Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12
Raspunsuri - Pagina 17

brianamica spune:
Eu in schimb, am ajuns la 53 kg fara sa ma agit prea tare. De saptamana trecuta am probleme mari cu o masea, luni am scos-o iar azi mi s-au scos firele....a fost de bisturiu
Am avut niste dureri ingrozitoare...iar astazi m-a atins cand mi-a scos firele alea si ma doare de crap...abea pot vorbi acum, mai pe seara ca toata ziua am fost muta. Nici acum nu pot avea o conversatie mai lunga de o propozitie...da oricum fata de azi la pranz sunt super. Sper ca maine sa imi revina vocea....sau ma rog....maxilarul .
Asa ca mancarea nu a prea existat de vinerea trecuta pana azi..

gogosel spune:
misha, ca sa tii dieta asta si sa mai faci si sport (eu fac mers rapid pe banda 40 min zilnic- am crescut 10 minute) trebuie sa mananci ceva, macar cat scrie in regim. insa , eu cred, eu, parerea mea, ca nu se pot da cele 7 kg jos in doua saptamani daca mananci tot ce scrie in regim. am scos painea, gref doar dimi, morcovi nu ca nu prea ma apuca foamea pana pe la 17.00. pe la 19.00, cand vine sosul si can mananca impreuna cu fi-miu, ma apuca si pe mine o fooooaaaaame.
insa ceaiul diuretic isi face efectul. simteam ca retin apa ca beam aceasi cantitate ca pana acum si nu mergeam la baie asa de des. deja maine cred ca o sa am 69.
azi am mancat: cafea(daca se poate spune ca e mancare), 250 g crema de branza slaba(67 cal/100g), fara oua, jumate de piept de pui cu o rosie mare si frunze de salata cu otet(de la spanac imi venea sa vars, cred ca era prea dulce).totul fara sare.parerea mea- e destul de putin. sucuri nu beau ti se pare ok?
pupici!
mami & bubu, foarte specialul meu

misha71 spune:
shefa imi pare rau ca ai trecut prin asta Nici asa sa slabesti.
gogosel pai nu stiu ce sa zic. Una din reguli era sa nu faci inlocuiri in meniu. Spanacul si grefa au rolul lor. Modul de preparare al spanacului parca s-a scris in pagina anterioara. Iar unde scrie ca e gref, pai sa fie gref. E foarte important grefu' asta. Nu zic ca nu e bine ce ai mincat insa nu e combinatia din meniul zilei. Este calculat sa maninci astfel incit sa nu te privezi de anumite minerale, vitamine, care de obicei lipsesc din curele de slabire.
Io nu stiu ce dreak am de la un timp. Nu mai pot sa maninc. Am deja o saptamina de cind maninc 2 ardei grasi rosii intr-o zi sau 2-3 mere, sau doar roshii cu putina brinza. Nu am mai slabit sapt asta deloc, cu toate ca nu am mincat, culmea! Dar nu inteleg de ce nu imi e foame!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

gogosel spune:
pai in situatia asta sunt si eu ! toata saptamana nu am mai slabit! o sa incerc sa mananc din toate cate putin. vitamine cred ca iau suficiente ca mai beau si apa plata cu lamaie.
masa de azi de la pranz a fost groaznica, oribila. am incercat combinatia branza cu spanac si a foooost horor. gretos. cred ca nu o sa mai mananc spanac in viata mea. pranzul a fost din cateva linguri ca amestecasem toata branza.
astept pestele de la cina !
supiza -supiza la cantar: 68.8 kg ! 400 de g de ieri pana azi.
doamne-doamne , da sa o tin zilnic tot asa ca nu ma supar !
pupici!
mami & bubu, foarte specialul meu

misha71 spune:
si mie imi place spanac amestecat cu brinza. spanacul simplu parca nu prea are gust
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

misha71 spune:
nu's ce am avut sapt. asta. Nu pot sa maninc
de ex. azi am mincat 2 ardei grasi rosii, ieri 1 ardei si o felie de muschi, acum 2 zile o felie de piine toast (integrala) prajita cu cascaval si nelipsitul ardei

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 nu's ce am avut sapt. asta. Nu pot sa maninc de ex. azi am mincat 2 ardei grasi rosii, ieri 1 ardei si o felie de muschi, acum 2 zile o felie de piine toast (integrala) prajita cu cascaval si nelipsitul ardei ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
Ti-o fo' dor di mini?

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

misha71 spune:
Asta era Gabitzule!
fetili, cum mai sinteti?
ooana!!! hai nashico! baga raportu' doar ti-am promis ca vei fi cea mai tare nashica din 2009

danamiha spune:
Eu dupa 4 zile de mentinere, nu am slabit nici un gram, mananc 3 mese pe zi cu alimentele indicate