Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12
Raspunsuri - Pagina 9

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Coana Mare ti maninca chelea? ![]() ![]() Alooooo!!!!! Asta are 50 de kile la 1,75. Alergati-o voi ca io gifii deja ![]() Laurica bine ai revenit pe meleagurie verdeturilor proaspete ![]() Succes! *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
ma spui,ha? sa ma manance fetele de vie?bine , Coana Closca... bine, bine....

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

misha71 spune:
Desi nu e recomandat, asta e. Daca nu ai de unde.... ca doar nu o sa stai nemincata
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Laura25 spune:
Am intrat sa anuntz ca prima zi s-a dus cu bine. Am plecat de la 64 de kg. Sper sa ajung la 60 kg macar.
O zi buna!
Laura

Cugetari gemene,

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Am intrat sa anuntz ca prima zi s-a dus cu bine. Am plecat de la 64 de kg. Sper sa ajung la 60 kg macar. O zi buna! Laura ![]() ![]() ![]() Cugetari gemene, ![]() Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
daca tot ti-ai pus in cap sa ma rupi in doo cu paru' ,macar da la mine surplusu' .Macar sa no fur dijeaba !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Laura25 spune:
Gabriela cu cea mai mare placere donez surplusul! Dar tie ti-as da si reteta de facut gemeni, ce zici?
Laura

Cugetari gemene,

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

Marina spune:
me again
cred ca e a 5-a oara cand o iau de la capat, dar acum nu mai am sot sa ma deturneze de la regim

misha71 spune:
Aoleu, Marino, da' ce facusi cu el? Unde-l deportasi?
Acu' il termini sigur...depinde cit sta plecat...
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

PISI_LUMI spune:
Sa intelegem ca lucreaza pe un vas de croaziera?
La ce companie, ca e cam scurt contractul?
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..