Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)
Raspunsuri - Pagina 8
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Va pup repejor, am avut o zi plina si nu prea am apucat sa intru pe forum. Acusica duc fata la balet, abia pe seara apar. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Si eu te pup tot repejor...poate pe seara nu mai reusim sa vb...numai bine!!
melaniatud spune:
Fetelor la "Z" sunt reduceri de 50% la hainute si la Miniblu la fel si la FOX chiar mai mari.....in Iasi asa e cred ca si in Bucuresti....Noi am luat marfa de 4 mil de la "Z" pana la 2 ani si am mai vazut eu ceva si pe la Miniblu dar tb sa-l convingem pe tati pt ca fondurile lui mami s-au epuizat.
Si nu gasesc bodyuri tip maiu....imi tb neaparat pt ca lui T ii pun pe sub bluzite sau camasi
S-au dus si banii mei de manichiura si pedichiura fapt pt care o sa ma rezolv singurica![]()
papanash spune:
bai, care-ai trimis piticii si depresiile la mine, ca nu mai scap ? m-as certa cu cineva, ia spuneti, cine v-a suparat zilele astea ?
nici eu n-am reusit sa-l spal pe dinti, mananca pasta de dinti si bea apa. doar periaj asa pe uscat, in joaca.
iar cu papica de noapte, eu sunt hotarata sa-i dau atata timp cat cere, nici gand de diete sau altele. doar ca-i gatesc sanatos, natural, alimentele permise pana la varsta asta. si la noi orice masa se termina cu lapte. Daca asa vrea el, asa-i dau, laptele e cel mai important si complex aliment pentru el.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
melaniatud spune:
Papanash doar eu bantui pe aici dar daca vrei sa te pui cu mine nu uita ca am 67 kg si 1,73 m, am facut handbal si avand in vedere ca am fost portar am si o palma pe masura![]()
moldoveanca spune:
Melania body-uri tip maiou eu am cumparat de la marks and spencer,acum nu stiu daca au produse pt copii in cel de la Iasi![]()
mami fericita de Vladut Dominic
papanash spune:
Mda,ma duc sa ma delectez strangand bradul, ca am inceput sa nu ma mai prind la glume.
Pentru cine a mai participat la Ajutoarele mosului si vrea sa trimita poze cu copilasii din dotare, va rog sa va grabiti, sa-mi trimiteti pe adresa de mail, dar poze atasate, nu album webshots sau altceva,ca nu le pot descarca.
deci v-am pupat, pe curand, cred !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
moldoveanca spune:
Si sa stiti ca azi e ziua mea si a sotului,da?
Nu am gasit nici o sacosa la usa si ma gandeam ca poate nu stiti
moldoveanca spune:
Si am vrut sa va spun ca i-am cumparat lui Vladut Tomy aqua-drowing si e super incantat coloreaza stampileaza si vopseste fara sa-mi puna in pericol mobila si peretii
Il recomand din tot sufletul![]()
luy spune:
La multi ani, moldoveanca !
Sa fiti sanatosi amandoi, sa va iubiti si sa fiti fericiti alaturi de Vlad, sa va bucurati de fiecare minut ! 

Valentina, multumesc mult pt urari !
Va multumesc tuturor 

prisi, bernix, Mada28, sa va traiasca sotii si sa va iubeasca !
De baut la toata lumea ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
moldoveanca, ce ai de pus bun prin sacose ?
Eu dau bautura, da tu mancare ![]()
Am luat si eu o tablita magnetica pt Maria, avea si stampile, insa nu a rezistat atacurilor fetitei mele delicate
care s-a suit cu picioarele pe ea. Altfel, nimic de zis, foarte incantata era, ma punea sa-i desenez tot timpul hama ( catel), pitzi ( pisica ), chitz (soricel ) ori etz ( ursuletz ). Cam asta stia si mami sa deseneze ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )