INSEMINARE (30)
Raspunsuri - Pagina 15
ruxandrab spune:
Cosicel
Omul din greseli invata... ![]()
Si eu am facut luna trecuta cam aceiasi prostie... am luat branca ursului si am ovulat prea devreme (cred eu...), iar cand am fost la eco dr. mi-a zis ca e un folicul mic de 8, si daca am ovulat cu o zi in urma cum i-am zis eu, e endometrul prea mic...
http://t2.lilypie.com/pveEp2.png
danye spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena_june buna fetelor,vad ca este aglomeratie mare pe forum si sincer ma bucur. cosicel, la spitalul judetean Ilfov eu sunt la dna. doctor Dragu Roxana, un doctor minunat.Despre preturi : IUI - 350 ron, monitorizarile- 3 eco 50 ron.Eu nu fac stimulari, decat injectia cu pregnyl.Analizele solicitate sunt aceleasi ca la orice clinica de profil. Eu le aveam facute dinainte.Nu mi-a solicitat sa le refacem.daca sunt necesare amanunte ma uit in dosarel si vi le comunic. |
Spune-mi te rog cum este spitalul? Se fac programari? Se respecta? Dna doctor face monitorizarile ecografice? Ce conditii sunt? Pentru recoltarea spermei- exista camera speciala? Si eu am multe din analizele cerute, mai putin histero ( credeti ca as putea sa "scap" de ea sau e prea mare riscul in caz ca n-o fac? )si in mod sigur va trebui sa merg la un consult, sa-mi spuna ce trebuie sa mai fac si ce nu.
Multumesc fetelor, tuturor celor ce mi-ati raspuns.
Mult succes.
sensibila spune:
Dankutza Ms mult pentru informatii.
Mai am o intrebare.
Poate se pricepe cineva. Am facut o eco mai demult la Cezara si scria asa : ( vreau sa imi ziceti daca e ceva inneregula si mai ales ce e ala endometru ca habar nu am ):
UTER AVF DIMENSIUNI, ECOSTRUCTURA NORMAL
ENDOMETRU NESISTEMATIZAT 12 MM
OD POZITIE NORMALA 34/25MM ECOSTRUCTURA NORMALA CU CORP GALBEN PREZENT
OS POZITIE NORMALA 31/18 MM MPC
Chiar nu stiu ce inseamna si v-am vazut vorbind de endomentru. Vroiam sa stiu care e importanta lui si ce semnifica
Ms mult
carla_2008 spune:
Fetelor,vad ca majoritatea sunteti din Buc,asa ca nu stiu in ce masura va ajuta ce va spun eu legat de clinica la care ma duc,si preturile aferente.Oricum eu vi le dau cu drag:pt cele care sunt din vestul tarii si nu numai v-o recomand cu caldura pe d-na Jenei Katalin,din Debrecen(Ungaria),clinica Nagyerdei.Preturile ar fi :
-450 ron inseminarea intrauterina(e inclusa si prepararea spermei)
-75 ron consult+echo endovaginala
-1500 ron laparoscopia
Tinand cont ca o vizitez de cel putin 3-4 ori pe luna,se mai pune si drumul pana acolo.Totusi din Oradea nu sunt multi km:58,dar totusi....
carla_2008 spune:
aaaa,si vorbim doar in engleza ca eu nu stiu maghiara....deci e destul de interesant sa vorbim in termeni medicali in engleza ,va dati seama...
cosicel spune:
Carla - banuiesc ca sunt multe fete care vor informatii din alte orase decat Bucuresti.
Si e corect sa nu monopolizam subiectul cu acest oras!
Sensibila - ca sa-ti spun ca la carte, 'endometrul este mucoasa care captuseste peretele uterin. Cand nu are loc fecundatia, endometrul este eliminat prin procesul numit menstruatie iar cand apare sarcina, aceasta este gazduita de endometru.'
