Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

sara buna, fetelor!

LA MULTI ANI sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!!!

am fost la control azi!!! si ce credeti? de luna trecuta ne-a crescut la loc cocoselul!!! deci, suntem baietel cu toate cele in regula, avem vreo 37cm si 2,2kg, asta la 32 de saptamani.... suntem in pozitie de atac, ca sa zicem asa, dar totul este sigilat! adica col inchis, lung, mai avem ceva de stat in burtica!

suntem in al noualea cer de fericire, si eu si tati!

va pupam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vin si eu de la doctor. analizele de la strep B negativ,tensiune buna,greutate...nu mai conteaza
au venit si rezultatele de la eco de luni...de la inceput doctorita a inceput sa imi zica,trebuie sa iti zic,dar te rog nu te panica...deja ma luase cu fiori. cordon ombilical in apropierea gatului,este larg,fluiditatea sangelui e ok.dar cum sa nu ma stresez??? asta imi mai lipsea
acum mi-a facut inca o programare la eco pt luni si la teste anti-stres. eu sper sa fie totul bine,nici nu pot sa ma gandesc la ceva rau...NU POT!
col inchis...examen dureros,concluzia d-nei doctor:tu la prima contractie vei vrea epidurala,ca nu poti suporta nici un control ginecologic.
de azi,pana nasc ,eu una nu ma mai plang ca ma suteaza,sa nu pot sa dorm,ca sforai....tot ce vreau e sa se nasca sanatoasa.

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Lisa, circulara laxa de cordon chiar nu pune probleme. E ca un fular, pus doar pe jumate de gat. Tudor a avut asa ceva de prin trimestrul 3 si nu s-a schimbat pana la nastere. Chiar nu e nici o problema.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 39+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bee si Alina mersi pentru incurajari. Am inceput sa-mi mai revin din paranoia.

Alina esti de admirat mama, nici nu l-ai facut bine pe al 2-lea ca te si gandesti la al 3-lea copil.

Vroiam sa va mai intreb ceva, asta pana ajung maine la doctor sa o intreb chiar pe ea: eu vreau sa nasc normal cu epidurala. Trebuie sa fac ceva analize suplimentare sau sa ma vad din timp cu vreun anestezist de la Euroclinic?

Milioane de scuze daca intrebarea e tampita.

Irina C iti tinem pumnii pt maine, multa bafta. Sper sa nu fie nici o problema cu varicela.

Damiana felicitari pentru baietzel.

Pup

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Alina1976 mii de o sa stiu pe cine sa sun/trimit pm dc ma apuca...

eu azi am fost la control (maine fac 37 de sapt )

bb e vioi, inima se aude bine; are capul in jos, spatele pe dreapta si picioarele pe stanga; doctorita zice ca asta e o pozitie care presupune un travaliu mai laborios mai ales dc inainte am avut menstra neregulata, insa a zis ca ca putem incerca nasterea normala, monitorizandu-l pe bb si dc sunt probleme face switch pe cezariana...
ea zice ca burta nu e jos si nu se simte capul lui bb prea coborat... deci nu crede sa nasc inainte de 39 de saptamani dar ca nu imi recomanda sa stam prea mult dupa ce implinesc 40 (in caz ca nu nasc pana atunci);
m-a incurajat ca o sa stea cu mine pe per travaliului si ca vine la orice ora din zi sau noapte cand o fi sa nasc;

acum sunt 2 parti naspa rau...
- ffff putini anestezisiti de la Municipal se baga la peridurala si dc am ghinion sa nu fie nici unu din ei cand vine bb raman fara anestezie (ceea ce sincer ma INGROZESTE ) ; eu am avut dureri cumplite de multe ori la menstruatie (cu chemat salvarea si dat calmante pt ca aveam dismenoree/amenoree)si imi imaginez ca durerile de la nastere sunt mai puternice si sincer nu stiu dc is in stare sa trec peste decent...
credeti ca e exagerat dc vb cu doctora sa chemam atunci un anestezist pe care evident sa il platesc pt efortul de a se deplasa in afara programului?

- dc va puteti imagina laboratorul unde am repetat analiza pt strpetococ b nu au facut aceasta analiza (am dat proba pe 10 decembrie) si abia azi cand asistenta doctorei a facut scandal au recunoscut si mi-au dat banii inapoi... mi se pare incredibil; e o clinica cu care cabinetul doctorei colaboreaza si ei zic ca nu s-a mai intamplat asa ceva.... ca a fost nebunia cu sarbatorile... sotul a avut o presimtire ca asa o sa fie si azi am fost si am repetat analiza la Medicover dar abia pe 12 vine rezultatul... faza e ca doctora mi-a zis destul de clar ca la noi in spitale nu se practica sa iti dea antibiotice in timpul travaliului dc nemernicia aia de streptococ e inca activa si ca se recomanda cezariana...

acum sunt asa in dubiu.. eu imi doresc f tare sa pot naste normal... nu tin cu dintii de asta (adica nu vreau sa se ajunga sa il scoata pe bb cu forcepsul sau vacuum) dar nici nu m-am gandit sa nu am anesezie... of...

pe de alta parte cezariana nu imi surade de loc de loc...

miercurea viitoare o sa fac ecografia de 38 de sapt si mai vedem atunci cat e bb si cum e poztionat si o sa mai discut cu doctora... a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Declar ca incep sa fiu varza...

