Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Alina din cate am inteles eu CIC se considera stagiu si se ia in calcul. Se aduna deci veniturile din lunile lucrate cu cate 600 lei venitul pentru lunile de CIC si din asta se calculeaza 85%. Intreaba la sectiunea de juridic sau citeste ultimele pagini de la subiect si o sa vezi ca mai sunt fete in aceasta situatie.

Aalina, asa da. Acum e corect. Sa speram ca asa e.
Merci

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Naty sunteti superbe toate

Anca nu stim nimic de Tuchi si nici nu avem nr. ei.

cu Fabian si Dorian
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Fetelor, va rog lamuriti-ma si pe mine, ca ma lasa nervii...
Eu in 2008, primele 7 luni am fost in CIC 1 si de la 1 august sunt reangajata, deci 5 luni sunt pe salariu.

Conform celor de mai jos, eu nu o sa beneficiez de legea noua pt ca am avut ghinionul sa nasc prea repede? Sau ca am avut nerusinarea sa raman din nou gravida fara sa treaca inca 7 luni ca sa am 12 luni lucrate?

"Pentru femeile care au nascut dupa 1 ianuarie 2009, indemnizatia se va acorda dupa depunerea la Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti a unei copii a certificatului de nastere a copilului, insotita si de o copie a cartii de identitate a unui reprezentant legal (persoana care incaseaza banii), potrivit Directiei de Asistenta Sociala.

Cerererile de modificare a indemnizatiei pentru femeile care au nascut inainte de 1 ianuarie trebuie insotite de o copie dupa certificatul de nastere al copilului si dupa buletin, dar si de o adeverinta cu veniturile nete pe ultimele 12 luni si se pot face la sediul Directiei de Asistenta Sociala. Mamele care sunt deja in plata se pot adresa si Agentiilor Locale de prestatii Sociale.

Mamele primesc indemnizatia pentru crestere a copilului numai in conditiile in care au realizat timp de 12 luni anterioare nasterii a unor venituri profesionale supuse impozitului pe venit (in valoare de 85% din aceste venituri, insa nu mai putin de 600 de lei si nu mai mult de 4.000)."

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Pai si de unde ai inteles tu asta?? E total gresit ceea ce crezi tu!

vei lua 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni ( CIC este asimilat stagiului de cotizare) deci 7 luni CIC plus 5 luni lucrate. Daca acest 85 % este mai mare de 6 milioane, vei lua cat iti reiese, daca nu- tot 6 milioane. Sper ca e clar acum.....

Mami de fetita si de baietel 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Ziua buna burtici si mamici!

Felicitari Alinuk si restul fetelor care au nascut mai demult! Sa va bucurati de copiluti!

Irina, Andreea, Eli, ce putin mai aveti! O sa fie f bine, de abia asteptam vestile bune.

Azi am incheiat lista de cumparaturi, cu un tur la farmacie. Vroiam sa va intreb daca voi ati luat alcoolul alb ptr buric inainte. Trebuie comandat la farmacie si mi-e sa nu-l iau prea devreme, dar pe de alta parte as vrea sa-l am in casa. Sa mai stau nitel sau sa-l comand? Apoi am vazut ca vorbeati de neoxazol ptr vindecarea epiziotomiei. Eu am intrebat si mi-a zis farmacista ca nu se mai produce...si ca nu era unguent (cum mi-am imaginat eu) ci pastile..Nu am retinut eu cum se numeste? Parca Selene vorbea de el..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (35s)

draga mea, NEOPREOL se cheama. si despre ce alcool e vorba? ca si noua ne-a dat listuta de luat de la farmacie, dar nu ne-a zis de alcool....

