Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12
Raspunsuri - Pagina 11

misha71 spune:
mamipuiu, nici macar un piept de pui micut nu ai aruncat pe undeva in fundul congelatorului???
Macar pestele sa fie slab (nu somn, crap...) adica din ala oceanic sau stiuca, d'astea
Iar carnea grasa din congelator o poti folosi numa dac scapi de TOATA grasimea de pe ea.
Marina
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 mamipuiu, nici macar un piept de pui micut nu ai aruncat pe undeva in fundul congelatorului??? Macar pestele sa fie slab (nu somn, crap...) adica din ala oceanic sau stiuca, d'astea Iar carnea grasa din congelator o poti folosi numa dac scapi de TOATA grasimea de pe ea. Marina ![]() ![]() *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
Suzano, tu numa' retete d'astea de infometare ai? Ceva cu tochitura ,nu?

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

danamiha spune:
M-am cantarit azi si aveam 56,2 kg dupa prima sapt de regim. Nu stiu de la cat am inceput ca nu m-am cantarit
Misha, cum slabesti asa mult? Vreau si eu reteta

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui danamiha M-am cantarit azi si aveam 56,2 kg dupa prima sapt de regim. Nu stiu de la cat am inceput ca nu m-am cantarit ![]() Misha, cum slabesti asa mult? ![]() ![]() |
ti-o zic io:nervi,nervi,nervi.
ptr slabit 2 kg /sec iti dau soacra !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

sibip_2 spune:
Au trecut cele 2 sapt de cand am inceput cura. Cu rateuri in seara zilei 13 ( pilaf si baclavale ), declar 4 kg in minus. La intretinere mi se pare mai greu de respectat :) - pana acum am gresit la fiecare masa. O sa va zic cat am pus la loc in 2 sapt.
In schimb mi se pare ca arat mult mai bine la ten. Nu mai am fata de betiva buhaita . Adevarul e ca m-am simtit foarte bine aceste 2 sapt, ca stare de spirit - exceptand foamea.
Sper sa mai am vointa sa reiau in curand dieta, poate ajung la kg mult visate ( pana acolo mai am de dat jos inca 8).

misha71 spune:
citat din mesajul lui danamiha M-am cantarit azi si aveam 56,2 kg dupa prima sapt de regim. Nu stiu de la cat am inceput ca nu m-am cantarit ![]() Misha, cum slabesti asa mult? ![]() ![]() |
pai dupa cum zicea si gabriela...soacra e pe primul plan

Vorbind serios, daca ai avea 80 kg ai slabi si tu mai mult, insa la 56-60 de kg, gindeste-te ce ar insemna sa dai 4-5kg in 2 saptamini. Ai pica sigur pe strada. Nu-i bai ca te-ar prinde Gabriella, numa' sa fii atenta la colturile de la oasele ei iesite, sa nu te tai

***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

misha71 spune:
citat din mesajul lui sibip_2 Au trecut cele 2 sapt de cand am inceput cura. Cu rateuri in seara zilei 13 ( pilaf si baclavale ), declar 4 kg in minus. La intretinere mi se pare mai greu de respectat :) - pana acum am gresit la fiecare masa. O sa va zic cat am pus la loc in 2 sapt. In schimb mi se pare ca arat mult mai bine la ten. Nu mai am fata de betiva buhaita ![]() Sper sa mai am vointa sa reiau in curand dieta, poate ajung la kg mult visate ( pana acolo mai am de dat jos inca 8). |
FELICITARI!!!!!!! Insa te alerg

Ai tinut degeaba 2 saptamini daca nu te tii si de mentinere. Nu e pacat de munca ta, ca sa ratezi la final? Gindeste-te ce e mai important: o baclava sau un costum de baie la moda cu care te vei mindri la vara la plaja? Aud?

misha71 spune:
Marinaaaaaaa, shefaaaaaaaaaa, pisilumiiiiiiiiiii (pe gabriella n-o strig ca vine ea singura ) unde sinteti???????

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui misha71 Marinaaaaaaa, shefaaaaaaaaaa, pisilumiiiiiiiiiii (pe gabriella n-o strig ca vine ea singura ![]() *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
prezent !

Gabriela

mamipuiu spune:
Buna dimineata!
Fetelor, am nevoie de bataie ... cred. Nu mai am partenera de suferinta si in fiecare seara scap pe aratura. Toata ziua ma tin de regim asa cum trebuie, iar seara o dau in bara. Daaaar, aseara, cand am ajuns acasa, cantarul arata cu 1kg mai putin. Probabil ca cele aproape 3 kg cate am luat in saptamanile astea de destrabalare, vor pieri mai repede.
Nu se mai termina odata sarbatorile religioase si aniversarile. Pe la noi pe aici lumea se uita urat daca nu mananci la fel ca ceilalti .
Am suferit cat ati lipsit de pe aici.