Wizz Air

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Noi am zburat cu ei In Germania si Spania. In Spania au avut intarziere destul de mare si la dus si la intors si chiar am avut neajunsuri mari din cauza asta. Si cunostintele noastre care au zburat cu ei in Spania au avut intarzieri foarte mari.

Ma deranjeaza spatiul destul de mic dintre scaune dar poate n-am zburat eu cu prea multe companii si nu am impresia potrivita. In rest e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Buna!
Aveti idee cat costa sa schimb data unui zbor la wizz air ?
Multumesc anticipat!

in curand ...sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Noi nu am zburat pina acum cu ei, dar am vrea sa mergem anul asta pe ruta Cluj-Paris. Sper sa nu fie probleme.
avmaria, ne dai te rog niste informatii despre cum se poate ajunge din aeroportul Beauvais in oras? (daca sunt curse regulate, cat costa). Multumesc.

Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Perfect de acord cu mcm, nu recomand wizzair-ul daca aveti corespondenta. Chiar si in cadrul a 2 zboruri Wizzair, nu asigura nimic. Daca ati pierdut corespondenta, adio. Si confirm, spatiul la picioare e foarte mic, cel mai mic vreodata (sa incapa cat mai multe locuri in avion).

Honey, io din cate stiu nu ai penalitati dar platesti diferenta fata de cat costa biletul la data dorita in schimbare. Uite-te pe siteul lor, explica detaliat din cate tin minte.

Lu_mi, din Beauvais (80 km de PAris) ajungi cu un autobuz care circula foarte bine (des, adica pleaca cum se umple si vine altul). Parca am platit 12 euros. Te duce pana la Porte MAillot, adica e in vestul Parisului, chiar la intrare, in spatele hotelui Concorde La Fayette, in vreo ora. Daca tragi o linie intre arcul de triumf si arcul de la Defense, se afla pe aceasta linie unde se termina Parisul si incepe periferia. Acolo esti langa o statie de metrou si poti merge oriunde, sau poti sa iei taxiul daca preferi, caci asteapta multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nasha Albinutzzei spune:

Pe 7 februarie am zburat Bucuresti-Londra cu Wizz Air. Zborul a fost ok doar ca, dupa aterizare, am asteptat in avion aproximativ 50 minute sa ne aduca scara la avion. Din cauza ninsorii nu faceau fatza la zapada si gheata iar totul se misca incet. Oricum am avut noroc, cu o zi inainte aeroportul a fost blocat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Nasha Albinutzzei Posted - 10/02/2009 : 03:45:27
--------------------------------------------------------------------------------
Pe 7 februarie am zburat Bucuresti-Londra cu Wizz Air. Zborul a fost ok doar ca, dupa aterizare, am asteptat in avion aproximativ 50 minute sa ne aduca scara la avion. Din cauza ninsorii nu faceau fatza la zapada si gheata iar totul se misca incet. Oricum am avut noroc, cu o zi inainte aeroportul a fost blocat.

Tot ce tine de passengers handling nu tine de wizzair, sau bluair, sau united sau alitalia samd ci tine de firma cu care compania de transport aerian are contract. Deci daca se pierd bagaje, se sta in avion din lipsa de scara, bridge etc este vina companiei de pass handling, vina facilitatilor de aeroport, nu a companiei efective etc:)referitor la delay-uri este incredibil cate delayuri se fac pt ca pasagerii adorm intre check-in si boarding, se pierd prin magazine, stau la tigare etc. Si apoi, na ii asteapta un avion intreg(bine, ii asteapta doar daca au norocul sa nu li se gaseasca repede bagajele pt ca in mom in care s-au gasit bagajele la revedere si la gara, poa sa vina la poarta si avionul sa fie inca la blocuri degeaba)se pierd sloturi, se fac delayuri. Deci credeti-ma pe cuvant ca nu este mereu vina companiilor aeriene pt absolut toate problemele

Honeybaby, cand vrei sa schimbi data de zbor se percep anumite taxe de schimb plus diferentza de pretz

Avmaria, ai mare dreptate. Oamenii care stau in clase de sticla nu ar trebui sa zboare cu companie lowcost.Astora ar trebui sa li se perceapa o taxa pentru fiecare Luis Vuitton sau Armani cu care vin la check-in si-s rotesc ochii ca n-are loc deja stabilit in avion cata vreme 5 euro erau prea mult pt un pre-seating...Ma rog eu am zburat si cu wizzair de vro 4 ori cred si nu am avut experiente neplacute

Locurile in avion sunt inguste asa la toate companiile lowcost si tin de configuratia aeronavei si nu de wizzair de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Honey,am incercat eu acum vreo 4 zile sa imi schimb data biletelor,ma costa 120 de euro,hahahaha,asa ca am abandonat,eu am dat pe bilete,dus si intors pt 2 persoane,40 de euro(mergem sambata in romania),ar fi fi fost culmea sa dau 120 de euro sa le modific,mai bine luam altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

De Wizzair doar de bine.......am zburat cu ei la Roma, la Dortmund de cateva ori.....la Venetia...super seriosi...respecta orele...uneori delay-urile se datoreaza pasagerilor....care nu prea inteleg ca totusi timpul este limitat si ca suntem intr-un avion si nu intr-un autobuz de naveta, unde bagajele iti cad in cap....
Nu s-au pierdut bagaje, personalul de bord este foarte amabil iar despre piloti...doar de bine.
Preturile sunt super OK cu conditia sa rezervi din timp sau sa urmaresti pe site-ul lor promotiile pe care le lanseaza din timp in timp.
Ii recomandam cu caldura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

si noi tot cu ei,mai ales de cand au bagat linia dortmund-timisoara.
chiar daca nu e loc la picioare ca la alte companii mari,nu au avut intirziere si am gasit bilete cu 4,99 euro la promotie.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am zburat de 2 ori, spre Paris, si inapoi, si de fiecare data a fost perfect.
N-am avut deloc intarziere, ba am ajuns chiar putin mai devreme la sosire.
Eu chiar recomand Wizz Air.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput