Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12
Raspunsuri - Pagina 18

misha71 spune:
pai io zic ca e bine, ca de aia e mentinere
io mai bag o sapt de mentinere dupe care mai trag o tura ca deja vad ca mi-a intrat in singe meniul asta
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

danamiha spune:
Cum sa fie bine misha? Am citit celelalte capitole si cam toate fetele desi nu au tinut perioada de mentinere strict au continuat sa slabeasca

sibip_2 spune:
De bine ce m-am increzut ca al meu cantar arata cu 2,6 kg mai putin dupa primele 3 zile, acolo a ramas. E posibil sa nu se mai intample nimic de 4 zile? Poate 200 gr, acolo, in minus sunt. Dar atat :(.
Poate are legatura cu fazele lunii, daca suntem mai multe in situatia asta. E luna in crestere ? :D
Sau poate e urat afara si nu am mai iesit deloc, si nu am mai consumat caloriile, desi cu bronsita pe care a facut-o fetita mea zilele astea, nu pot sa spun ca nu m-am consumat.
Inca sunt pe pozitii si am sperante pentru saptamana viitoare. Mi-e mai usor in zilele in care merg la servici. Sunt mai putine tentatii si mult mai multa apa. ( am dozatorul in fata mea :D )
Multumesc pentru sfatul cu branza amestecata cu spanac. Nu ma asteptam sa pot sa o mananc. Spanacul simplu din seara precedenta l-am aruncat.

misha71 spune:
danamiha pai voiai sa te ingrasi?
E foarte bine ca te-ai mentinut! Fiecare organism are ritmul propriu si nu e indicat sa faci comparatii intre tine si alte persoane, chiar daca tineti aceleasi diete. Eu am avut de exemplu 100 kg, trebuie sa slabesc 30 kg si am slabit in 2 sapt, sa zicem 6 kg (e posibil). Tu, in schimb ai avut 65 kg si trebuie sa slabesti 5 kg sa fie ok din toate punctele de vedere. E imposibil ca tu sa slabesti tot 6 kg. Si la mentinere e acelasi lucru. Uie la mine: am mincat te miri ce (am spus ca sapt. asta am trait cu ardei gras) si totusi nu am slabit. La un om cu un metabolism bun, "mincatul" asta l-ar fi slabit cu 2-3 kg pe putin, in schimb pe mine nu. Si oare chiar ai tinut mentinerea ca la carte?
sibip sa-ti fie de bine spanacul cu brinza Si pentru tine e valabil ce am scris mai sus.
NU UITATI DE APA SI GREF (SAU ANANAS) SINT EXTREM DE IMPORTANTE INCLUSIV LA MENTINERE!
Marina, shefa, ooana, gogosel, MANECHINELEEEEEEEEEE!!!!!!! Cum merge? pe toate!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Laura25 spune:
'seara!
Raportez: Dupa 2 saptamani de regim, am scazut cu 2.8kg. Speram la mai mult, dar e bine si asa. Poate mai dau 1-2 kg jos urmatoarele 2 saptamani.
Laura

Cugetari gemene,

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

gogosel spune:
offff..speram sa nu trebuiasca sa imi aduc aminte cat am slabit in aste doo sptamani : 2.6 kg si alea cu chiu cu vai.am acum 68.8 kg , de la 73.4(rezultat si cu alta cura).
oaaauuuu, acum am facut socoteala- 4.6 kg pierdute incepand de pe 8 ianuarie. supeeeeer ! credeam ca mai putine.
dana, la inceput pierzi mult deoarece sunt reziduuri prin burtica, apoi mai este si ceva apa in exces si asa e in prima faza. dupa aia urmeaza un platou si iar scadere, mai putina. io ma uit la cantar in fiecare dimineata, rugandu-ma la Dumnezeu , sa mai apara - 300 g ca inainte. daaaar, nemultumitului i se ia darul,. nu eram multumita cu 300, vroiam 5. ei na, acu' ma rog pt 100-2 !
si ieri si azi am bagat in disperare banda cate o ora si un sfert. dar imi mai alina supararea faptul ca se vede la aspectul celulitei, se vede pe brate, spate, talie, coapse- stratul depus nu mai este asa gros. insa mai e mult de lucru. ce am pus 3 ani de zile, culmea ar fi fost sa dau intr-o luna. asa-mi trebuie!
dar vreu ca pana la 8 martie sa am 65 - primesc o recompensa baneasca babana de la sosu'. si apoi de la 65 la 62, si mai mare.
maine cica trebe sa intru in mentinere. sa vedem, ca si azi am calcat rau, da rau pe bec. am mancat paste cu pui, ciuperci si smantana si niscaiva cipsuri.
misha, dar daca nu iau greful si beau lamaie stoarsa. chiar imi place lamaia si beau mereu cand imi e foame. si alina al naibii de bine. azi cred ca am baut trei lamai. stomacul e ok pana acum, chiar ma durea inainte. acum parca e anesteziat !
sa vedem ce ne aduce dimineata de maine. ma cantaresc si seara si stiu ca dc am mai mult de 700 g peste ce am avut in dimineata respectiva..e jale !
pupici si spor la slabeala !
mami & bubu, foarte specialul meu

misha71 spune:
gogosel
1. lasa dreak cintareala dimineata, prinz si seara ca o sa o iei pe cimpii. e normal ca daca te duci la toaleta sa ai cu 1-200 gr. mai putin
2. eu nu inlocuiesc nimic din ce scrie in regim (asta e o regula de baza) deci lamiia o folosesc la salate si atit. Si in plus, acum nu simti nimic daca o iei dimineata pe stomacul gol, insa mai tirziu... Noi vrem sa slabim nu sa ne operam de ulcer
3.
nu mai repet pentru ce ca a zis danamiha

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 gogosel 1. lasa dreak cintareala dimineata, prinz si seara ca o sa o iei pe cimpii. e normal ca daca te duci la toaleta sa ai cu 1-200 gr. mai putin ![]() 2. eu nu inlocuiesc nimic din ce scrie in regim (asta e o regula de baza) deci lamiia o folosesc la salate si atit. Si in plus, acum nu simti nimic daca o iei dimineata pe stomacul gol, insa mai tirziu... Noi vrem sa slabim nu sa ne operam de ulcer ![]() 3. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |

mai bea nijte apa ca se semneaza petitia

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.