Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12
Raspunsuri - Pagina 19

misha71 spune:
Nu semnez soro nici o petitie, ca aia e pentru constipati
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

gogosel spune:
aoleeeeuuuuu! lasati-ma bre, nabii, ca imi luam campii daca nu mai mancam si altceva !mor de ciuda cand vaz pe altii ca baga in ei ca spartii, nu se ingrasa neam si mai se duc si pusca la buda...
la toaleta nu am mai mers de nu stiu cand...con..p.ata, dar la propriu, nu la figurat ! o sa iau azi niste biotics de la farma.
da' ce are daca mamanc in continuare tot retetele alea din regim(poate nu in aceleasi zile) ?
adica: peste fript, muuuuult, muuuult, salata de rosii si castraveti si niste varza murata calita (facea iesri cineva pe scara si simteam ca o sa lesin de pofta- cu mamaliguta caldaaaaa !!!)
nu dau in sperieti cu cantarul, ba chiar ma tempereaza cu poftele- cand vaz cat indica ! credeti-ma, mai bine sa ma streseze !
hai ca s-a trezit strumf ! era si cazul !
paaaaaaaaa!
mami & bubu, foarte specialul meu

ooana spune:
Misha, vin cu raportul 2 kg in prima saptamana
Ma declar multumita, daca ar mai merge si saptamana asta tot asa ar fi super.
Trebuie sa recunosc ca ieri seara am fost intr-o vizita si am cam calcat pe bec ...eu mai bine invit pe toata lumea la noi acasa, le fac de mancare si eu ma abtin...dar cand mergi la cineva in vizita e nasol sa fac doar eu pe sclifosita, ca nu mi se potriveste cu meniul
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

danamiha spune:
gogosel, si eu am probleme cu constipatia, dar iau de luni de zile (o fi bine, o fi rau?) o capsula de ceai verde dimineata, cu o cana de apa si pap micul dejun dupa 20 de minute. Si asa nu am probleme.
Oana, cate kg ai si la cate vrei sa ajungi?

ooana spune:
Dana am avut 59 cand am inceput...acu am 57...si e musai sa ajung la 54-55
, sau cel putin asa sper...
buna informatia cu capsula de ceai verde, o sa incerc si eu.
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

gogosel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha o capsula de ceai verde dimineata, cu o cana de apa si pap micul dejun dupa 20 de minute. |
buna, fff buna informatie ne dai, dana !

chiar azi dupa amiaza cand o sa ies cu mititelul o sa cumpar. cred ca de la plafar, nu?
pupici !

gogosel spune:
aaaaa...si eu de azi ma mentin cu un disociato-masochisto.azi doar carne.
piept de pui si de culcanel. asezonate cu mustar.
fac ghine, bre? ia ziceti la baba !

mihailescu teodora spune:
De ce trebuie sa fie rece carnea care se consuma cu rosiile innabusite(pranzul de luni)?
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gogosel
buna, fff buna informatie ne dai, dana ! ![]() ![]() chiar azi dupa amiaza cand o sa ies cu mititelul o sa cumpar. cred ca de la plafar, nu? pupici ! ![]() mami & bubu, foarte specialul meu |
Eu www.naturaplant.ro/produse/1796/Ceai_Verde_capsule" target="_blank">acesta folosesc, costa 10 RON

danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Dana am avut 59 ![]() ![]() buna informatia cu capsula de ceai verde, o sa incerc si eu. You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Am uitat sa te intreb ce inaltime ai

Imi amintesc ca am vazut pozele tale din luna de miere din Singapore, daca nu ma insel, absolut superbeee!