Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Coana Mare ti maninca chelea? Ce cauti aici la oamenii cu greutate, aud? dac-om tabari toate pe tine nu te mai salveaza nici mama lu' organu din miinile noastre

Alooooo!!!!! Asta are 50 de kile la 1,75. Alergati-o voi ca io gifii deja

Laurica bine ai revenit pe meleagurie verdeturilor proaspete
Succes!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

ma spui,ha? sa ma manance fetele de vie?bine , Coana Closca... bine, bine.... sa-ti doresc o ingrasare rapida?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelorrr, pot sa inlocuiesc carnea de vitel cu piept de pui? Nu am vitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Desi nu e recomandat, asta e. Daca nu ai de unde.... ca doar nu o sa stai nemincata

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am intrat sa anuntz ca prima zi s-a dus cu bine. Am plecat de la 64 de kg. Sper sa ajung la 60 kg macar.
O zi buna!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Am intrat sa anuntz ca prima zi s-a dus cu bine. Am plecat de la 64 de kg. Sper sa ajung la 60 kg macar.
O zi buna!

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

daca tot ti-ai pus in cap sa ma rupi in doo cu paru' ,macar da la mine surplusu' .Macar sa no fur dijeaba !

o zi minunata !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Gabriela cu cea mai mare placere donez surplusul! Dar tie ti-as da si reteta de facut gemeni, ce zici?

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

me again
cred ca e a 5-a oara cand o iau de la capat, dar acum nu mai am sot sa ma deturneze de la regim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Aoleu, Marino, da' ce facusi cu el? Unde-l deportasi?

Acu' il termini sigur...depinde cit sta plecat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

l-am trimis 4 luni in caraibe...

jur ca nu glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PISI_LUMI spune:

Sa intelegem ca lucreaza pe un vas de croaziera?

La ce companie, ca e cam scurt contractul?

Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..

Mergi la inceput