Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc fetelor~! sper sa mi se ridice un pic moralul.
astept pana luni,cand am programare.

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Irina sunt pe jos!
Lasa mai ca am si eu o "experienta" d-asta. Vin de la eco 2 unde aflasem sexul copilului. Si anunt lumea. Si cineva imi spune: "wow ce fain! fata! si se mai schimba pana nasti?"

Miere am gasit raspuns la intrebarea ta:

uite aici: http://aly-abbara.com/museum/medecine/pages_01/instruments_medicaux/amnioscopes_metalliques.html
Deci se pare ca e un instrument - amnioscop - cu care vezi prin vagin, prin placenta, culoarea lichidului.

L'introduction de cet instrument dans le canal cervical, jusqu'à l'orifice interne du col utérin, par voie vaginale pour être en contact avec les membranes amniotiques (intactes), et en utilisant une source de lumière, elle permet de :

pour une grossesse à terme, vérifier la couleur du liquide à travers les membranes amniotiques qui sont normalement translucides ;

vérifier la présence ou l'absence de flocons de vernix (vernix caseosam : matière sébacée blanchâtre recouvrant le corps d'un enfant à sa naissance) flottant dans le liquide amniotique.

Si tot cautand pe net, am gasit si raspuns la o intrebare pusa mai demult: cum stim daca pierdem doar pipi, sau pierdem si lichid amniotic. Se pare ca exista niste teste ca alea de PH, care isi schimba culoarea in fct de ph-ul lichidului si ne dam seama daca e pipi sau lichid. Testul se cheama AMNICATOR. http://www.amnicator.com/

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Tot eu

http://www.famili.fr/grossesse/403-grossesse/4697-le_f%C5%93tus_et_son_environnement/2000764697-le_liquide_amniotique/2000764776

La couleur du liquide peut-elle varier ?
Le liquide amniotique doit être clair. Mais il peut présenter parfois un aspect trouble ou verdâtre, ce qui alerte le médecin. Cette couleur traduit en effet l'émission de méconium (première selle du fœtus), signe d'une souffrance fœtale qui peut justifier le déclenchement de l'accouchement. Si le liquide comporte des traces de sang, il s'agit sans doute d'un hématome rétroplacentaire. Le plus souvent, une césarienne doit être pratiquée en urgence.

Deci daca culoarea e verde - inseamna ca bebe a facut kk si deci sufera => se declanseaza nasterea; daca culoarea e rosie => hematom retroplacentar deci cezariana de urgenta.

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Salutare fetelor!!!!

FELICITARI MAMICILOR!nu am cuvinte,aveti niste bebei frumosi si sanatosi!Dumnezeu sa ii binecuvinteze!

tin pumni pt urmatoarele mamici!nu pot sa ajung la net din pacate,dar sa stiti ca ma gandesc la voi in fiecare zi!sper sa nu ma fi uitat!

noi suntem bine ca la 34 de saptamanidoar noptile sunt crunte,nu ma pot adihni deloc!saptamana viitoare avem ultima eco suntem f emotionati,abia asteptam sa vedem cum este si daca este tot fata!ca am vazut surpriza pe care a avut-o Dark!sunt bucuroasa,am terminat cu toate pregatirile,toate sunt spalate ,calcate ,asezate doar bb lipseste,dar sa mai stea luna asta!
sper sa pot intra saptamana viitoare sa va dau vesti despre noi!pupici la toate burticutele si la toti bebei!

Edina `de 31+ cu Ainoa Debora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Miere ,Iris astea sunt din partea noastra !eu va tin galerie sa stiti!

lisa_nu te ingrijora de cordon,eu asa m-am nascut si nu are nimic,plus am o prietena care a nascut o fetita pe 3 decembrie la fel cu cordonul dupa gat!nu te panica!