Mergi la inceput

Spic, Eseea, eu am citit "Mamele primesc indemnizatia pentru crestere a copilului numai in conditiile in care au realizat timp de 12 luni anterioare nasterii a unor venituri profesionale supuse impozitului pe venit" si m-am gandit ca venitul din CIC1 nu este considerat "venit profesional supus impozitului pe venit". Am inteles eu gresit..?! Sincer eu sper sa fi inteles gresit...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

naty, superbe fetele

Mergi la inceput

NATY, cred ca noi facem copii la indigo, pe bune!! daca iti dau o poza cu Sabina ramai socata cat de mult seamana cu Nadia ta! Pana si la picioare! Incredibil!
Anyway, ce pot sa zic, tinand cont si de asemanare, evident ca Nadia este SUPERBA!!! Si are niste ochi de-ti vine sa-i papi, doua margelute!
De fapt, asa mama, asa fete...tu esti extraordinar de finuta

Tec, nu mi se pare normal sa te trateze asa...si daca ai si cel mai mic dubiu ca nu o sa fie bine la nastere cu ea, incearca sa o schimbi. Intreaba fetele de aici, ce parere au...chiar nu te mai poate lua nici un medic acum? Poate iti pot face ele o recomandare. E pacat sa stai asa, si sa suferi apoi cand o fi sa nasti sau mai rau sa incapi pe mana nu stiu cui, pe la nu stiu ce spital...eu zic sa te mai gandesti. Dar la ce spital este Dr asta a ta? Si cum o cheama?

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Chiar am nevoie de incurajari, offf.Multumesc pt cuvintele voastre frumoase.

Naty sunteti o familie de frumosi!Sa-ti traiasca fetele!Nadia este o mogaldeatza extrem de frumoasa--micutza, micutza dar superba--iar de Ioana, ce sa zic, extrem de de expresiva, un copil fff deosebit se observa.

In rest vesti de KK : Radu nu are Ig G pt varicela deci nu a avut...acum eu nasc marti sau miercuri.Dc pn atunci face bube...stim o treaba , dc nu...e de mare jeg.Nu stim sigur ca nu va face a doua zi sau a treia sau nu va face deloc.In plus eu am luat-o pe aratura...eu AM avut boala sigur, am tratat si intrat in ctct cu o multime cu boala pn acum..dar nu am dozat anticorpii mei..stiu ca teoretic e imposibil, ca sunt protectori toata viata dar..s-au mai vazut cazuri cand NU..am innebunit de tot.Infectionista mi-a zis sa ma linistesc, nu mai am cum sa fac Ig G ca ar fi gata marti abia asa ca...dar oricum m-a luat la suturi ca am innebunit de tot.Si si eu cred asta , dar sunt satula, a fost o MITOCANIE sa nu ne anunte inainte de vizita de Craciun ca fii-sa a intrat in ctct cu varicela...deja sunt satula , vreau sa-l vad pe bebe mic sanatos si pe noi fericiti..dc tati nu face bube pn marti sa-i zic:"nu,tu nu-ti vezi copilul ca dc o sa cada drobul de sare?"..ma iertati dc v-am plictisit ..nici nu-mi gasesc linistea

Alinuk felicitari pt bb sa-ti traiasca , sa fie sanatos!!

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

NAty, sunteti superbi...si tu...arati tare bine!

Irina,trebuie sa te linisteti! mai ales ca tu ersti protejata,iar daca apar la Radu,asta e...tinut la distanta o vreme. nu iti mai fa griji ,mai ales acum,pe ultima 100 de m(cine vorbeste)...e greu,dar trfebuie sa fi tare. ai incredere in DD!

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Selene, uite ce am gasit pe forum, nu stiu daca ai apucat sa citesti sau nu...

"Tine-l mult la sân. Prima jumătate a „mesei” constă în lapte sărac în grăsimi, apos, pe care îl putem compara cu supa adultilor. Dacă alăptatul se opreste înainte ca micutul să ajungă la „felul doi”, el va lua mai putin în greutate. Sânul nu se va goli corespunzător. Ca urmare, se va adapta. A doua oară va secreta mai putin lapte. Evită o greseală frecventă: nu schimba copilul de la un sân la altul când ti se pare că ritmul în care se hrăneste a scăzut. Laptele „subtire” de la început e usor de „extras”, cel gros, iese mai greu. Suptul devine mai rar si mai puternic spre finalul „prânzului”."

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput