Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

4 luni??? Caraibe???
Io nu as fi avut curaj sa-l las acolo, singurel, fara aparare in fata ispitelor care sint la tot pasul...
na ca mai pun si io paie pe foc! Sa vezi tu ce slabesti fara regim daca-ti mai arunc citeva d'astea

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

RO-RO doar, in marina comerciala 4 luni e un contract absolut uzual

Si cica alea de pe acolo sunt urate, plus ca dupa 10+ ani experienta nu mai slabesti asa usor doar cu ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Gabriela cu cea mai mare placere donez surplusul! Dar tie ti-as da si reteta de facut gemeni, ce zici?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

s-a facut! io-ti dau "reteta" mea de slabit,tu dai reteta cu gemenii.Da' sa fie ca ai tai! Altfel stai cu surplusu'

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

l-am trimis 4 luni in caraibe...

jur ca nu glumesc

Marina

Si eu am fost tare curioasa unde pleaca, dar nu am avut curajul sa intreb, ce bine ca o avem pe misha

Marina, poti sa mergi in vizita? , asa, pt o a doua luna de miere

Azi termin prima sapt de regim tinuta ca la carte, doar azi inlocuiesc vita cu puiul si am papat niste bomboane fara zahar, solano

Mergi la inceput

asa care va sa zica! ia bagati la Coana Closca taxa pentru satisfacerea curiozitatilor, ca io nu mai zic nik gratis.

Rectific: ba va zic ca nu am mai avut rabdare inca 2 zile si m-am cintarit: -4,2 kg Tinind cont de ziua de dezmat total si de perioada cu rushii (nu aia cu gazu' ) sint super multumita.

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PISI_LUMI spune:

Bravo Misha, eu nu pot sa ma laud cu asa multe kg pierdute ca tina, cred ca am vreo 2,5, dar tot e bine ca am mai calcat un pic in laturi , ca asa se intampla in fiecare week-end cand stau acasa, dar sper sa ma tin si saptamana asta, ca sambata am primul botez, si vreau sa arat macar un pic mai subtirica, ca pe mine cal mai mult ma deranjeaza burtica, un pic cam mult iesita in evidenta. Orice beau sau mananc ma balonez, si la sfarsit de zi arat de parca as fi insarcinata.

Spor la slabit in continuare....

Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PISI_LUMI
Orice beau sau mananc ma balonez, si la sfarsit de zi arat de parca as fi insarcinata.

inainte de botez baga o clisma cu cafea (nu te lua dupa mine )

Citat:
citat din mesajul lui Marina
Si cica alea de pe acolo sunt urate, plus ca dupa 10+ ani experienta nu mai slabesti asa usor doar cu ganduri

pai ia spune-i sa-ti faca niste instantanee sa te convingi tu ca alea sint urite
...iar cu experienta....nu se pune. Si ginecologii au experienta
doar ti-am promis ca te fac sa slabesti fara dieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ha ha ha...uneori ma gandesc ca e ceva neinregula cu mine, dar nu am cea mai vaga urma de gelozie, cred ca nici nu am timp sa ma gandesc la asta si nici energie.
Iar pe vapor eu nu ma mai duc ca sigur ma ingras, cum e sa te legene zile intregi asa marunt si sa simti o greata permanenta...maxima distractie si am descoperit ca sunt ciudata natie care la rau de mare trebuie sa manance. Daca nu aveam ceva in stomac muream cu siguranta.

Si tot nu slabesc din asta din pacate...tb sa o iau pe calea grea a infometarii si a sportului.

Azi am dat-o in bara cu fructele si am bagat si o supa de pui, recuperez cu sala + sauna diseara , sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

Buna, fetelor! La multi ani! ca nu ne-am "vazut" pe anul asta.
Ma chinuiesc si eu sa ma tin de treaba si pe aici, ca am luat aproape 3 kg. Ce am pierdut anul trecut, am luat inapoi. Dar nu e chiar asa grav, ca o sa reusesc pana la urma sa scap de tot de ele.
Azi am mancat fructele. Dar diseara pot sa consum in loc de carne slaba la gratar, peste?
Mi-e teama ca nu am timp de cumparaturi, iar carnea pe care o am in congelator nu e prea slaba.
Va rog sa imi raspundeti si mie careva urgent, ca vine iute seara si .... sa nu scap pe alaturi.
Si nu dati cu pietre, va rooog.

Mergi la inceput

mamipuiu, nici macar un piept de pui micut nu ai aruncat pe undeva in fundul congelatorului???
Macar pestele sa fie slab (nu somn, crap...) adica din ala oceanic sau stiuca, d'astea
Iar carnea grasa din congelator o poti folosi numa dac scapi de TOATA grasimea de pe ea.

Marina

Mergi la inceput