Edina `de 34+ cu Ainoa Debora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

edinutza,

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Sa nu ma dati disparuta ca sunt pe aici, citesc printr-e randuri cand am timp, adica cand doarme Daria si de scris mai greu ca imi trebuie concentrare maxima .
In primul rand La multi ani! Ionilor si Ioanelor .
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi.
Am vazut si pozici, foarte frumoase toate, una si una.
Eu sunt ocupata in timpul zilei cu fetita, masa dureaza vreo ora jumate, apoi n-am terminat bine cu masa ca trebuie schimbata si dupa aceea o luam de la capat ca cere papa din 2 in 2 ore, e fomista rau.Mama e schimbul de noapte, eu schimbul de zi .Azi am fost la pediatru ne-a cantarit si avem 2850g, ceea ce este foarte bine si sper sa o tinem tot asa.
Iry ieri chiar eram pregatita sa te sun ca vazusem ca nu prea ai aparut pe forum, vezi ca sunt cu ochii pe tine ,mai bine sa astepti pana vrea Aidan sa iasa.Te pup si mai rezista putin
Lisa in legatura cu vaccinul pentru hepatita B, eu am fost testata in timpul sarcinii si iesit bine, deci si bebele e ok.Eu nu i-am facut vaccinul in spital ca nu a fost nevoie, in schimb am sa-i fac vaccinul la varsta de 2 luni.
Ma bucur ca vine mama, ai sa vezi ce bine o sa-ti prinda ca o sa te ajute enorm, dupa ce iesi din spital profita si odihneste-te ca sa te poti recupera mai repede.
Bebelusi parca tu intrebai daca te ustura dupa epiziotomie.Sa stii ca nu e obligatoriu, eu am avut ceva usturimi dar suportabile, mai mult ca o jena dar care trece.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

buna, am intrat si eu sa dau raportul...

intai la multi ani celor ce au serbat azi ziua de nume si bebeilor lor

miere tu cate sapt ai acum? ai intrat in 41?
aryia si bee mai aveti un picut de stat in pat...
roxanaz arati tare fain
bebelusi merg la birou pana cand se poate din doua motive: imi si place si e si firma mea dar mai ales imi distrage atentie pt ca acasa ma iau cu tot felul de dureri, de ganduri si nu vreau, mai ales ca acum am un moral beton si vreau sa ramana asa...
ma simt de parca am castigat bratarile fermecate de la wonderwoman, am reinceput sa merg pe jos (nu prea mult, dar oricum in ultima luna nu mi-am scos fundu din masina sau taxi) si desi inca am dureri puternice la articulatia aia de la coapsa, gleznele au diaparut in neanat si in loc de degete am carnaciori etc nu ma mai las "intimidata" si nu mai merg ca o rata leganata (adica incerc sa nu mai merg asa ...

naty ai dreptate cu sectorul unde e spitalul.. am scris in viteza...
insa tot nu m-am lamurit actele de trusou/alocatie etc le depun la primaria unde inscriu copilul sau la primaria de care tin eu cu domiciliul?

irina totusi nu tr sa te stresezi chiar asa.. varicela nu se ia chiar atat de usor... fii mai relaxata...

PORUMBITA ACTELE LE DEPUI LA PRIMARIA UNDE AI TU D0MICILIUL DUPA CE AI LUAT DE LA STAREA CIVILA (TOT DIN SECT. UNDE AI TU DOMICILIUL) O NEGATIE (ASTA PENTRU CA BEBE E DECLARAT INITIAL IN ALT SECTOR)

36+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita am facut azi 40 de saptamani, nu stiu exact dc se considera ca am intrat in a 41-a, nu mi-am batut capul niciodata cu numerotarile astea.

Spic, mersi, dar iti dai seama ca nu o sa fac chestia aia. Nu stiu dc in Franta se face ca analiza de rutina, presupun ca nu. Pana una alta nu exista nici un motiv sa ma ingrijorez in privinta lichidului si nici nu am de gand sa o fac .
In schimb am vazut betisoare din alea de care spui tu, asa testeaza aici rapid dc suspectezi vreo scurgere de lichid amniotic si esti in dubiu dc e urina sau nu.

Edinutza, ati terminat cu mutarile,v-ati instalat internetul,cam rarut pe la noi...bafta la eco!

Cris, cand ne mai trimiti poze cu Daria? Ocupata viata de mamica, nu?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

merci Cadia

Mergi la inceput