Wizz Air

Wizz Air | Autor: prettysunshine

Link direct la acest mesaj

A calatorit cineva cu ei,ce conditii sunt comparativ cu Blue Air de exemplu?Am vazut ca au preturi mult mai mici si ma intreb cum se reflecta asta in calitatea serviciilor,adica n-as vrea sa patesc cine stie ce incercand sa economisesc niste bani.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Prettysunshine noi am zburat cu Wizz Air pe ruta Romania-Italia.Nu am mai folosit nici o alta companie low cost asa ca nu pot face comparatii,insa ca prima impresie pentru un low cost este bine,avionul curat,personal ok,dragut si amabil(erau 2 baieti si o fatuca,poate de aceea erau mai amabili cu doamnele)in avion gasesti si mancare,cam scumputa si nu excelenta,am ajuns la timp,nu probleme cu bagajele.Pot face comparatie intre Lufthansa si ei,sincer mi-a placut mai mult Wizz.Noi am urmarit zilnic pe siteul lor anul trecut in feb si am gasit bilete la super pret pentru data in care vroiam sa ajungem(aprilie).Despre blue air poate iti raspunde fetele.

Vacanta placuta si zbor lin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc,razadesoare,cu Blue Air am mers si eu,de asta as fi interesata de comparatie.Insa preturile la Wizz Air sunt atat de mici incat ma intreb ce-o fi in neregulaDeh,asa-s eu mai neincrezatoare cand ceva e suspect de ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eu am zburat cu ei la Roma si la Dusseldorf. Nu am avut nici o intarziere iar serviciile au fost foarte bune...si preturile am observat ca sunt mai mici decat la Blueair.

anul asta vreau sa merg la Paris tot cu ei

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Daca n-au avut intarzieri atunci sunt mai buni ca Blue Air-ul,astia mai mereu au intarzieri.Iar daca si avioanele sunt ca si cele de la Blue Air,atunci e clar ca preturile ii vor face sa fie cei preferati,daca le vor mentine la nivelul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu am zburat in vara cu ei valencia-cluj si pot sa spun ca nu e mare diferenta cu marile firme, Luftansa, Tarom, Iberia, difera preturile imense si mancarea.Avionul era curat, alex avea 6 luni, s-au ocupat mult de noi , zborul a fost linistit, placut, echipajul super-amabil, mancarea nu mi sa parut scumpa deloc in comparatie cu ceilalti, am mancat un sandvis si o cola la 4 euro, exact cat aici pe autostrada, deci nimic exagerat.
calatorie placuta sa ai

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alot spune:

Chiar sunt ok. Mai demult mai aveau intarzieri (mama a stat odata 14 ore in aeroport la Barcelona), dar se pare ca in ultima jumate de an nu mai au. Am zburat cu ei din Romania in Italia si la Bruxelles si Paris si toate au fost bune. Sunt sipatici si cum se zicea mai sus nu au preturi mai mari ca pe autostrada de exemplu. Fii linistita, ai ales bine, calatorie placuta

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri
alot,si eu tot la Bruxelles voi zbura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu am zburat cu ei, au fost super, plecare, sosire la fix, fix..nici un minut intarziere, peronql amabil, zbor super linistit , foarte curat in avion, chiar nu am avut nimic de reprosat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu am fost cu ei la lisabona si au avut intirziere o ora la intoarcere.Mi s-a parut aiurea si faptul ca nu erau cu loc biletele(nimeni nu uza de posibilitatea de a plati suplimentar pt rezervarea locului) si platitul bagajelor.Daca iei biletele cu putin timp inainte de plecare, nu mai sint chiar atit de ieftine.Daca le-as fi luat la pret mic ,probasbil nu m-ar mai fi deranjat aspectele mentionate anterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Eu am inaugurat noua linie PAris - Cluj acuma de sarbatori si sant super fericita si incantata ! Ce pretentii la nu-s ce servicii sa ai la cat costa (bineinteles ca daca iei biletele in ultimul moment costa mai mult, da no', tot e mai ieftin sau mai convenabil sa zbori cu ei daca i-ai ales presupun, pe de alta parte trebuie si ei sa castige cumva, nu? - ca daca iti iei din timp biletul te costa - fara taxe de aeroport, care oricum nu intra in buzunarul lor - de abea cu vreo cativa euros mai mult ca biletul de autobus Beauvais - PAris, adica aeroport paris - pana la marginea parisului). La zborul de intoarcere au intrat cu intarziere in avion niste pasageri foarte galagiosi, care s-au tot luat de stewart : ca ce companie de k..at, de 3 lei, etc. Stewardul doar atata le-a spus : din cauza lor asteapta un avion intreg la decolare, care a fost ratata din cauza intarzierii lor, si deci am avut cu totii de asteptat la urmatorul "drum liber". Ei spuneau ca vezi doamne erau de la 10 in aeroport da nu i-a inregistrat nimeni. In viata vietii mele n-am auzit asa minciuna gogonata, eu la 10 inca eram acasa la parinti si cu toate astea m-am inregistrat super on-time.

Concluzia mea : de multe ori cei care au platit bilete de 3 lei au pretentia sa aiba servicii de 300. Cei care au platit 300 apreciaza sa plateasca 3 lei pt acelasi zbor si nu mai comenteaza serviciile. Mie una mi s-au parut ieftine bauturile si sandwichiurile, comparativ cu alte companii, desi nu am comparat nimic, venisem cu punguta de acasa.

Cel mai mare serviciu mi se pare sa pot ajunge intr-un timp cat mai scurt si cat mai ieftin dintr-un loc in altul (exclud aici pe cei care fac statistici cu accidentele, asta e o alta discutie, desi Wizzair-ul nu stiu sa fi avut accident pana acum). Faptul ca nu am loc desemnat in avion mie mi se pare un avantaj, mai ales ca fiind cu copil mic, am avut intaietate si am ales ultimele locuri, fostele ale fumatorilor, de nu le vrea nimeni, caci am eu superstitia asta ca daca doamne fereste se prabuseste avionul si scapa careva, acel careva sigur se afla in ulimele locuri.

edit ca sa explic ca fericita sant caci in conditiile astea o sa ma tot duc si intorc din Romania, la fel si familia mea. Wizzairul ne va simplifica viata

Mergi la inceput