Dana am 1,68 m inaltime, si da, alea erau pozele noastre din luna de miere.
...chiar am uitat sa va spun cum am mancat spanacul, am cumparat o punga cu spanac tocat, am trantit-o in oala cu un strop de apa si dupa ce s-a fiert am adaugat un catel de usturoi... o bunatate, chiar nu m-am asteptat sa il pot manca si am lins oala
Oana, dar tu esti manechin Important e sa ajungem la greutatea la care ne simtim bine
am baut si eu "fiere"(a se citi ceai verde). oriiiibil ! nu aveau capsule si nu imi inchipuiam ca va fi gustul asa oribil. sau l-oi fi facut prea concentrat.
dana, tu de cat timp iei capsulele? nu s-a obisnuit corpul cu ele? ca de obicei asa se intampla si trebuie sa maresti doza pentru a avea efectul de la inceput
pupici si succes !
mami & bubu, foarte specialul meu
Citat: |
citat din mesajul lui gogosel am baut si eu "fiere"(a se citi ceai verde). oriiiibil ! nu aveau capsule si nu imi inchipuiam ca va fi gustul asa oribil. sau l-oi fi facut prea concentrat. dana, tu de cat timp iei capsulele? nu s-a obisnuit corpul cu ele? ca de obicei asa se intampla si trebuie sa maresti doza pentru a avea efectul de la inceput pupici si succes ! ![]() ![]() mami & bubu, foarte specialul meu |