Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

prima zi trecuta cu bine, asa am o senzatie de dea vu
Azi ii dam cu fructele, am rechizitionat 3 mandarine si mai vad eu ce fructe mai gasesc.
In plus e si o onomastica, iar praji cu tonele. Data trecuta am rezistat eroic la sf Ion dar m-am tampit 2 zile mai tarziu in fata unui covrig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Dupa ziua 1 exact 1 kg minus pe cantar....nu-mi vine a crede dar din experinta turelor trecute stiu ca asa dau eu in pimele 4 zile -3 kg...apoidoar pe duminica-luni incolo mai incep iar sa dau jos..........imp e ca functioneaza....si vreau sa spun ca e sg dieta care la mine a functionat in ideea ca dupa 2 sapt si alte 2 de mentinere nu am mai pus nimik la loc decat max 1 kg intr0un an....
Spre dosebire de reg disociat pe care l-am tinut o sapt acuma de sarbatori...inainte...si am dat jos 3 am pus 6 la loc si nu am mancat imediat am lasat-o mai moale am tinut umpic de mentinre si dupa el.....
Deci raman fidela Scarsdale........
Despre CLARINOL www.pcfarm.ro/produs/1463/CLARINOL" target="_blank">aici
mi-a placut ca nu sunt contraindicatii ca la celebrele pastile de slabit chinezesti....
Mie una imi taie senzatia de foame total............
Tot din experienta ma de - 13kg date jos ...pot spune ca sunt mare consumatoare de cola.pepsi....deci daca nu era cola 0, pepsi light il inventam io
Eu in ambele ture am baut pepsi si cola light si zero...la greu si am slabit......
Va pup si spor la fructe

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Noiembrie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PISI_LUMI spune:

In sfarsit am terminat cu pranzul...ca m-am chinuit 2 ore la un mar, o para si o portocala, ca tot timpul mai apare cineva cu o intrebare sau nelamurire....

Voi cum stati....

Ce pregatiti pentru diseara....ca eu s-ar putea sa sar peste cina... deja sant moarta de oboseala, si cred ca mai rontaii vreo doi morcovi si ma arunc la dus...

Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu ma duc la sala si la sauna...sa mai ajut si eu cumva regimul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu m-am chinuit vreo ora cu 2 mere.
Nu mi-a placut masa asta de pranz.

E ora 18.30 si suntem hamesiti. Deja prepar masa de seara.

Brbata-miu mi-a zis ca-i vine sa se arunce in prima carciuma si sa manance pana nu mai poate.

Tot inainte!

O sa ne cantarim abia luni dimineata. Sa avem surpriza. Speram

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Ce-mi place cind vad activitate!

Grozav fetelor! Ce frumos v-ati mobilizat! BRAVO!

Io am cazut intr-o dilema cit gaura de la metrou: maninc miine si mai tin inca o saptamina de dieta, sau nu maninc miine si incep mentinerea de vineri. Mare dilema, din care nu stiu cum sa ies. Am "ratat" 3 zile de nastere pina acum, sa o ratez si pe a mea?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani Misha! sa fii sanatoasa
eu trag zilnic cu ochiul pe la voi recunosc, dar m-am mutat la monti, tin de doua saptamani cu abateri recunosc, abaterile de nervi dupa cantarire ca de doua saptamani nu am slabit deloc, desi pap grepfruitul dimineta, la pranz salate dar seara ...... seara mai calc pe alaturi , parca vad ca ma intorc aici ca vad ca monti nu ma iubeste.
Scarsdalle am incercat odata, m-a tinut corect 3 zile poate 4 hehehe, cum e misha? pana in 3 ori incerc pana sa reusesc .
Spor la slabit

Misha eu zic ca incepi mentinerea de vineri

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Neatza silfidelor,

Cum preparati salata asta de ton sau somon?

Spor la mancare!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

La raport sa traiti : ziua 2 : - 1,1 Kg.

Salata de ton sau somon eu o iau dintr-o conserva in apa sau ulei. Daca e conserva in ulei o spal bine...daca e in apa...nu e cazul. Peste conserva pun zeama de lamaie si gata....

Ma tin in picioare ziua de maine cand vom manca muuulllttt

Deseara e ok cu gratar...maine e bine....reusim fetili !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut, vad ca ati luat startul si e ok! Eu am calcat stramb si mi-am propus sa inchei aici si s-o iau de la capat de luni. Acum am 55.7 kg si vreau 50. Deci ma puteti lua in calcul de luni
Bafta multa si spor la slabit

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput