Wizz Air

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Doamne fetelor unde gasiti voi oferte asa ieftine ca eu am dat pe 2 bilete cluj-paris 416 euro ,plecare din 25 iulie,retur 28.
sper sa fie ok zborul sa nu avem probleme....daca plecam din budapesta era mai ieftin cu vreo 50 euro,dar mai aveam un drum in plus cj-budapesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

cu WIZZ AIR te costa 150 euro de persoana dus-intors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Daiana de la wizz air am luat biletele.
am platit online....au pus tot fel de taxe pt plata online, pt transport bagaje si iaca am ajuns la 416 euro pt 2 pers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Lavinia,e perioada de concedii,e normal sa fie scump.Si eu i-am cumparat bilet maica-mii,si am dat 60 de euro,dus-intors.4iulie-28 iulie.Asta dupa ce eu mersesem dus-intors cu 20 de euro.Dar biletul e luat deja de vreo 2 luni,nush cat ar costa acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Sambata zburam si noi cu Wizz pentru prima data. Ne-am luat bilet spre Treviso pe 17 iunie si am platit pentru doua persoane dus-īntors 350 de lei. Mi s-a parut super convenabil.
Acuma sper sa fie totul bine, sa nu avem probleme si totusi nici īntarzieri pentru noi din Treviso o luam spre Venetia.
Revin cu detalii la īntoarcere.

Blogul meu: www.celina-bianca.blogspot.com
Pozele mele: http://picasaweb.google.com/bianca.tripon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Am si eu cateva intrebari. Cat se plateste pt bagaje? Se platesc la check in? Accepta carti de credit? De care? Cate bagaje de mana ai voie? Valizele gen carry on sunt admise in avion sau se lasa la intrare( valet/sky check) si le primesti la iesire?

Vreau sa va spun ca intrazieri au toate companiile aeriene, motivele sunt extrem de multe si doar cele mecanice sau de crew scheduling tin strict de companie, in rest multe intarzieri sunt cauzate de factori externi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare.
mie mi se par ok preturile lor, mai ales daca cumperi bilete din timp.
noi mergem pe 5 septembrie valencia cluj toti 3 dus intors si paltim 250 de euro.
bagaje parca ai voie 10 kg gratis sus in cala, in rest platesti 20 de kile a 10 euro si restul parca 5 euro la 5 kile.eu de obicei platesc cu cardul inainte, in aeroport is muult mai scumpe.
eu am circulat mult cu ei dar nu am prins niciodata intarzieri, ain mai au aterizat mai greu la cluj din cauza unui nor de ceata deasupra aeroportului, in rest am plecat7sosit la timp.
calatorie placuta tuturor

Mergi la inceput