Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12
Raspunsuri - Pagina 8
danamiha spune:
Misha, sa stii ca beau 2 l de apa pe zi, asta de cand tineam Monti, asa m-am obisnuit. Bine ca lucrez de acasa ca toata ziua sunt la baie. Ce interesant era cand mergeam zilnic la birou
Azi ma simt mult mai bine, ziua a cincea, am mancat la pranz o felie de paine prajita, 3 felii mozzarela si spanac facut la steamer doar cu sare. La cina imi fac 2 pestisori, pastravi pe grill si salata verde.
misha71 spune:
pastravul nu e cam gras?
eu maninc peste oceanic si stiuca cind am.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 pastravul nu e cam gras? eu maninc peste oceanic si stiuca cind am. ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
iti lipseam?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Coana Mare misca-ti fesierele la "ingrasare" nu la manechinele de aici
Si daca tot ai intrebat: da, imi lipseai
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
danamiha spune:
citat din mesajul lui misha71 pastravul nu e cam gras? eu maninc peste oceanic si stiuca cind am. ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Habar nu am, rusine sa-mi fie Nu am mancat pielea si partile mai grasute
brianamica spune:
Sal'tare manechinele lu' mama !
Am tinut si eu......4 zile..... Am slabit, ce sa zic, dar m-am oprit . Sa nu ma intrebati de ce....ca nu stiu sa va spun..
De mancat mananc acum mai "rational " si incerc sa imi mentin un echilibru. Sincer, am avut foarte mult de lucru si nu am mai rezitat.
Vad ca voi in schimb, sunteti super cumintele...
Felicitari tuturor....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
misha71 spune:
bria .
Am mincat prinzul (brinza amestecata cu 2 oua fierte si o roshie barosana si acum ma chinui sa bag apa. Greu, dar cite putin sper sa fac 2 litri pina diseara.
Manechinele!!! Raportul?????????
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui misha71 bria . Am mincat prinzul (brinza amestecata cu 2 oua fierte si o roshie barosana si acum ma chinui sa bag apa. Greu, dar cite putin sper sa fac 2 litri pina diseara. Manechinele!!! Raportul????????? *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
acu' ,acu'
bors cu perisoare, cafea, suc ,apa, tochitura cu mamaliga, branza, paine cu zacusca .Adica fro 2 paini,si ptr tine !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui gabriella1 acu' ,acu' bors cu perisoare, cafea, suc ,apa, tochitura cu mamaliga, branza, paine cu zacusca .Adica fro 2 paini,si ptr tine ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Fugiii! Nu mai scrie de asa ceva aici! Iei bataie! Vezi ca Vasluiul nu e departe de Piatra.
De azi m-am apucat si eu sa tin cura. Am de dat cel putin 5-6 kg jos (ideal ar fi vreo 10). Sper sa ma tin.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
misha71 spune:
Coana Mare ti maninca chelea? Ce cauti aici la oamenii cu greutate, aud? dac-om tabari toate pe tine nu te mai salveaza nici mama lu' organu din miinile noastre
Alooooo!!!!! Asta are 50 de kile la 1,75. Alergati-o voi ca io gifii deja
Laurica bine ai revenit pe meleagurie verdeturilor proaspete
Succes!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!