Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Azi termin cele 2 sapt de dieta si de maine incep mentinerea, sa vad ce pap maine ma voi cantari, cred ca am in jur de 55 kg, nu am mai scazut sub 56 kg de 10 ani

Tocmai am facut strudel cu mere si inca o prajitura cu unt de alune si fulgi de ovaz si am salivat...dar m-am gandit la: " O CLIPA PE LIMBA, O VIATA PE FUND "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Tocmai am facut strudel cu mere si inca o prajitura cu unt de alune si fulgi de ovaz si am salivat...dar m-am gandit la: " O CLIPA PE LIMBA, O VIATA PE FUND "

Bravo! Vezi ca se poate?

ooana ai inceput de azi?

***********************************************************************************

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Da Misha am inceput de ieri ...si deocamdata e foarte bine, nu am suferit de senzatia de foame inca ....sa vedem cum o fi in continuare.
Eu am si suportul necesar , tinem impreuna amandoi si e mai simplu

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

...si am uitat, vineri merg la mama si ma cantaresc in Z5 ...va tin la curent

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...

Mergi la inceput

Fetelor, ce multivitamine ati luat? Iau calciu si as mai vrea sa iau si vitamine pt ca ma simt slabita, ametita , dar ceva sa nu imi faca pofta de mancare
Azu m-am cantarit si am slabit 3 kg si ceva in cele 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

dana, vitamine nu gasesti fara sa contina si grupa"B" (care stimuleaza apetitul. chiar am fost azi la farmacie si asta vroiam si eu ca ma simt vlaguita de puteri( fac si mers alert pe banda 30 minute zilnic). ma dor gambele, simt ca abia ma tarasc. si dupa discutia cu farmacista am ramas pe pliculete de magneziu si ginseng. iar pt durere musculara am luat fastum gel. am baut doar plicul cu Mg si deja e alta viata. poti lua vitamine dar o perioada fff scurta, ai ele sa nu duca la cresterea poftei de mancare ci doar la revigorare.

am si eu o intrebare: a slabit cineva mai mult de 5 kg in cele doua saptamani? ca eu cred ca este imposibil 7. adica , cat sa mananc sa slabesc 7?deja am redus si mancarea, morcovi nu mai mananc de mult,eventual unul seara, painea am scos-o din start,am mancat doar un ou, am baut si beau apa plata cu doua lamai zilnic. cu toata mancarea asta slabesc constant 300 g /zi, nici mai mult, nici mai putin, deci zic ca e imposibil 450-500 g cum zic ei. ar insemna sa imi tai cu cutitul slanina.
dupa o saptamana se regim eu am slabit 2.300 kg, adica de la 71.4 la 69.1.(iar de pe 8 ianuarie(cand am inceput cura cu un alt regim) pana azi, 27 ian, am slabit 4.3 kg. initial am avut 73.4.
mancarea fara sare, apa 2.5l pe zi, sport (bine , munca zilnica nu ma oboseste prea tare, mai mult stau)

so, cat trebuie sa mananc sa slabesc mai mult? a slabit cineva 7 kg?

aseara am calcat si eu pe bec cu un sfert de pizza. muream daca nu mancam. simteam ca vars de la atatea salate. si cand am pofta de dulce( adica, mereu) rontai ascunsa de fi-miu(l-am prins rozand la unul) juma de baton de slabit si bag o tona de apa ca sa ma umfle.

voi cum mncati spanacul?ca mie mi-e imposibil sa-l mananc.

tinem legatura!

spor la slabeala!

mami & bubu, foarte specialul meu

Mergi la inceput

gogosel, multumesc pt informatii Am sa merg sa caut Mg si ginseng, oricum vroiam dupa ce termin cu Ca sa iau si Mg sa nu mai fiu asa irascibila Daca asa e cu vitaminele, nu le mai iau.
Eu am tinut cele 2 sapt strict, dar am luat inainte de fiecare masa cu 15 minute un pliculet de cafea www.reduccino.com/" target="_blank">reduccino, m-a ajutat enorm, mi-a taiat din pofta de mancare. Eu nu as fi reusit fara asta, stiu pt ca am cateva tentative esuate la activ. Nu m-am cantarit cand am inceput dieta, dar mai mult de 3-3,5 kg nu am dat. Sport nu am facut, nu imi place si nici nu as fi avut energie. Va admir pe cele care combinati dieta cu sport

Spanacul il fac la steamer, pun sare si putin bulion pe el sau doar cu sare, imi fac o jumatate de kg pt cele 2 zile cand avem spanac in meniu.

Spor la slabit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

voi cum mncati spanacul?ca mie mi-e imposibil sa-l mananc.

tinem legatura!

spor la slabeala!

mami & bubu, foarte specialul meu

exact asta vroiam sa intreb si eu ...ma gandeam sa il prepar asa cum a zis Dana, cu putina sare si bulion....ca altfel, mai bine nu il mananc

Noi 2...

Mergi la inceput

In ziua cu pui, fac spanacul doar cu sare si piper, iar in ziua urmatoare il amestec cu brinza si e foarte delicios asa

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Manechineleeeee!!! adunarea sa dam rapoartele!
Io's la mentinere cu -5kg de cind am inceput!

NEXT!

Mergi la inceput