Dupa ce ca sunt racita, imi curge nasul, am capul infundat si gatul ma ustura, bebelina mea s-a culcat la 3 si s-a sculat la 5, a mancat, s-a culcat la 6 si s-a sculat la 7, si in intervalul 7-9, a urlat aproape continuu si a mancat de 3 ori! Mooorrr!!! Ce ma fac la noapte?

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Hello, girls
La multi ani celor care isi serbeaza ziua onomastica!
Naty - la multi ani pentru Ioana mica si sanatate!
Alina - al 3 lea copil?!
Porumbita - nu mi se pare nimic exagerat sa vb cu un anestezist pe care sa-l platesti sa vina special. Mie Badescu imi aducea un anestezist, pe Pop. Dar dupa cum stii era dr Stan (cred ca imi amintesc corect numele) in spital. Cred ca conteaza f mult relatia dintre dr tau sai dr anestezisti (astia 2 sunt cei mai buni, din cate vorbeau moasele pe acolo). Atentie ca in municipal se incurajeaza nasterea naturala 100%, moasa mea era f infuriata la un mom dat ca avusesem epidurala, ca nu simteam toate contractiile, trebuiau sa ma coordoneze ei.
Lisa - nu e nimic periculos la acel cordon. La mine, la nastere, cordonul ombilical iesea inaintea lui bebe, ceea ce am inteles ca e mai grav decat simpla sau dubla circulara de cordon. De asemenea, dr meu gineco mi-a spus ca nu mai reprezinta o pb circulara e cordon ca se intervine prompt, in fctie de monitorizarea lui bebe. Sti linistita, o sa fie bine.
Andre_ea m-ai intrebat acum 100 ani unde am stat. Am stat in A3, in prima noapte eram doar 2 in salon, Andrei al meu linistiiit si o dra f agitata. Din a doua seara a mai venit o dra la fel de hotarata si noi statea la mijloc, in plic concert nocturn. Dar a fost ok. Pana la urma ai parte de Badiu? Ce copii ascultatori ai. bafta pt vineri. Uite si o ametita .
Irina - tinm pumnii sa fie bine. Sigur o sa fie bine.
Bebelusi, Bee cred ca puteti face un concurs de gatit.
Rox suntem bine, nu eram raciti, nu stiu ce am avut, am chemat si salvarea acum 2 seri ca aveam impresia ca nu putea respira, cu tot cu aspirare si ala de la salvare ii tot dadea cu regurgitare, eu ii spuneam ca se sufoca si tot asa. salvare de la CMU. nu o recomand. Pana la urma s-a linistit copilu' singur.
Ledi - si al meu e treaz acum de la 5 si tot cu okii pe pereti. Pegatim baia, ca poate pica dupa baie si masaj. Dc el nu, eu sigur da.

Am trimis cv-ul lui fi'miu si poze pe mail-ul comun.

Va pup,
Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Sa va povestesc prostia omeneasca...ma suna o ruda.PRIMA DUMA
ea: ce faci? ai nascut?
eu : nu, asteptam..
ea: esti in sala de travaliu? ce misto

A DOUA
ea: nu am dat usor de voi
eu: nu am mai raspuns ca am avut ceva contractii pe 1 ian si am stat linistiti acasa voiam bebe sa aiba o zi doar a lui nu sarbatoare nationala(eu mai glumind un pic)
ea: pai de ce?era f bine sa se nasca pe 24 dec de ex e sfanta mucenita Eugenia!!!!!(dhhh nu vreau sa jignesc pe cineva da...io habar nu am si oricum...)

A TREIA
ea: mai versi?ca io am varsat toata sarcina..
eu: nu mai vars, dar am ceva arsuri, greata etc nu e chiar placut
ea:ai arsuri?CE BINE!!!!!!!!!!! inseamna ca bebe are PAR MULT!!!!!!

Deci fratilor eram pe jos , nu mai pot...am ras dupa de m-am rostogolit...eu NU mai raspund la mobil...

Miere multumesc, asa sa fie si in cazul tau

Va pup

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Ciuf, misto prezentarea... Vad ca al tau doarme pe o parte... Fata mea numai pe spate, cu capsorul intors spre stanga... Altfel, nexam...

Dariei deja nu ii mai sunt bune 3 salopete... Adica "trag", cand se intinde de tot, genunchii ii raman putin indoiti...

Mergi la inceput

A, pai daca am ajuns la capitolul dume...

1. Vine terapeuta bunicii. Zice: "Data viitoare cand mai vin, vreau sa-ti vad si eu fata". (Eu, in gand, o laie!) "Acum nu pot s-o vad, ca sunt pe rosu, nu e voie sa vina fete / femei pe rosu in vizita, ca spurca fata". (M-am gandit pe urma ca poate nu e chiar duma, dar, avand in vedere ca eu sunt "pe rosu" din ziua nasterii, eu nu o spurc? )

2. Vine soacra. "Nu pupa fata, nici pe obrajori, nici pe manute, ca face pecingine..." Eu si matusa, cu ochii mari: "Cee???" Soacra se face mica: "Asa am auzit..."

3. Vine cuscra. "Te poti duce unde vrei pana sunt eu aici, ca am eu grija de fata, numai sa-mi lasi biberonul cu ceai". Eu: "Poftim??? Nu are voie nici ceai, nici apa, e copil hranit la san, nu are nevoie". "Cum, nu-i dai ceai???"

Mergi la inceput