Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112
Raspunsuri - Pagina 24
Leditia spune:

Andre_ea

Nastere usoara si o bebelina sanatoasa,frumoasa,voioasa,norocoasa si mancacioasa.
POZE CU NOI
de David Christian
lisa79 spune:
nastere usoara
Andrea
!
37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
catisto spune:
Buna fetelor !
Porumbita eu am streptococul hemolitic B si dr mi-a zis ca nu are rost sa iau acum antibiotic pentru ca exista riscul ca el sa fie activ atunci cand o sa nasc . Mi-a spus ca o sa-mi faca antibioticul perfuzabil in timpul travaliului ca asa e cel mai sigur. Si nici nu mi-a recomandat sa fac cezariana din cauza lui .
Si eu o nasc cu peridurala si inainte sa ajung la dr la care sunt acum si care este la Filantropia eram la dr Dincaref Luiza la Medlife si vroiam sa nasc cu ea la Municipal dar mi-a spus ca la Municipal nu-mi garanteaza anestezia epidurala ca sunt medici anestezisti care fac si medici care nu fac . Nu stiu ce sa-ti spun , cel mai sigur este sa discuti cu dr ta despre anestezie si sa-ti garanteze ca o sa ai parte de ea . 
IRINA.C misto a treia conversatie! Si eu am mai auzit de la mai multe persoane ca daca ai arsuri cica ii creste parul lui bebe . Ce tare ! Si fii curajoasa , suntem alaturi de tine .
tec si eu am luat gynipral si no-spa de la 27 saptamani si acum ,luni cand am fost la control aveam 37 sapt si 5 zile dr mi-a zis sa nu mai iau nimic si culmea trebuie sa ma plimb mult ca cica bebe poate veni oricand de acum incolo . Cine stie , poate la urmatorul control o sa-ti spuna sa nu mai iei nici tu . Fiecare dr cu parerea lui cred eu .
alinuk felicitari pentru bebe Adrei Cristian . Sa fie sanatos si sa va bucurati de el . Si tie recuperare grabnica !
Naty sunteti tare dragute toate trei 
si pentru Andre_ea 

Nastere usoara!
Eu fetele sunt tare emotionata cand ma gandesc ca am intrat in saptamana 39 si vad ca bebelina mea se lasa asteptata . Burtica se intareste intruna dar vad ca nimic altceva . Si culmea am colul deschis si aproape sters de mai mult de o luna . Tare grea e asteptarea asta .
Va
pe toate si toti bebeii !
mamica de
Ana Maria (2.08.2004) si
38+
cu Ioana Ruxandra
http://catisto.sunphoto.ro/
justme25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dobreclaudia pentru andreea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca tot ii plac majoretele!!! Justme - e asa grea experienta cu cezariana? ca eu deja ma gandesc sa renunt la aceasta modalitate....din ce am mai auzit la fete.... 37 frumoasa mea bebelina clau |
Mai ce sa zic?eu eram asa ingrozita de nasterea naturala (plus ca am asistat la travaliul unei tipe si efectiv mi s a sculat parul pe ceafa) incat am ales cezariana pana la urma. Te mai doare dupa operatie, dar si la naturala te doare de nu poti sta in fund o vreme...in 2 saptamani eu eram deja super ok. ma miscam normal, nu ma mai durea operatia..acum, depinde de fiecare
deliafairais spune:
buna fetelor! noi am ajuns acasa azi si suntem foarte incantati sa fim in sfarsit si cu taticul.
despre nastere, ce pot sa va spun deocamdata e ca am nascut pe 4 (park in lista scrie 5), la ora 17.25, bebe david a avut 3600 (desi dr i sa parut f micutz la controlul dinainte de operatie, si ne-a sugerat cezariana tocmai din acest motiv, sa nu intamine bebe probleme la nastere in caz ca nu e dezv de 39 sapt), si are 50 cm. la spital bebe a dormit cat era ziua de lunga iar noaptea a avut colici, acum speram sa nu fie chiar asa rau acasa, i-am dat un pic de gripe baby water dupa ce a papat acum si deocamdata, desi e treaz de 1,30 h, nu plange deloc.
nu am apucat sa citesc din urma, dar o sa o fac. sper ca sunteti bine toate!
38+
DAVID
lisa79 spune:
delia,bine ai venit acasa! sa va bucurati de micutul david si asteptam poze
37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
DarkBendis spune:
Alinuk, felicitari, sa-ti creasca mare-mare puiutul, sa fie sanatos si voinic, iar tu sa ai mult laptic si sa te refaci repede 

Andre-ea, bafta multa! 

