Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am pierdut mesajul... :((

Felicitari, Alinuk! Sa-ti traiasca bebelusul Andrei!

Alina, as incerca, dar ma tem sa nu ajung sa am nevoie de o ora pentru a goli complet un san... C-apoi dau in dambla... Chiar si cand ma mulg, la sfatul doctoritei de familie, tot iese si iese, niciodata nu-mi pare ca este complet golit... Oare cat poate dura?

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Naty, minunate poze! Superbe fetitele tale!

Anuc, scuze! Se vede ca sunt racita sau ratacita... Neopreol e denumirea corecta...

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

FELICITARI ANGELLIQUE!
FELICITARI OLGAVART!
Pe fetita ta o cheama ca pe fata mea cea mare ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari noilor mamici! copilasi sanatosi si papaciosi!

va pupam!

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

FELICITARI ALINUK SA_TI TRAIASCA BAIETELUL SI SA FIE SANATOS>
Eu cred ca doctora mea vrea sa-mi intarzie nasterea cu gynipralul , no-spa si statul la pat.
Spitalul este foarte aglomerat si nu mai are locuri . Ieri mi-a zis ca daca e ceva nu are ce sa-mi faca decat sa ma trimeata la alt spital.Dupa ce 9 luni de zile am asteptat cate 1 ora si jumate sa intru la ea la cabinet cu programare facuta.
ALINA nu stiu daca sa schimb doctora acum la sfarsit. Cine ma primeste doar la nastere ?

36 saptamani cu Andreea Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Naty, Nadia e o fetita superba!
Mie insa si Ioana mi-e tare draga, e frumusica foc!
Sa-ti traiasca amandoua si sa va bucure vietile

Jasmi 34+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

FELICITARI ALINUK!

Daca vreti sa ne vedeti:

POZE CU NOI

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Naty cat de frumoasa e Nadia.Sa-ti traiasca ambele fete si sa fie sanatoase,ca-s superbe amandoua.Ma bag la petit..primiti,primiti? :))

Alinuk felicitari,sa fie sanatos.

Alina,o sa se adune veniturile in lunile lucrate si cele din cic 1,adik din ultimele 12 luni anterioare nasterii bebelinei..si se face o medie.Insa cel mai bine intrii la legislative,acolo te vor lamurii fetele mai in tema cu asta...ca sunt fete care deja au depus actele,etc.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna dimineata!
eee,ce de noi licurici,sa ne traiasca! felicitari
mamicilor!

noi suntem bine,pe mama o luam diseara de la aeroport,de abia astept.
de somn,suturi si restul,v-am zis ca nu ma mai plang! astptamk sosirtea cu gandire pozitiva.pana si aparatul acela ce mi l-a dat d-na doctor l-am pus intr-un sertar si sper sa nu fie nevoie sa il folosesc. Am inteles ca daca miscarile fatului sunt bune totul e ok. deci daca eu o simt ok,nu vreau sa fiu tot timpul cu aparatul ala pe burta.
m-am mai linistit cu cordonul,am citit o gramada si am ineteles ca e foarte des intalnita si de putine ori ridica probleme in burtica. mai grav e cand nasti si nu esti monitorizata. deci ne la Doamne Doamne sa fie totul bine!
o zi buna sa aveti!

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

FELICITARI PENTRU CEI NASCUTI AZI, SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!

Si asa eram in dubii daca sa aleg intre nasterea normala si cezariana...mai ales ca doctorul mi-a zis cum vreau eu...acum dupa ce am citit mesajul lui cristi cu nasterea prin cezariana imi cam iau gandul de la aceasta!!!

Oricum, mai depinde si de ecografiile pe care le mai fac la doctorul ginecolog si la ce ma va sfatui spre final...
37 frumoasa mea bebelina

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete!
Nu prea am timp sa caut in ultimele voastre capitole, adica in cele din ultimele 5 zile, dar vroiam sa va intreb ce mai stiti de TUCHI?
A nascut pe 3 sau pe 4, cand avea programata ceza?

Multumesc mult si va pup si va doresc tuturor nasteri usoare de acu' in colo, iar celor care au nascut deja, multa sanatate la bebici!

Mergi la inceput