Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12
Raspunsuri - Pagina 7
Marina spune:
dana...am mai explicat prin primele capitole...daca te uiti cu lupa la ce mananc io zilnic ai muri de foame. In general mananc putin si chestii corecte. Drept care dupa ani de zile organismul meu s-a obinuit cu putina mancare, combinat cu lipsa sportului + 2 copii am luat cateva kilutze
In schimb am obiceiuri proaste alimentare gen nemancat dimineata, bag un kil de fructe dar normal ca sunt struguri care ingrasa, cel mai adesea masa principala e seara asa ca mi-a fost extrem de greu sa slabesc ca nu aveam ce sa scot sau ce sa reduc. Scarsdale m-a ajutat sa am mese disciplinate , am scos mancatul continuu intre mese , inclusiv fructe, si uite asa am reusit sa slbesc mancand pe alocuri chiar mai mult decat mancam de regula...pana la scarsdale nu am mancat paine ani de zile
gabiu spune:
salut
misha oi avea tu 38 dar tot tanara si frumoasa esti
Si numai faptul ca-ti pasa de kg tale inseamna ca sigur vei ajunge acolo unde iti doresti.
Eu ma gandesc in fiecare zi sa reincep cura de slabire dar imi vin in minte apoi evenimentele ce urmeaza (vacanta la ski, ziua de casatorie, ziua finei-si astea toate incepand peste 2 saptamani) ma razgandesc. Macar o pauza trebuie sa iau. Asa ca raman cu gandul
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007
gogosel spune:
buna, fetelor ! mai, nu stiu ca sa fac: sa ma bucur sau sa ma intristez? ziceti si voi : diferenta la cantar de pe o zi pe alta de 600 de grame? nu e cam mult? cantarirea e corecta deoarec nu imi venea sa cred si am repetat operatiunea cam de 7 ori pe diferite bucati de gresie- 71.4 kg, azi 16.01, caci pe 08.01 aveam 73.2, deci scazand ar veni 1.8 kg pierdute. stiu ca in prima faza se pierde cel mai usor...dar totusi, eu imi propusesem 1 kg /saptamana.
si stand mai bine sa ma gandesc ...cred ca puteau fi 3 kg dc nu bagam in mine exact ca sparta( am incercat ceva atkins, insa nu "m-a prins" si in doua zile am mancat cam 2.5 kg de carne fiarta de vita de imi venea sa vars numai cand o vedeam-motiv pt care am si abandonat)
ma sperie gandul ca ar putea fi o pierdere imensa de apa, dar beau cam 2.5 l/ zi, uneori chiar 3, fac de o saptamana banda de alergare 30 de minute( cam 3.5 kh si 250 de calorii arse) si in weekend dublez, deci ce ziceti? e mult cat am slabit"instantaneu? sarat mananc moderat.
eu azi sunt la ziua 1, insa nu "mor de foame".cred ca in urmatoarele da ca tare putinica mancare mai este in regimul asta. cand simt ca nu mai pot...beau repede un pahar de apa, mai rontai un fruct/morcov.
lumi, eu nu puteam sa invat cu stomacul chioraind de foame. in sesiune intotdeauna ma ingrasam.ca se mira maica-mea cum de altii slabesc in sesiune de devin livizi, ai eu deveneam ...rotunjoara.
hai, ca m-am intins , nu de alta dar astept in week musafiri si sunt la bucatareala, cat timp doarme bubu.
spor la slabeala!
mami & bubu, foarte specialul meu
sibip_2 spune:
Oau ! Eram obisnuita sa va caut direct la pagina 2. Si de cateva zile tot pe prima pagina va gasesc
PISI_LUMI - la tura trecuta nici eu nu simteam nimic si in ziua 10 m-am cantarit si slabisem 4 kg Din pacate, de bucurie m-am reapucat de mancat .
Acum rezist. Mai am 2 zile si ma cantaresc. ( nici la mine nu prea se vede... dar sunt sigura ca nu m-am chinuit degeaba).
misha71 spune:
Saru'mina de urari ...iar de frumusete...am si io oglinda noroc cu capu' ca nu e mare (si mai sta si creierul lejer...)
Deci io am luat-o de la capat o saptamina, ca nu vreau sa se vada ceva dupa ziua de "de toate" dupa care incep mentinerea. O sa ma cintaresc inainte de mentinere chiar daca crap de curiozitate.
Diferente la cintar de la o zi la alta am avut si eu, chiar 1,5 kg, insa e doar apa sau faptul ca nu mincam nimic in ziua respectiva, insa a 3-a zi mai crestea cu citeva sute de grame daca mincam (normal nu ca nesatula )
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
viviana spune:
Inca ne tinem tare. Cam mor de foame, m-am saturat de peste dar merg inainte.
Pana si sotul meu merge inainte! Pentru el, care cea mai buna pasare e porcul, faptul ca mananca pui si peste este o mare realizare.
Asta seara nu am putut sa mananc decat salata si am ciugulit 2 cartofiori prajiti cu usturoi de la fi-mea. Cat sa iau putin miros...
NU VA LASATI FETELOR. PENTRU CA MERITAM. MERITAM SA ARATAM MAI BINE SI SA NE SIMTIM BINE CU NOI INSINE.
Si poate merita si rochiile de asta-vara sa mai fie purtate...
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
danamiha spune:
Fetelor, se termina si ziua a patra. Azi m-am simitit f.f.slabita, imi venea sa stau mai mult in pat. Am tot citit pe net despre dieta si toata lumea e asa de incantata asa ca citind mai prind si eu putina ambitie. Bine ca nu e vara sa stau cu fiul meu prin parc cu orele. Nu stiu cum mai aveti si energie pt sport, va invidiez
misha71 spune:
danamiha, slabirea asta poate ca o ai si datorita faptului ca nu bei suficienta apa. Incearca cu ceaiuri (fara zahar ) daca nu poti bea apa mai multa.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
karra80 spune:
Azi m-am cantarit.......... - 2.7 kg.....
E bine...Sotzul a dat 4.2 kg....imi vine sa-l bat...dar el a a avut si activitate eu am sta numai acasa.....si el a mai macat si cate un fibrobar pe zi.....poate are arderi mai bune.
Va las acuma mai vb
Spor la slabit
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Noiembrie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
Edit...- 2 kg....am gresit la calcul......asta e inca mai rezist
misha71 spune:
karra felicitari si tie si sotului!!!!!! Bravo voua!
viviana daca iti e foame rau baga morcovel intre mese si APA! apa taie din foame, insa parerea mea sincera este ca "foamea" vine din creier. Odarta ce tu ii zici: azi sint la dieta, creierul "se sperie" si da alarma stomacului. Nu iti e foame, e doar frica ca iti va fi. Chiar simti ca lesini, ca te ustura stomacul de foame, auzi zgomote necontrolate? APA si MORCOVEL!
Si macar acum sa profitam si noi ca avem liber la morcovei tineri