Fetelor, tare folositoare mi-a fost discutia referitoare la alaptat. Bebe mic vrea sa pape uneori o data la cateva ore (3-4), uneori la 2-3 sau chiar mai repede... voi incerca sa-l tin cat mai mult la un san pana ce se goleste. Sa vedem....
Claudia, eu am nascut prin cezariana (a fost emergency C-section caci medicii se temeau ca bebe e "distressed" deoarece nivelul de oxigen din sangele lui era la limita normalului, iar eu nu eram complet dilatata). Deci nu am avut de ales. Peridurala prinsese foarte repede - o recomand la toata lumea, un anestezist bun si nu ai de ce sa te plangi. Nu am simtit nimic in timpul operatiei (doar senzatia interesanta ca cineva "umbla" pe la burta mea), pe bebe l-am vazut si l-am tinut imediat in brate "dupa", tati lui bebe a fost cu noi tot timpul, iar de recuperat m-am recuperat foarte bine. DAR, acestea fiind spuse, in caz ca voi ramane iarasi gravida voi face tot ce voi putea sa nasc natural. Cezariana este totusi operatie serioasa, "major surgery" cum zic astia aici, complicatiile sunt oricand posibile, disconfortul exista, nu poti face multe timp de ... saptamani de zile (condus masina, ridicat greutati gen aspirator, copil mai mare etc), nu poti face efort ca sa nu mai vorbesc de placeri ca purtatul de cateter, constipatia care ... dureaza cat dureaza, injectiile de rigoare (cate una pe zi, timp de 5 zile), ciorapii medicinali pe care a trebuit sa-i port tot timpul cat am stat in spital etc.
Irina, ce le mai scot unii din gurita... cum s-ar zice mare-i gradina... toata treaba e sa incerci sa nu te enervezi tu, lasa-i sa zica ce vor si tu vezi-ti de ale tale. Gandeste-te ca in curand o sa-ti tii puiul mic in brate 
Ehei, noi testam acum baby-bouncerul.. si-i place la bebe mic ![]()
Multi pupici la licurici, mamici si burtici (iar ca sa continuu in aceeasi nota - eu ma duc sa ma uit la pozici)

Dark Bendis
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Andre_ea o fi doar indigestie....sa speram k atat si nimic mai mult!si pt tine

...te rog scrie-ne cum mai e mama ta dc mai ai timp inainte sa pleci la spital.
O sa rezisti si fara apa, nu te mai gandi...au rezistat toate fetele inaintea noastre, tre si noi
Sanatate si nastere usoara!
bb mic
POZE
38+
andre_ea spune:
Irina, mama a fost si operata, acum vreo 8-9 ani, de ulcer perforat. Nu mai stiu ce sa zic. Nici nu ma mai gandesc ca maine nasc.
Muuulta bafta si tie! Sa dea Domnul sa nu fie varicela la sot. Si scot deja agitate, ca sigur nu mai apuc
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
39+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
bebelusi spune:
Alinuk, felicitari si multa multa sanatate amandurora. Sa vii cu amanunte.
naty
ce frumoase sunteti, imi e asa de drag de voi 

Ioana mi se pare ca seamana cu Cleopatyra Stratan. Imi cer scuze daca nu iti place comparatia, mie imi place.
Irina, stai linistita, nu te mai stresa. 
Fetelor v-am tot auzit cu bebe ca daca e pe partea dreapta in burtica e travaliul mai lung. E adevarat? Si daca e pe stanga e mai bine????
Just...off...zii ca ei si fa ca tine. Asta e cel mai bun sfat dupa parerea mea. Asa face sora-mea si stii ce mult ai de castigat....numai sa poti face asta. Just sa stii ca si sotul meu este mai impaciuitor decat mine.
Andre tinem pumnii..
Fetelor pe mine ma doare in spate in dreptul rinichiului. Asta se intampla cand stau jos. Oare sa fie de la faptul ca bebe imi da cu picioarele sub coasta (cand face asta simt in fata nu in spate). Imi e teama sa nu fie de la rinichi

. Daca ma ridic in picioare nu ma mai doare. Am fost azi la medicul de fam sa imi iau concediul medical si m-a palpat si a fost multumita de cum e asezat bebe. Mi-a luat si tensiunea si a zis ca e ok.
Alina eu sunt sigura c o sa beneficiezi de 85%. Fetelor, sa va ganditi daca nu cumva aveti si venituri din alta parte. Eu de exemplu nu mi-am dat seama ca anul trecut am incheiat pensii private obligatorii si deci am venituri si de acolo 

. Nu am cine stie ce suma, dar cred ca va conta ceva.
35+
Vlad Mihai
AMR 5 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"