Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112
Raspunsuri - Pagina 23
IRINA.C spune:
Tensiunea este buna, andre_ea, poate este altceva...alte simptome ceva?dc nu te descurci mai bine mergi undeva decat la salvare, nu-s cei mai competenti medici pe salvare.Succes
bb mic
POZE
38+
andre_ea spune:
Irina, chiar nu stiu ce sa zic. Cand sta in pat ii e binisor. In schimb, daca se ridica in picioare ameteste. A vomitat de 3 ori. Acum zice ca e mai bine.
Am mancat mancarea mea preferata: musaca. Un fel de ultima masa a condamnatului. Cica de maine de la 8 dimineata nu mai am voie nici sa mananc nici sa beau. Cum stau eu o zi intreaga fara apa???
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
39+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Alina1976 spune:

Andre_ea 

Selene, asa e si la mine. Bebelina suge 10-15 min dupa cate face pauza, sau atipeste...atunci o iei o pui pe umar sa dea aerul afara, si o mai trezesti, apoi o pui la acelasi san nu la celalalt. Si o sa mai suga iar inca vreo 10-15 min..
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Leditia spune:
Irina,nu mai fi speriata,gandeste-te doar la final..cand iti tii puiul in brate,cand in sfarsit o sa vezi cum arata minunea care a stat in burtica ta 9 luni,cand vezi ce ati realizat..rodul iubirii tale cu sotul tau...ai sa te simti implinita,ca si cum abia acum sunteti completi.Si cand o sa-l vezi pe tati cum il tine pe bb in brate,cum il iubeste,cum il alinta,crede-ma ca te vei topii de emotie.
Pana la urma ei vor fi baietii tai,cei care te vor adora,iubi si alinta de acum incolo.
Sa-l vezi pe bb mic,sa-l simti,sa vezi cum cauta cu gurita sanul tau,sa-i simti mirosul divin de bebelus,sa-i vezi zambetele nastrusnice si cum se uita cu ochisorii lui mari la tine ca si cum tu ai fi tot universul lui,ei la asta trebuie sa te gandesti.
In drum spre spital eram si eu speriata,mai mult ca m-a luat asa ca din oala,ca era noaptea si stii cum e noaptea,toata lumea e deranjata ca tocmai cand dorm si ei tu vii si le disturbi somnul din timpul jobului.
Insa ma gandeam la momentul intalnirii,la cum va arata bb,daca va fi brunet,daca va fi nush cum..ca o sa-l tin in brate,c-o sa-l iubesc,ca va fi centrul universului meu,ca o sa-i simt mirosul ala de bebelus..etc..si-mi mai trecea teama.
O sa fie bine si bb si tu si sotul,ai incredere.
POZE CU NOI
de David Christian
andre_ea spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976![]() ![]() Andre_ea ![]() ![]() ![]() ![]() Selene, asa e si la mine. Bebelina suge 10-15 min dupa cate face pauza, sau atipeste...atunci o iei o pui pe umar sa dea aerul afara, si o mai trezesti, apoi o pui la acelasi san nu la celalalt. Si o sa mai suga iar inca vreo 10-15 min.. S-a nascut minunea SABINA-MARIA ![]() Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
Mai ce bine arata agitatele alea. Ma simt ca o vedeta
Asa e cu alaptatul, de preferat un singur san la o masa, la masa urmatoare celalalt. Daca chiar nu aveti laptic suficient, nu-i bai sa puneti copilul la celalalt san, chiar si a treia oara la cel initial, dar pe masura ce vine lapte suficient, e bine sa pui copilul la un singur san.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
39+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
justme25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Irina, chiar nu stiu ce sa zic. Cand sta in pat ii e binisor. In schimb, daca se ridica in picioare ameteste. A vomitat de 3 ori. Acum zice ca e mai bine. Am mancat mancarea mea preferata: musaca. Un fel de ultima masa a condamnatului. Cica de maine de la 8 dimineata nu mai am voie nici sa mananc nici sa beau. Cum stau eu o zi intreaga fara apa??? ![]() Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 39+ am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
Draga mea, mie inainte de cezariana nu mi-a zis medicul nimic legat de baut sau mancat..insa tot asa auzisem si eu ca nu ai voie. Dar nu m-am luat dupa asta ca altfel muream de sete. De mancat am mancat doar dimineata, ceva usor,niste lapte cu cereale, dar pe urma am baut apa la greu. Pai pana la 5 fara ceva dupa amiaza, cand a inceput operatia cred ca innebuneam fara sa beau si fara sa am ceva in burtica. Mi se facea si rau, ca eu asa fac..daca nu beau apa, am o stare nasoala rau!Si slava domnului, n-am avut nici pe naiba. Poate d-aia medicul nu mi-a zis nimic
iuliacris spune:
Bine v-am regasit, dragelor! M-am intors si eu de vreo 2 zile din California, da' n-am avut timp sa scriu.
Felicitari Alinuk si tuturor mamicilor care au nascut in ultimele doua saptamani. Sa va creasca puiutii cu spor si sa va bucurati de fiecare minut din viata lor!
Trimiteti-mi si mie parola de la contul comun sa mai vad si io pozici cu pitici.
Calatoria in California a fost destul de obositoare, drumul cu avionul a fost neasteptat e usor, in schimb am circulat destul de mult si cu masina si mi s-au umflat picioarele. Acum, ca am venit acasa vad ca si-au revenit. Sa vedem pana cand...Au inceput si pentru mine noptile cu nesomn, tare nasol... Nu prea am aer, mi-e nasul foarte uscat, umidificatorul si solutia salina nu dau nici un rezultat. Astept cu groaza noptile...Si la mine bebelina s-a plasat in partea dreapta si nu mai vrea sa plece de acolo. Am fost la doctor acum doua zile si doctorita a zis ca ea crede ca s-a intors cu capul in jos. M-a pus la monitor ca am zis ca nu o simt aproape de loc, dar se pare ca e in regula.
Incep azi cursurile prenatale, Cipri a zis ca vine azi cu mine, dar apoi nu mai vine
, ca dureaza cate 3 ore...
Parola de la contul comun, please, please...
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Sarcina#
Iulia 33+
Carla Maria
dobreclaudia spune:
pentru andreea 

ca tot ii plac majoretele!!!
Justme - e asa grea experienta cu cezariana? ca eu deja ma gandesc sa renunt la aceasta modalitate....din ce am mai auzit la fete....
37 frumoasa mea bebelina
clau
Ciufik spune:

Andre_ea

asteptam vsti cat de repee poti sa ne dai, de-abia asteptam sa vedem printesa!
Ledi
asa de frumos si adevarat ai vorbit....
Andreea si Andrei