Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112
Raspunsuri - Pagina 21
flowerbee spune:
Irina, poate totusi sotul tau nu face boala. Sa dea Domnul ca totul sa fie bine si a nu apara nici un fel de problema. Si pe mine ma enerveaza oamenii care stiu ca sunt bolnavi sau au intrat in contact cu oameni bolnavi si nu iti zic asta, mai ales ca stiu ca esti intr-o situatie delicata.
Eu am decis sa nu mai ies deloc pana la nastere si nici sa mai primesc vizite. CARANTINA! Nu am anticorpi decat la rubeola si nu ma joc.
Alina, si eu stiam ca CIC e considerat stagiu de cotizare, deci ai dreptul la indemnizatie pentru iubita ta bebelina.
Alinuk, felicitari! Sa va traiasca bebelinul si sa infloreasca!
Naty, sunteti niste frumoase, toate trei fetele, de la cea mai mica, la cea mai mare!
Maine facem 37 saptamani si cred ca putem zice ca suntem la termen, chiar daca eco arata ca suntem mai micute cu 6 zile.
Bee
36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
lisa79 spune:
bee,felicitari pt sarcina dusa la termen
37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
tec spune:
N-am nici un dubiu la nastere cred ca o sa fie bine , ca doctora este buna numai ca are multe paciente si nu are timp si locuri pentru toate . Sper sa se mai elibereze spitalul. Dr. Cristian Rodica de la Elias.
36 saptamani cu Andreea Paula
lavini spune:
Alinuk, felicitari pt bebe Andrei Cristian, sa fie sanatos, papacios si necolicos!
Angellique, Olgavart, felicitari pt prichindei, sa va aduca numai bucurii!
Eu am avut niste zile grele, la job munca si iar munca...dar mai am saptamana viitoare si gata, intru si eu in concediu.Cert e ca trebuie sa ma opresc, ieri mi s-a facut rau la serviciu, si colegii mei au chemat salvarea.Mi-am revenit pana au sosit ei in vreo juma de ora, dar a trebuit sa-i conving ca io nu vreau la spital...din fericire azi mi-a fost mai bine, desi ma simt tare obosita.
Lisa, si bebelina mea avea circulara de cordon pe 29, cand am fost la eco.Mai fac una pe 19, sa vedem cum se prezinta situatia, sper sa si-l dea jos pana la nastere.Incerc si eu ca si tine sa nu fiu stresata si sa nu ma gandesc la aspectele negative ale problemei.
Porumbita, ambii mei copii au stat pe partea dreapta in burtica, asa mi s-a zis si mie ca travaliul va decurge mai greu...la inceput m-am dilatat mai incet, dar dupa epidurala a mers mult mai repede...Sper sa fie si acum la fel de usor ca si prima data.
Alina, de ce ai facut epiziotoimie pana la urma?A fost nevoie?Io tot speram ca daca scapi tu am si eu un caz concret de aratat dr mele, in speranta ca nu va mai trebui sa trec prin placerile ei...
Irina, hai ca va fi bine, dc ai avut varicela nu iti mai face probleme.Sper din suflet ca sotul sa nu faca, si sigur asa se va intampla.Doar nu o sa te lase DD sa te ocupi singura de bb in primele zile.Uite, 
Naty, Nadia e o scumpa, brunetica si cu mult par, parca il vedeam pe Andrei la nastere...iar okii sunt superbi, o sa rupa multe inimi!
Lavinia, 33+
si Andrei (11 iunie 2007)
Eseea spune:
Alina, conform Codului fiscal si altor legi, CIC este asimilat stagiului de cotizare, Iti garantez, vei lua indemnizatie, stai linistita.![]()
Mami de fetita
si de baietel
29+
lisa79 spune:
lavi,eu merg luni la un alt eco sa vad cum stam cu margelele. Sper sa fie ca mine,sa nu ii placa bijuteriile si sa le dea jos!![]()
sa fim optimiste!
37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
cristi_2003 spune:
alinuk - felicitari pentu bebe, sa fie frumos, sanatos, cuminte si tot ce va doriti voi.
si tie recuperare usoara
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
Ciufik spune:
Naty, m-am indragostit iremediabil!
Nadia e superba, o bombonica roz si cu niste buze...

. Poza in care Ioana o pupa e de pus in rama - fff frumos. Am observat in poze tot clanul femeiesc
, se vede cine are puterea la voi in familie.
Fete, deci cum alaptaam corect? Lasam bbe la un san pana il goleste? si dc nu-l goleste il "pompam"? la urmatorul alaptat incepem cu celalalt san? ca al meu bebe sigur nu da gata ambii sani la un alaptat
.
pls, astept sfaturi, ca mi-s incepatoare.
Alinuk - FELICITARI! Sa fie fericit, noocos si sanatos bebe Andrei Cristian!
Andreea si Andrei
justme25 spune:
Fetelor!! Cred ca cedez psihic..nu din cauza fetei care e o dulcica si o cumintica, ci din cauza socrilor care m-au disperat cu vizitele!Vin din trei in trei zile..in vine sa le spun vreo doua. Si nu ar fi nimic, daca soacra-mea cand vine nu ar scoate numai aberatii din ea si nu ar spune, chipurile "nevinovata" ca poate aia nu e bine cum o fac, aia nu e nu stiu cum, ca sa nu legan fata, sa nu o tin in brate, sa nu ii dau suzeta, sa nu nu stiu ce..m-au disperat!!!!

Alina1976 spune:
Lavini, in momentul cand am inceput sa imping, dupa prima runda (ca sa zic asa
) Dr mi-a zis "D-na imi pare rau trebuie sa va tai un pic de tot, jumate din prima taietura...nu am ce face, va rupeti altfel" Asa ca m-a taiat. Insa e FF mica, nu am avut decat 3 fire, nici vorba sa fie ca prima data.
Eseea, merci
. Deci m-am speriat degeaba.
Bee, foarte bine. Stai cumintica acolo si asteapta-l pe bebe. Hai ca nu mai e mult pana pe 20. 
Ciufik, asa ar fi corect. Asa scrie si in ghidul de la EC pe care l-am primit dupa nastere. Bebe goleste mai intai un san si daca e cazul il mai pui si la al doilea. Cand iti dai seama ca e un san gol? Daca la presiune nu mai iese deloc laptic.
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA