Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Acu si voi.....'na ! De unde regim ???? Supa asta are "palaria" din coca de paine....sa am bagat toataaaaa palaria !

Eu am inlocuit vita cu puiul, pentru ca eu nu sunt deloc o admiratoarea a carnii de vita facuta la gratar...am niste masele de ma ia plansu numa cand ma gandesc....la mine posmagii tre sa fie moi

In zilele de mentinere bagam 3 mese, insa nu erau foarte diversificate ca stau prost cu imaginatia. Adik, dimineata un fruct+cafea, la pranz un gratar cu salata muuulta (imi era usor sa comand la serviciu) iar seara iaurt o% sau peste la gratar cu legume fierte , faceam acasa tot felul de variatii pe tema legume (congelate evident) gen conopida cu un dressing mic, sau morocvei mititei opariti si stropiti cu piper si sare...tot felul.

Imi era gandul doar la calorii.....fustele mele ce stateau in sifonier....si cautam sa inventez.

Uneori la pranz foloseam pranzul alternativ din scarsdale (doar ca in cantintate mai mare...) eu fiind un mare fan al branzii de vaci.

Bria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Brianamica, multumesc mult pentru informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Vin si eu de luni
acu dupa sarbatori parca nu mai reusesc sa dau jos cateva kg...au ramas cateva kg si din concediu si trebuie sa ne pregatim de primavara
am 59 kg , si vreau sa ajung la greutatea mea normala 54-55 kg, necazul e ca nu am cantar si doar cand trec pe la mama am ocazia sa ma cantaresc

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

ooana te asteptam!
Fetiliiiiiii!!!!! Am reusit sa inchei si ultimul nasture de la blugi!!!!!!!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

ooana te asteptam!
Fetiliiiiiii!!!!! Am reusit sa inchei si ultimul nasture de la blugi!!!!!!!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

, sper ca nu ai mutat nasturii

Mergi la inceput

nu i-am mutat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

misha felicitari pt reusita!
eu raportez 54.2, cam greu pt ca din pacate calc stramb in fiecare zi. Totusi nu-mi pare rau ca slabesc mai greu ca poate mentin mai mult timp nr. asta de kg fara sa pun la loc.
Daca ajung la 52 ma declar multumita desi targhetul e 50 ( la 50 sunt cam slaba insa)

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

am inceput mentinerea de fo 2 zile. m-am cintarit azi dim si am mai dat 1 kil jos. Nu stiu de ce, dar la tura asta mi-a mers mult mai bine.
manechinele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

am inceput mentinerea de fo 2 zile. m-am cintarit azi dim si am mai dat 1 kil jos. Nu stiu de ce, dar la tura asta mi-a mers mult mai bine.
manechinele!!!

adicatelea ai dat jos puloverul

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

adicatelea ai dat jos puloverul

nu! am fost la buda!

Mergi la inceput