-o iarasi pe Sara este un copil tare scump.
ELLENUTA azi incercam reteta cu merisorul,il fac si eu tot la cuptorul cu microunde.Eu pt noi il folosesc destul de des,pt Bianca nu am l-am folosit decat la sterilizat biberoane.
LAURA_DIMITRISmutumim frumos.Si mie imi place sa ascult muzica iar Bianca sta cumintica si asculta ma face si sa rad cand o vad
Ramona bafta la examen
Aici este un frig teribil a si nins putin,nu stiu ce sa fac sa ies afara sau nu.De vreo 2 zile Bianca sa trezit doar de 2 ori pe noapte uraaaaaaaaaa,sa vedem cat o tine.Dar ziua este un cosmar sa o adorm,uneori simt ca imi pierd rabdarea,stau cu ea mai mult de o ora pana atipeste.In rest este ok papa bine,inca nu merge nici ea si vb toata ziua japoneza,tacsu ii cere mereu titrare sa inteleaga si el
Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

vreau si ninsoareeeeeeee !!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

la multi ani, ceska! la multi si inspirati, plin de talent si de arta, draga ceska! sa te bucuri de o aniversare aniversara:) cu cei dragi pe langa tine (fie ca scormonesc prin dulapuri sau cerceteaza papuci):))

fetelor, am luat o hotarare: anul asta e anul meu!al sanatatii mele. ma duc lamedic fix acu sa vad daca pot incepe cu slabitul cum vreau io...va daud etalii mai incolo:)

pusici si tineti-mi pumnii chiar daca nus titi exact pt ce
:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

pusici multi, o calda imbratisare virtuala si tinem si pumnii !!!
eu sunt sigura ca daca tu iti pui ceva in cap... aia o sa-ti iasa!!!

fugi la dr. si vino cu detalii poate ne mobilizam si noi, furam din planurile tale...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

Roxana, intradevar era suparata ca tot insistam sa stea sa-i facem poze iar ea nu avea chef...
noi noapte am renuntat si la lapte si la orice. adica nu chiar orice daca se trezeste imediat doamna suzi si rezolvam problema. dar... cred ca sunt o norocoasa zic eu ,pt ca sunt copii care vor laptic sau apa si nu altceva. la 6 dimineata 180-200 de laptic ,adoarme si trezirea pe la 8.30-9 depinde . si la ora 10 -fructele si asa mai departe.

http://good-times.webshots.com/album/569517825eMyfKs?vhost=good-times

Mergi la inceput

Mada felicitari pentru nepotica!

n-am citit mare lucru dar am vazut ca ne-ati felicitat azi pt 11 lunite, multumim frumos!

Mergi la inceput

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani Saara!

Mergi la inceput