Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112
Raspunsuri - Pagina 18
crisspy spune:
Felicitari Alinuk!! Sa-ti creasca mare licuriciul Andrei Cristian

Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

miereamara spune:
Alinuk felicitari, sa iti traiasca baiatul!
Roxana, da se pare ca voi naste de Paste in loc de Craciun
! Ii place in burtica la mama-sa prea mult.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Alina1976 spune:
Rein, nu ma enervez...prea tare ![]()
Dar mi se pare incorect, eu ce vina am ca asa a fost sa fie...trebuia sa-mi planific ca sa iau banii care i se cuvin bebelinei mele?
E cel putin aberant daca chiar e asa!!
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
rein spune:
Alina1976, ai perfecta dreptate in ce priveste consistenta laptelui! pe primul, mai lichid il bea de sete, pe urmatorul, mai gras, de foame.
Eu am avut muult lapte la Petru si nu reusea sa termine 2 sani la un supt. Asa ca mulgeam putin din ambii inainte ca sa ajunga la cel hranitor mai repede.
E drept ca asta a stimulat mai tare lactatia dar pe la 3-4 luni golea tot si a luat 1,5kg/luna cat l-am alaptat.
Naty spune:
FELICITARI ALINUK!
Daca vreti sa ne vedeti:
POZE CU NOI
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
Anuc spune:
Ziua buna burtici si mamici!
Felicitari Alinuk si restul fetelor care au nascut mai demult! Sa va bucurati de copiluti!
Irina, Andreea, Eli, ce putin mai aveti! O sa fie f bine, de abia asteptam vestile bune.
Azi am incheiat lista de cumparaturi, cu un tur la farmacie. Vroiam sa va intreb daca voi ati luat alcoolul alb ptr buric inainte. Trebuie comandat la farmacie si mi-e sa nu-l iau prea devreme, dar pe de alta parte as vrea sa-l am in casa. Sa mai stau nitel sau sa-l comand? Apoi am vazut ca vorbeati de neoxazol ptr vindecarea epiziotomiei. Eu am intrebat si mi-a zis farmacista ca nu se mai produce...si ca nu era unguent (cum mi-am imaginat eu) ci pastile..Nu am retinut eu cum se numeste? Parca Selene vorbea de el..
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (35s)
Aalina spune:
Felicitari Alinuk 

Alina din cate am inteles eu CIC se considera stagiu si se ia in calcul. Se aduna deci veniturile din lunile lucrate cu cate 600 lei venitul pentru lunile de CIC si din asta se calculeaza 85%. Intreaba la sectiunea de juridic sau citeste ultimele pagini de la subiect si o sa vezi ca mai sunt fete in aceasta situatie.
cu
Fabian si
Dorian
AMR 8 saptamani
Anuc spune:
Naty, eu sunt in extaz!! E superba Nadia! Si Ioana este, evident si tu esti frumoasa tare, dar eu m-am topit deja cand am vazut pitica. Imi plac copiii brunetei si conturati de mor. Asa era Ioana mea si inca are parul foarte negru! Sper ca si Filip sa fie tot asa, o mogaldeata brunetica. Si ce ochi frumosi are Nadia! Sa va traiasca, mai!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (35s)
spic de grau spune:
Felicitari Alinuk! Bebe sanatos si mancacios!
Naty - ce printese frumoase ai
! Sa-ti traiasca!
Alina - eu citesc asa: "venituri pe ultimele 12 luni care trebuie sa fie intr-un anumit interval". Unde e problema? In CIC nu ai venituri? Scuza-ma dar chiar nu stiu. Ca daca ai venituri - si daca calculezi cat ai pe anul 2008 (ca atunci cnd completezi declaratia de impozit), si pici pe interval - unde e problema?
De ce sa nu iti dea 85%?
Pentru 85% trebuie sa ai un venit superior unei anumite sume, si daca e inferior, atunci iei doar 8milioane?
lui David Andrei 4.5 ani si
34+ 

Bine ai venit pe lume,
Andrei!