Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ciufik, eu am fost un fel de Fulga prima data, iar Andrei nu a mancat niciodata laq ambii sani.Tragea cam 30-40 de min la un san si gata.La inceput ma mai mulgeam ca sa golesc sanul, apoi am renuntat, era obositor...nu mi-a scazut productia, inttdeauna mai iesea lapte dc strangeam.Inca ceva, nu stiu daca faceam bine sau nu, dar asa am procedat.Io nu am alaptat niciodata 1o min, apoi pauza pt ragait, si iar pus la san.Cand nu mai vroia, il puneam sa ragaie, dupa vreo 5, max 10 min, chiar dc nu ragaia il puneam in patut...Nu il intrerupeam ca il lua somnul si apoi nu mai vroia sa manace, iar dupa 1-2 ore se trezea sa manance...Asa cel putin 3 ore erau asigurate.

Lavinia, 34+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ciufik - cel mai corect este sa nu pompezi, pentru ca lapticul se regleaza singur, pana pe la 2 luni. Totusi, imediat dupa nastere trebuie avut grija, si trebuie pompat atata cat sa nu fie sanii angorjati, altfel dai in mastita sau alte complicatii....
Eu nu am avut rabdare sa se regleze singura cantitatea, si surplusul il pompam mereu, puneam la congelator. Totodata, la fiecare masa ii dadeam fetei sa suga din ambii sani.
Cand va fi bebe la puseu, laptele nu va mai fi suficient. Daca poti rezita sa nu ii dai supliment, bravo. Eu nu am rezistat. Asa ca am si pierdut lapticul incetisor...
Fetele care nu au pompat deloc si care nu au dat deloc supliment, alapteaza si acum (ai nostri au 5-6 luni).

Fetele - n-ati vazut mesajul meu anterior sau nu stiti nimic de Tuchi123 si bebe mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui justme25

Fetelor!! Cred ca cedez psihic..nu din cauza fetei care e o dulcica si o cumintica, ci din cauza socrilor care m-au disperat cu vizitele!Vin din trei in trei zile..in vine sa le spun vreo doua. Si nu ar fi nimic, daca soacra-mea cand vine nu ar scoate numai aberatii din ea si nu ar spune, chipurile "nevinovata" ca poate aia nu e bine cum o fac, aia nu e nu stiu cum, ca sa nu legan fata, sa nu o tin in brate, sa nu ii dau suzeta, sa nu nu stiu ce..m-au disperat!!!!

Justme

Te cred si te inteleg!! Incearca sa-i spui sotului sa le sugereze sa va lase pe voi sa decideti ce e bine si ce nu, ca voi sunteti parintii! Cred ca mai bine ar veni de la el decat de la tine...sa nu o interpreteze altfel dupa aia...

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nu stim nimic de tuchi - si noio suntem foarte curioase sa aflam vesti

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Da Alina, am zis ca il las prima data pe sot ..dar el e mai bland asa, el e cu pacea in familie..nu prea stie ce si cand sa zica! Dar nervii mei nu prea mai rezista, daca ei continua sa vina asa des la mine cu comentarii aiurea,cred ca o sa explodez!L-am avertizat deja pe sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ooof mai,socrii astia...
just,ai rabdare,si zi-le de depresie...da vina pe ea...si cs ai nevoie de timp sa te obisnuiesti cu bb si sa mai rareasca vizitele. mai rarut,mai dragut

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Da lisa..e o idee..oricum, daca nu am facut inca depresie postnatala, din cauza lui bebe, fac sigur din cauza socrilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!

Astazi, cand a vazut ca ninge, Tudor i-a zis lui buni: "vine surioara mea" (i-am spus eu mai demult ca surioara vine iarna, cand o sa ninga). Si stiti ceva? Are baiatul dreptate: Maine seara (sau dupa-amiaza) vine bb!!!
De emotie retinusem ca dr. mi-a zis ca ramane pe maine seara, dar nu si ca trebuie sa-l sun la pranz. M-am trezit ca intreb inainte de a iesi din cabinet: "si cum a ramas ca facem?". Asistenta ma incuraja la plecare, m-a vazut ca m-am zapacit de tot.

Uf, ce-i mai rau e ca mama se simte rau. Probabil tensiunea, desi si-a luat medicamentele si tensiometrul arata 13 cu 8. A si vomitat de 3 ori si are ameteala. Stiti care e legatura intre tensiune si voma? Daca nu se amelioreaza starea cred ca mergem la urgenta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 39+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Alina, am inteles. Ideea e ca nu o intrerup eu, o las sa suga cat vrea la un san, dar dupa aproximativ 15 minute, se opreste si singura, o apuca somnul, si trebuie s-o mangai pe obrajor / sub barbie / sa ma retrag putin, ca sa continue sa suga... Alteori scapa mamelonul din gura si sta asa putin, dupa care isi aduce aminte ca inca ii este foame si atunci o mut la celalalt san si continuam... Daca inainte de alaptare, imi simt sanii plini si mai grei, dupa ce suge, sunt moi, flasci, ca sa zic asa... Oricum, o sa vad eu cand mergem la control, cand implineste o luna...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

andre_ea, tinem pumnii pentru maine! Sa fie intr-un ceas bun!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput