Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112
Raspunsuri - Pagina 13
spic de grau spune:
Neata
,
Raportez ca sunt super ofticata. Abia astept sa se faca ora 9 sa sun la pediatra.
Am deschis caietul de la scoala de la David si am gasit o scrisoare de la asistenta medicala care se pare ca i-a facut un test lui Dav prin noiembrie (nu inteleg cum de o primesc abia saptamana asta!).
Ce recomanda madama: test ortofonic. Ma uit sa vad si eu ce inseamna asta si se pare ca madame zice ca al meu baiat are tulburari de limbaj.
Sunt un car de nervi! Adica ea in 5 minute de examinare il gaseste cu tulburari de limbaj! Pe al meu care nu ar scoate un sunet in prezenta strainilor. (ce sa ii fac daca e mai timid puiul lui mama?
)
Acasa insa imi face capul calendar, nu-i tace capul o clipa, si daca vede ca nu are spor pe romaneste o da pe franceza. Iar ea il gaseste cu tulburari de limbaj. Sunt un car de nervi!

Revin
lui David Andrei 4.5 ani si
34+ 
cami_antonia spune:
FETELOR
hai ca spumeg deja ... e al treilea mesaj pe care incerc sa-l scriu ,... sper sa nu mai dispara ca renunt ....
vreau sa va zic ca azi intru in saptamana 36... si sunt tare fericita ..... mai e putin ....
ieri cand am fost la cumparaturi de cadouri pt o ioana am ochit niste eclereeeeee ... si am napustit asupra lorrrrrr ... le-am sorbit pe nerasuflate ....
selene cum mai stai cu oboseala???? ma gandesc la tine 
chiar sunt multe fete care au trecut de termen si nu au mai scris nimic de f multa vreme .... ce o fi cu ele???
DALMA .... DA UN SEMN DE VIATAAAAAA
TUCHI .... CE FACI?????
35+
ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPT

Camelia
cristi_2003 spune:
neatza
dupa ce ieri carol a dormit aproape 6 ore de dupa masa, azi noapte a supt regulamentar la ora 2 si apoi de la 4 la 6 a avut chef de joaca. ca nu vroia papa, nu trebuia schimbat, el vroia sa stea cu noi... acuma iarasi doarme, sper sa il tina pana se umple titi.
de unde stiu daca are colici? nu mi se pare ca s-ar strange si nici nu plange mult - adica tace imediat ce ii pui ceva in gurita (suzi sau titi) si cand termini sa-l schimbi (asta detesta).
si cat de des se schimba scutecul? stiam ca la fiecare masa - da daca mananca de multe ori? ca uneori nu ii e foame, papa doat 5 min, cred ca mai mult ii place titi decat are nevoie.
spic de grau - nasol cu doamna doctor.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Crisspy[/b], daca dr nu iti zice nimic de anestezist, adu-i tu aminte. Eu le-am zis ca am antecedente de stop cardio-respirator de la anestezie, dar procedura e standard. Cred ca toate pacientele au programare pt analize si anestezist. |
Mersi Bee. Azi merg la doctorita mea si o intreb daca e nevoie de alte analize suplimentare fata de ce am facut pana acum.
Ma gandeam ca eu de cate ori am facut anestezie la dentist, nu a prins din prima si sper sa nu se intample si la nastere asa, ca in cazul Alinei.
O zi buna la toata lumea si multi

Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

jasmi spune:
neatza!
kristinuz, multumim de informatii
. Le-am adaugat eu pe fete in lista.
mie nu mi-e pofta de eclere. mai e cineva in situatia asta?
desi daca mi-ar baga cineva in fata, le-as manca ![]()
Jasmi
34+ cu 
way to go, BB
spic de grau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 neatza dupa ce ieri carol a dormit aproape 6 ore de dupa masa, azi noapte a supt regulamentar la ora 2 si apoi de la 4 la 6 a avut chef de joaca. ca nu vroia papa, nu trebuia schimbat, el vroia sa stea cu noi... acuma iarasi doarme, sper sa il tina pana se umple titi. de unde stiu daca are colici? nu mi se pare ca s-ar strange si nici nu plange mult - adica tace imediat ce ii pui ceva in gurita (suzi sau titi) si cand termini sa-l schimbi (asta detesta). si cat de des se schimba scutecul? stiam ca la fiecare masa - da daca mananca de multe ori? ca uneori nu ii e foame, papa doat 5 min, cred ca mai mult ii place titi decat are nevoie. spic de grau - nasol cu doamna doctor. Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) |
Cristina - dupa ce papa, lasa-l vreo 10-15 minute ca ei cam atunci fac ceva... si verifici si tu daca are ceva in ei. Daca e doar pipi si vezi ca nu simti la mana ud - eu zic ca nu are rost sa schimbi. Adica daca e doar nitel stropit pampersul, ca nu are "bagajel" intre picioare, sa il deranjeze.
Ideea e sa nu stea in udatura ca atunci se irita.
Altfel - iesi la pepeni cu costul pampersilor...parerea mea.
34+
spic de grau spune:
Aseara citeam revista ptr parinti Parents, ca a aparut un studiu care face legatura intre hipospadias si ftalatii din spray-ul fixativ.
M-am gandit sa postez subiectul la Odisee, sa vada si alte gravidute aflate in primul trimestru de sarcina (ca cica atunci e riscul mare), si acu ma uit - ia subiectul de unde nu-i!
A disparut ca magaru' in ceata!
34+ 
Leditia spune:
Neatza...
vai ce fericita sunt!!!Am dormit de la 1 la 6.I-a dat tati bibele de la 3 si l-a linistit de la 1-3 cand ba avea somn,ba nu...Saracu el era rupt de oboseala de dim cand a plecat la job,dar zau ca nu mai puteam nici eu.Si inafara de bebe mai am si altele de facut prin casa,ca singure nu se fac..Plus ca inafara de bb care urla(azi vad ca-i cuminte,manca mama pe el
,cel putin pana acum),nervii mei sufera rau de tot din cauza vecinului de vizavii ca-si renoveaza casa si cand da cu bormasina,ciocanu si alte ustensile de genu' zici ca da langa mine,in peretele meu...
.M-am dus si le-am zis sa respecte macar orele de liniste ca am bb mic,dar ii doare fix in pix.Mai mult, dupa ce i-am atentionat ca ar trebui respectate orele de liniste au scris cu markerul peste printul de la parter(cu programul orelor de liniste),peste ora 12 au scris 14.
.Daca as fi fost la job nu mi-ar fi pasat,dar asa....prea mult pt nervii mei.Sper macar sa termine naibii mai repede..
Cristi,noi schimbam scutecul des,la fiecare masa...sau in functie de cum face si el.De ex se intampla ca imediat dupa ce-i pun scutec nou sa-l apuce facutul de kk..
si iar il schimb....In medie la noi se duce un bax de pampers in max 5 zile...cam 8-10 pampersi consumam pe zi![]()
Deci se pare ca unele fete au nascut,dar n-au mai dat nici un semn de viata pe la noi.Le urez multa sanatate bebeilor si numai bine.
POZE CU NOI
de David Christian