Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pe pagina a 2-a???

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey eu m-am dus la gym azi. Aratam ca un elefant pe banda aia de alergat.
Am mers vreo juma de ora pe ea, incetisor, batraneste si apoi m-am mai plimbat vreun sfert de ora prin complex. Ma dor toate cele...dar surprinzator ma simt mai bine psihic. Mi-a recomandat doctorul sa ma plimb cel putin o ora pe zi, poate declansam ceva. Eu i-am zis ca fac chestia asta de mult si nu s-a declansat nimic pana acum
, doar o durere de genunchi si una de gamba.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Cu putina intarziere... La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Ioana, Ionela... si derivate!
Ariya, Ioana de Naty, Ioana de Anuc... si poate mai sunt si nu imi aduc acum aminte... La Multi Ani cu sanatate, fericire si multe impliniri!!

Miere, parca te si vad pe banda alergand! Ai grija de tine, Aidan se cam lasa asteptat, dar va veni cu siguranta in urmatoarele zile! Multa bafta! Ti-am pus niste zbenguite, poate - poate...

Edinutza, ce ma bucur ca te-am vazut pe aici!! Sa ne mai dai de stire!

Am vazut si eu poze frumoase cu bbi, cu mamici frumoase, camere de bb minunate...

Eu sunt din ce in ce mai plina de energie... nu prea dorm bine noptile, dar ziua sunt ok. Nu prea mai e loc in burtica de dansat... de asta in ultimile zile l-am simtit mai mult pe seara, cand e mai mare galagia ca vine si tati de la serv. si atunci se lasa cu cantec(tati si Luka) sa trezeasca lenesul.
Noi avem o mare problema... nu suntem deloc hatarati ce nume sa-i punem... De fapt, nu prea ne da prin cap nici un nume... eu as vrea sa fie scris in caracterele jp. dar sa nu fie neaparat nume jp. Asa cum am facut la Luka... Dar nu imi da nik prin cap... Mai cautam...

Vreau sa ma pun agitate pt. Andre_ea, pt Iris!

Si tare vreau vesti de la:

Riva - DPN:02.01.09
olgavart - DPN:04.01.09
Angellique - DPN:05.01.09
mamounet - DPN:06.01.09
simyrody - DPN:06.01.09
RalucaAlexa - DPN:07.01.09
dianecrii - DPN:07.01.09
miranda09 - DPN:07.01.09
Swetty82 - DPN:08.01.09

Fetelor ne gandim la voi, veniti si ne anuntati daca ati nascut sau nu...

Pupici pt. toate!!

Adina & Luka& bobita din burtica34+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara... sau buna dimineata

La Multi Ani la Ioane, Ioni, Ionele, Ionuti

Zi lunga - ne-a vizitat bunica din Londra incarcata cu daruri, imbratisari si pupici. Zi lunga da' frumoasa.

Mai avem de raportat ca a picat buricul la bebe care azi a implinit oficial 1 saptamana

Ufff ..me'c sa fac nani...pana nu se trezeste bebe mic sa pape.

Yashi, ti-am trimis PM

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Multumesc mult!! Am corectat... As corecta si pe listuta de la inceput... dar nu am parola.
Trimit acum un PM la user-ul comun... cine il citeste rog sa corecteze...

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

User-ul comun IanFeb2009 nu are activata mesageria privata...

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Neata fetelor;
Pup Licuricii si fetele
Cine vine la o cana de cafea, ceai, laptic??...fiecare cu ce are..

Am fost ieri la control...si de atunci tot injur dr. de mama focului .
Am facut analizele pt trim3 de sarcina si nu-s ce proba a luat dumnealui din uretra (zic eu)...da.. a fost asa pe nepregatite si pe neasteptate ca m-a durut groaznic si de atunci sangerez si ma ustura cumplit la pipi . Ziceam eu, ca putea sa ma avertizeze mai intai sau sa imi explice ce face...asa mi se pare corect .
In rest totul bine - deocamdata - col scurt, dar inchis, bb cam micuta are 2.450kg, eu cam deprimata ca "dospesc ca aluatul" - am luat o groaza de kg si tot cresc vazand cu ochii...macar de s-ar duce la bb... da cica vin pe mine ...
Vin si eu in randul fetelor cu cosmaruri...m-am trezit tipand si plangand...eu cred ca iar isi fac hormonii de cap;

Ciufik - daca il vrea cineva pe Andrei, il dai??? Frumos cv -ul si mai ales pozicile ;

Am vazut o groaza de pozici - Carmen, Spic de grau, Irina, Anuc, Roxana - fff frumoase- am vazut ca v-ati distrat de sarbatori
Cel putin la IrinaC.......S-a dansat serios - bvo;

De la Tuchi nimic, nimic?????? si nici de la Mvb???Oare au nascut???sunt bine??? Nici de la Dalma nu mai avem nik
M-am uitat in lista de telefoane si nu sunt trecute nici una

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 4 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Miere - incearca sa vorbesti cu Aidan poate poate se hotaraste , explica-i ca e mare de acu si sa isi miste fundicu afara ;
Da nici nu dispera ...unii baieti sunt prea atasati de mama (si unii asa raman toata viata) si ies mai tarziu.
Eu totusi iti trimit niste agitate poate ii fac co ochiul lui Aidan

Hai Aidan

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 4 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna,

Alina, cred ca il voi avea anestezist pe dr Steriade. DR meu mi-a dat sa fac analizele si mi-a mai dat un bilet cu nr de mobil al dr Steriade sa ma duc la el cu rezultatele. Asistenta mi-a zis ca toate info referitoare la operatie o sa mi le dea dr Steriade.

Crisspy
, daca dr nu iti zice nimic de anestezist, adu-i tu aminte. Eu le-am zis ca am antecedente de stop cardio-respirator de la anestezie, dar procedura e standard. Cred ca toate pacientele au programare pt analize si anestezist.

Edinutza, Veronica, Porumbita, ce bine ca ati mai scris!

Dau o stragare pentru RALUCA ALEXA, TUCHI, IRIS

Miere, pe banda de alergat? Vezi ca stimularea mameloanelor poate provoca nasterea.Cine mai e de nascut?

Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Buna dimineata burticute si mamicute!!!
Despre olgavart va pot spune ca a nascut normal pe bebe Ioana Alexandra de 3200 g si 52 cm pe 21.12.2008 iar angellique a nascut normal pe bebe David Alexandru de 3550 g si 52 cm pe 23.12.2008...
restuyl nu mai stiu nimik

34+ bebe Alexandru

Mergi la inceput