Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12
Raspunsuri - Pagina 16

Marina spune:
io'st in pauza de nervi, vremea asta ma deprima si in plus am 2 mari probleme...un genunchi mult prea rupt in tinerete si o discopatie de prin adolescenta care ma fac sa traiesc cu calmante in vremuri ploioase. Vestea buna e ca dupa atata Scarsale, in momente de pauza nu pun nimic...55 constant si o usurinta nebanuita in a manca absolut civilizat (la mine asta inseamana 3 mese fixe fara nimic intre)

ooana spune:
Misha merge bine cura, chiar nu am senzatia de foame decat foarte rar, la sfarsitul asta de saptamana merg la mama si ma cantaresc
Marina felicitari...e bine daca te poti mentine si mai ales daca te poti abtine de la mancatul intre mese!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

gogosel spune:
eu stagnez ! la 69.5. nu stiu de ce!
ca am facut banda chiar si la ciclu(mai usor) si atunci am slabit(sapt trecuta) insa acum am scapat de el si am luat 300 de g, in loc sa mai dau macar ceva in 4 zile.
dar nu inteleg care e faza ci ciclul si cura. de ce nu se vad rezultate? din cauza apei retinute? sau de ce?
de ieri am redus si mai mult mancarea. ieri am mancat o conserva de ton in ulei(indepartat si spalat) iar la cina (ora 18.00) cam 350 g de macrou fript cu salata indicata.(am cumparat 1 kg de macrou congelat pt saptamana asta - e mult?)
azi, pana acum am cafea, apa plata cu lamaie si 250g crema de branza cu 0.2% grasime. si am inceput sa beau si diuretic.ca am baut si laxativ insa nu are ce sa iasa ca daca mancarea e putinica...(mai rau imi dauneaza la anticonceptionale si poate fac vreo traznaie...)
voi cat ati mancat?
deci, misha, ..stagnez la 69.5!
pupici!
mami & bubu, foarte specialul meu

sibip_2 spune:
Salut. Eu m-am reapucat.
Tura trecuta am pierdut 4 kg in 10 zile. Apoi au urmat baclavalele ( mai tineti minte :D ). Nu a fost perioada de intretinere asa ca dupa 2 sapt erau in plus 2 kg => am ramas totusi fara 2.
Saptamana asta am luat-o de la capat si SURPRIZA :
luni dimineata 61.9
joi dimineata 59.3 => 2,6 kg in 3 zile. Nu-mi vine sa cred.
Evident ca nu o sa o tin chiar asa, dar e incurajator.

sibip_2 spune:
gogosel - eu stiu ca muschii ( masa musculara .. ma rog... ) sunt mai grei sau egali ca greutate cu grasimea. Asa ca probabil cantarul nu arata mare diferenta, dar grasimea e mai putina. Te-ai masurat sa vezi daca sunt diferente in talie, coapse etc ?
Acuma daca te-ai lasa si de dieta si de sport ai observa cum slabesti vazand cu ochii :). Pana se topesc muschii prospat acumulati.
Credca se poate slabi si 7 kg, dar trebuie sa ai de unde. Cu cat te apropii de greutatea dorita, cu atat pierzi mai putine kg in timpul celor 2 sapt.

gogosel spune:
sibip, evident ca se simte la cm, insa in 3 sapt am slabit 4 kg. si de atunci ..nimik. se mai vede putin si la aspectul celulitei.
tu cam ce cantitati mananci ? ca poate mananc io prea mult...ma cam enerveaza dietele astea cu.."cat vrei". pai pot sa mananc f bine si un piept de pui la o masa, basca salata. deci eu cred ca ffff mult conteaza si cantitatile. ok, sa fie mici, dar cat de mici?
mami & bubu, foarte specialul meu

sibip_2 spune:
pai.. eu cred ca-s cantitati mari la mine. am citit si m-am ingrozit cat de putin mananca alte fete pe forum.
-de exemplu la pranz cu fructe am mancat 2 pere si 3 mere ( inca imi era foame dar nu mai incapea in stomac)
-cand e pui cu salata - imi fac jumatate de piept de pui ( feliutze prajite in tigaia de teflon, dar fara ulei .. asa simple. ) + 2-3 rosii, jumatate de castravete, jumatate de ceapa, frunze de salata ( putine, astea nu-mi plac), un sfert de ardei gras. Din astea iese un castron imbelsugat de salata. Mai storc si putina lamaie.
-azi am mancat 2 oua fierte tari + 1 rosie + 200g branza slaba de vaca.
- diseara imi torn un farfurioi de fasole ( cumpar fasole alba gata fiarta, simpla, numai o incalzesc - 250 gr ) + carnita ( parca e pui - daca e pui atunci jumatate de piept)

misha71 spune:
"cit vrei" nu inseamna "cit incape"
Indiferent de cantitate, maninci cit sa nu te ridici satula de la masa. Cam in 20-30 de minute dupa ce te ridici de la masa o sa te simti satula
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

brianamica spune:
Eu am spus acum cateva capitole ( si nu mai stiu daca am trecut pe prima pagina...batranetea..deh...) ca se recomanda sa mananci incet, sa mesteci foarte bine si sa nu te grabesti.
Ideea este ca te simti mai repede satula, iar in momentul in care te simti satula trebuie sa te opresti din mancat.
Este foarte important sa te opresti in momentul in care te simti satula chiar daca in farfurie mai este multa mancare.
In carte se insista foarte mult pe asta....