Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Marinaaaaaaa, shefaaaaaaaaaa, pisilumiiiiiiiiiii (pe gabriella n-o strig ca vine ea singura ) unde sinteti???????

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Ma ascundeam....

De fapt am fost ...plecata din Bucuresti, cu treburi evident, si nu am prea avut acces la net asa...cum as fi vrut eu.

Am ajuns aseara, si colac peste pupaza mi s-a stricat si telefonul, tre sa il iau de la reparat azi dupa amiza ca mai aveam putin si

Voi cumintele cumintele ??

Misha, stiam eu ca ma pot baza pe tine pe aici....

Hai mai puneti-ma si pe mine la curent cu evolutia voastra ! Ispitelor.....

Briana

Mergi la inceput

Sa va povestesc ce am papat eu prin plimbarile mele ??

Sau ma luati la bataie....??

Briana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Daca-i rost de bataie, mai bine nu zi
si ce ai mincat?

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Pai |Misha...zic sau nu ?

Hai sa zic...... Cel mai mult m-a impresionat supa cu palarie, ce mi-a fost prezentata ca fiind o reteta ungureasca. A fost foarte buna si foarte interesanta. Habar nu am cum sa o fac ca pe bune as face supa asta.

Bria

Mergi la inceput

cum mai? zeama de palarie???? pai cum dreak sa nu slabesti cu asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai e ca gulasu ala a lor...care numai de regim nu e:D
io iar am luat-o prin balarii azi, am bagat supa la pranz , groasa si buna de legume + fructe d'aiurea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Marina, acum cine e de vina?

Eu sunt in sapt a doua, ziua a treia, pap ca si la carte, deci nu prea am ce sa scriu.

Brianamica, bine ai revenit, te dadeam disparuta si aveam atatea sa te intreb...Tu ai schimbat carnea de vitel cu pui/peste?

Cam ce mancai intr-o zi in perioada de mentinere? Am citit pe site-ul S ca trebuie sa fie tot 3 mese pe zi.

Mergi la inceput

macar sper ca n-ai mincat piine
Of! ce ma fac eu cu voi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

macar sper ca n-ai mincat piine
Of! ce ma fac eu cu voi!!!!!!

la' ca am mancat io doo ! doar ai vazut cum bag in mine si dijeaba

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
la' ca am mancat io doo ! doar ai vazut cum bag in mine si dijeaba

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ori taci, ori pun raketii pe tine! tu alegi!

Mergi la inceput