Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

greyeras refecere rapida Antoniei. Daca doarme este execelent, asa se reface mai repede si te mai odihnesti si tu un pic.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mersi mult. Apropo e Adelina, dar te iertam, asteptam miel de Paste.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daria nu are nimic la urechiuse. Chiar daca am intrat peste rind am asteptat ieir aproape doua ore la doctor.

Merg sa o spal pe dinti si apoi sper sa adoarma pentru ca am de facut curatenie in calculator. Organizez pozele.

SabinaY, cum te simti? Ai fost la controlul initial?
Ce mai face iubitica dulce? Cind am zis de mincare mi-am amintit cum hranea ea papusa cu un orez care arata asa yummyyy!!!

Astazi m-am gindit la tine pentru ca am revazut poze din Japonia. Imi lipseste asa mult. Am sa trimit pe mailul comun o invitatie la albumele de pe Picasa. De fapt doar la unul. Sper sa poti naviga din unul in altul...

Pupici si numai bine!!!

P.S.Inainte de a fugi, pe linga urarie de pe listuta pusa de Valentina si Luy, cele pentru matusi, bunici, unchi, tatici, adaug si eu una pentru singurul strabunic al Dariei-tatucu si una pentru tati de Andrei de mami Emma.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

multumesc de urari

Alinush nu ma apuc inca de bebedoi, pe la toamna sa incep sa ma pregatesc , dar pot sa exersez pana atunci...,

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani !
tuturor dulcetzurilor si papanashilor ce poarta numele sf.Ion:

Iarina de mrl_dumitriu
Miruna de Lia_B
Olivia de alinkav
Yannisa de Marunzika
Sara de Gabriela
Yanis de Annisia
Miruna de Lia_B
Natty de Tomitza
Miruna de Lia_B
Oana de Amar
Miruna de andreea1002
Ioana de carpatina
Teodora de jojo_miha
Ioana de anomar12
Alexandra de balaceanu_l
Tudor de doinidoini
Ioana de dorabora
Eliza de gabitz
George de RGE

Sa cresteti mari ,sanatosi si destepti!

Yaia nici ai mei nu se culca(al mare a fost odata) fara lapte si cand se trezesc(ea) vai de vecini daca nu e incalzit,chiar daca nu bea mult....intr-adevar laptele e un aliment,dar au nevoie de ff mult calciu pitici

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

La multi ani tuturor IONILOR! Eu am multi in fam…incep cu tata, fratele meu si termin cu cativa veri, verisoare, nepoti, fini si nasi….o gamada

Bernix – si eu am avut o stare asemanatoare tie cu vreo 2 luni in urma si cred ca e ff important sa iesi din rutina…singurele mele escapade sigure sa spun asa erau orele de aerobic timp in care Tudor statea cu Buni.Mie mi-au facut f bine dar am fost cat pe ce sa ma apuc de serviciu pt ca simt ca tb sa fac ceva si pt sufletelul meu si sa mai schimb programul asta de zi cu zi dar in final am trecut peste toate si am depasit momentul si cu ajutorul sotului si am mai fost si vreo 10 zile la parintii mei…am mai schimbat aerul si mi-a priit. Sincera sa fiu m-am mobilizat si mai mult la rugamintile sotului de a rezista pana la 2 ani acasa cu baiatul nostru pt ca el crede ca sunt cea mai potrivita sa il ingrijeasaca si m-a mai si sensibilizat cand mi-a zis ca munceste zi si noapte sa nu ne lipseasca nimic doar sa am grija de puiut …smecher nu? Pe mine ma poate ajuta soacra cu Tudor pt ca se descurca f bine...ea mai sta cu el insa sotul meu crede ca e prea mic sa stea doar cu buni
Urmy- cu siguranta ti-a fost greu pt ca nu ai avut ajutor. Eu nu stiu ce m-as fi facut singurica cu T al meu.De pb financiare nu mai aminti...
Gabitz- La multi ani pt Eliza!
Yaia – sunt perfect de acord sa nu bea noaptea lapte! Tudor nu o mai face de mult timp….insa nici ziua nu se prea omoara cu lapte simplu si atunci il pacalesc cu cereale dar dimineata la 5 musai un bibe de 240 ml…mi se pare rezonabil. Tudor nici nu deschide gurita la bibe cu lapte noapte….poate doar putin ceiut si nu mereu. Eu cred ca conteaza f mult varsta de intarcare…daca Tudor nu a mai supt la san de la 3 luni jumatate si a dormit noapte continuu acum nici gand de lapte noaptea.
Danuta – mie strungareata mi se pare f sexy nu cred ca as fi complexata.Asa pot spune si eu de "santul" din obrazul meu stang ca de gropita crede-ma ca nu e vorba!!
Devylla – vinde-mi si mie pontul cum reusesti sa o speli pe Erika pe dinti?Ce pasta de dinti folositi?

Noi am revenit la Iasi…Tudor vad ca s-a comportat f bine cu ...nici nu stiu ce o fi fost cica laringofaringita…el a fost ok toata perioada de tratament a tusit de maxim 4 ori pe zi…doar de mancat a mancat mai putin. Sincera sa fiu cand am vazut ce ati mai patit cu virozele ma inarmasem cu multa rabdare si medicamente dar ne-a ajutat DD sa fie ceva muuult mai simplu Azi o sa mergem la un control sa vedem daca putem sa bantuim pe afara...ma refer prin locuri publice ca afara l-am scos

O intrebare: dupa raceli le-ati dat copilasilor siropuri pt cresterea imunitatii? Gen SEPTILIN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Devylla mie mi-a spus stomatologul ca nu e o problema laptele seara(noaptea) ,numai daca nu e indulcit...baiatul pana la 6 ani se trezea o data pe noapte si imi cerea lapte nu apa, cand tusea ii puneam si miere...nu are nici o carie si toti super frumnosi...noi parinti santem varza(refacuti)si eu sant obsedata la cat am suferit
Pitica se trezste de n ori noaptea si doarme cu noi...credema ca nu stiu ce sa mai fac numai sa aiba somnul linistit

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Devylla mie mi-a spus stomatologul ca nu e o problema laptele seara(noaptea) ,numai daca nu e indulcit...baiatul pana la 6 ani se trezea o data pe noapte si imi cerea lapte nu apa, cand tusea ii puneam si miere...nu are nici o carie si toti super frumnosi...noi parinti santem varza(refacuti)si eu sant obsedata la cat am suferit
Pitica se trezste de n ori noaptea si doarme cu noi...credema ca nu stiu ce sa mai fac numai sa aiba somnul linistit

poze

Poate ca Sonia se trezeste pt ca doarme cu voi...sau schimba-i locul in patut sau al patului sau poate ii este prea cald (Tudor daca doarme cu noi tb sa stam toti dezveliti pt ca altfel se rasuceste continuu).Incearca sa-i dai si o jucarie de plus cu care sa doarma dar dintr-un material antialergic...zic si eu casi Tudor se foia intr-o vreme prea mult si se tot trezea fapt pt care nu i-am mai dat cereale cu lapte seara si am repozitionat patutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sarbatoritilor de Sf Ion , sanatate, bucurii si noroc!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va pup repejor, am avut o zi plina si nu prea am apucat sa intru pe forum. Acusica duc fata la balet, abia pe seara apar.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Greyeras uitasem sa trasmit fetii insanatosire gabnica...prin ce a mai trecut si ea ...mititica!

Mergi la inceput