Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

hello burtici!
aparuram si noi intr-un tarziu, vizitam cam rar forumu da' incercam sa ne tinem la curent!!
Felicitari proaspetelor mamici!! Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si papaciosi!
celor care inca mai asteapta sa nasca (vezi si subsemnata): rabdare si tutun - cum zice turcul (ok, sau fara tutun...)!
Multam fetelor de grija, unele m-ati intrbat daca m-am mutat: DA!!!!! De o luna traiesc la mine in casa si tare bine mai e. Sarumana de intrebare!
Hena ma intrebase cu cine nasc (daca se va mai intampla ca io am impresia ca acesta vrea sa vina la primavara :)) - cica-i prea frig acu'!) - nasc natural sper la Cuza cu dra dr Mihalceanu Elena. O scumpete de doctorita! Daca te mai pot ajuta cu ceva spune! Chiar daca raspund cu mare intarziere incerc sa raspund!
Daca am uitat pe cineva imi cer scuze!
Pe mine ma apuca paranoia de cand stau mai mult singura si n-am de lucru! Ma gandesc la tot felul de prostii, de-mi vine sa ma bat singura! Voi cum stati cu moralul?? Tot ce imi doresc e ca bebe sa fie ok - mai sufera cineva de sindromu asta tamp?
HELP!!!!!
In rest se pare ca daca micu nu se hotaraste sa vina singur pana atunci, marti ne internam (alt motiv de paranoia - nu-mi place 13!!!!) si ne nastem cu sau fara voia noastra!
Sincer nu ma asteptam sa rezistam pana acum! La ultimul control (adica luni) aveam colul partial scurtat, permeabil la index... marti am pierdut si dopul, burta e foarte foarte jos, ma pipi non stop!
Pupam toate mamicile! (in timpul zilei n-am cum sa intru da' o sa incerc s-o fac mai des noaptea - s-asa nu dorm!!)

39+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR sau N-AMR :))))) !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, nu mai schimbam capitolul????Eu l-as schimba dar nu stiu cum

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Andre_ea ai PM

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andreea si Irina, multa bafta si curaj maine! Totul o sa fie bine

Eu m-am intors din plimbarea de seara , de abia imi mai tarasc picioarele, apoi dc o s-o tin tot asa o sa slabesc...sau dau ortu' popii, cand am ajuns acasa aveam tensiunea 148 cu 77 .

Naty eu nu am reusit sa vad pozele, imi spune ca site-ul e in renovare, ai idee de ce?

Rectific, tocmai le-am vazut, ai o minunatie de fetita, frumoasa foc, sa-ti traiasca. Brunetica, asa cum imi place mie, sper ca si al meu baiat sa fie brunet cu ochi albastri, eu asa am dat comanda, dc imi incurca astia borcanele, ma supar

Sunt suparata ca ieri cand am ajuns acasa am gasit pisica schioapa, si-a scrantit o labuta din fata, cred ca din umar, nici nu mai vrea sa mearga, azi a stat toata ziua in pat. Cred ca a sarit de pe undeva gresit.
O mai las si maine sa vad cum evolueaza si o ducem la doctor, dar nu stiu ce ar putea sa ii faca?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

saraca pisica,pe unde o fi umblat ea! miere,mai incet cu efortul si ai grija cu tensiunea,
Raluca, sa ai noroc de casa noua si nu fi amarata cu 13(apropo de 13,aici in Chicago in blocurile alea inalte nu exista etajul 13), e o supertitie. eu cunosc pe cineva nascut in 13 si a avut parte de mult noroc in viata.mai ales in dragoste(e o ea)
o sa fie bine

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Continuam

113 aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131671

Mergi la inceput