Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12
Raspunsuri - Pagina 6
PISI_LUMI spune:
Salut...
Eu nu mai stiu ce sa fac, ca de cand cu sesiunea asta si cu munca am o foame in mine de nu ma pot stapani....nu stiu cat mai rezist, cred ca de la oboseala.....acum am mancat o conserva de ton si zici ca ma mancat doar lamaia, sper sa reusesc sa-mi pacalesc stomacul cu un gref...ca altfel innebunesc de foame si de cati morcovi am mancat, ca mi-am terminat ratia pe ziua de azi, si pana la 6:30 nu mai ma ce rontaiii...
De cantarit astept pana sambata macar, daca reusesc sa nu calc stramb...
Pupici manechinelorrrrr...
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..
danamiha spune:
Azi termin a doua zi de dieta. Mi-e si rusine sa mai scriu, de cate ori tot incep si dau in bara. Acestea 2 zile le-am tinut ca la carte, dar am luat in fiecare zi 3 pliculete cu cafea Reduccino, nu as fi reusit fara ea, si asa am o stare...dar pap morcovi seara. Cina azi am avut-o in jur de ora 17. Eu salata de fructe am inlocuit-o cu cea complexa, adica peste 6 mandarina, o para, 3 kiwi am pus branza de vaci 0% grasime si o lingura de smantana 12% grasime, nuci nu am avut
Fetelorrrrr, eu nu inteleg de ce tonul/somonul in conserva in ulei trebuie scurs/spalat? In reteta scrie clkar sa fie in ulei, ma gandesc ca daca trebuia sa fie in apa/suc propriu ar fi scris asta. In fine eu am mancat tura trecuta in ulei cu multa lamaie si am slabit intr-o sapt 2 kg. Dar as vrea sa stiu cum e mai bine, maine am acest meniu.
As mai vrea sa va rog sa-mi spuneti cam ce meniu aveti in perioada de mentinere, perioada pe care sper sa o apuc
Misha, La multi ani! Iti doresc sa se implineasca visul tau de a fi mamica
misha71 spune:
nu mai incep mentinerea, incep ziua 1 de miine, ca muream sa-i vad pe toti cum bagau de toate alea pe sub mustati si io stateam si ma uitam. Pina la urma o data fac 38 de ani (moama ce hoashca sint!!!)
Multumesc fetele pentru urari. Sa dea Domnul sa avem parte de tot ce e mai bun in viata
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
danamiha spune:
Misha, de ce ma superi??? Eu am implinit in septembrie 38 de ani si ma simt tanara, frumoasa si slaba ...asta in devenire, iar de modestie nici nu mai vorbesc
Nu mi-ati explicat ce e cu pestele in ulei asa ca il execut
gogosel spune:
ptiiiiiu, hai ca vin la voi in gashca ! ma primiti ?
so, vreau sa slabesc si sunt disperata ca desi mi-am cumparat si banda de alergat , in 5 zile am dat doar 1.2 kg jos, insa am cam bagat ca sparta in mine (ca aveam o foaaaame...mama,mama..)
deci, ca la AS (asociatia de slabit) : ma numesc gogosel, am 28 de ani (aproaper 29) , un baietel de 1.5 luni (rares) si detinatoare de 72 kg, raspandite peste toooot.
tinta mea ar fi un 60 de kg, insa...nu pot sa ma-ncurc...si vreau macar 62 kg, deci 10 kg de aruncat (cine le vrea? )
ma treceti si pe mine pe listuta, poate asa ma motivez.
intrebari:
-lista de cumparaturi e valabila pt 2 saptamani? ca dc e asa...
- cum mancati spanacul?
-conserva de ton ce gramaj sa fie?
-cam cate rosii, salate sa iau? (cand zice la discretie nu inseamna pana te faci baloooon, nu? )
de maine incep si eu miraculosul asta de regim. vreau sa fac si juma de ora la banda, dar cu asa mancare putinica....
va pup!
PISI_LUMI spune:
Bine ai venit Gogosel...sper sa te simti bine si sa reusesti ce ti-ai propus....cum e cu banda...merge treaba, ca eu niciodata nu am reusit sa fac asa ceva, mai bine ma duceam si faceam niste ture de stadion decat la banda...pe vremea cand aveam timp, si stadion aproape, ca stateam langa Olimpia, sau Realul din vitan, dar daca nu am rezultate cu dieta simpla cred ca revin la vechile obiceiuri, ca nu prea simt nimic la haine si e deja a 4 zi.
Sper sa rezist pana la 2 saptamani...
Spor la slabit...
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..
brianamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Pina la urma o data fac 38 de ani ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Marina spune:
eu iar am dat-o in bara.....sunt incredibila cateodata...acum mi-am gasit scuza , ca-mi pleaca sotul, facem un chef etc si mai scap pe langa. Kg in plus nu pun oricum asa ca o iau de la 56 de la craciun...de luni
danamiha spune:
Marina, las ca slabesti tu daca iti pleaca sotul...de dorul lui mor de invidie, mananci si nu pui, cum o fi asta...