Roxana - din pacate, de la stimularea cu gonal eu nu mai reusesc sa ajung la un endometru normal1 E atat de firav incat uneori ma gandesc daca nu cumva ma chinui in zadar, ca la un endo de 6mm nu prea cred ca am vreo sansa sa se prinda bebe...
carla_2008 spune:
Sensibila,conform echogafiei arata ca ai ovulat in ovarul drept,si asta datorita prezentei corpului galben care apare imediat dupa ovulatie.Endometrul este mai mult decat bun(de 12 mm)dupa ovulatie,este mucoasa care captuseste uterul si care este culcusul unui viitor ovul fecundat(casuta lui bebe timp 9 luni).Daca nu exista un ovul fecundat care sa se implaneze in uter,endometrul se va descompune si se va elimina sub forma menstruatiei.De asemenea, uterul ar aspect normal.
Deci totul e in regula.Nu ai de ce sa iti faci griji.Insa am eu o inrebare:de ce nu ti-a zis medicul ce inseamna toate astea?Eu de exemplu nu ies din cabinet pana nu sunt complet lamurita,si dupa cum am zis mai sus,la mine e mai greu un pic caci trebuie sa-mi explice in engleza termeni medicali si eu sa si inteleg.Desi la dr mea la cabinet e mereu full si poate ma injura ca stau atata de fiecare data.dar asta e....
pupici
sensibila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Sensibila,conform echogafiei arata ca ai ovulat in ovarul drept,si asta datorita prezentei corpului galben care apare imediat dupa ovulatie.Endometrul este mai mult decat bun(de 12 mm)dupa ovulatie,este mucoasa care captuseste uterul si care este culcusul unui viitor ovul fecundat(casuta lui bebe timp 9 luni).Daca nu exista un ovul fecundat care sa se implaneze in uter,endometrul se va descompune si se va elimina sub forma menstruatiei.De asemenea, uterul ar aspect normal. Deci totul e in regula.Nu ai de ce sa iti faci griji.Insa am eu o inrebare:de ce nu ti-a zis medicul ce inseamna toate astea?Eu de exemplu nu ies din cabinet pana nu sunt complet lamurita,si dupa cum am zis mai sus,la mine e mai greu un pic caci trebuie sa-mi explice in engleza termeni medicali si eu sa si inteleg.Desi la dr mea la cabinet e mereu full si poate ma injura ca stau atata de fiecare data.dar asta e.... pupici ![]() |
Asa este, ai dreptate. Cezara nu prea are rabdare si asa iar atunci era o eco de control, pt ca ea credea ca am ceva chisturi pe ovare si deaia probabil nu mi-a exlicat in deaproape ecografia. Ea urmarea chisturi si nu era o eco de monitorizare ci de control Dar mi-a zis ca e totul in regula doar ca de edem chiar nu mi-a zis nimic.
Multumesc frumos ca m-ai scos din ceata
Multa bafta la

bebei tuturor
sensibila spune:
Si apropo pentru toate fetele care vor sa slabeasca
si eu am slabit 20 kg cu ajutorul Doctorului Albu de la Dacia Medical Center, recomandat de Cezara Bucur.
Pentru programari telefonul de la Dacia 0766.536.553
Eu am incredere in el si la mine a dat rezultate. SI dadea si mai mari dar m-am lasat eu pe tanjeala.
NU te cheama decat o data , cu ceva analize, consultatia costa 250 ron si iti da regim personalizat.
Regimul e valabil toata viata, cu exceptia daca ramai insarcinata, daca apar boli grave sau nu mai da rezultate. Numa in cazurile astea te mai duci la el
Asa ca pt cele interesate, eu zic ca e ok
cosicel Multumesc frumos pt lamuriri
Pup
elena_june spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danye
Spune-mi te rog cum este spitalul? Se fac programari? Se respecta? Dna doctor face monitorizarile ecografice? Ce conditii sunt? Pentru recoltarea spermei- exista camera speciala? Si eu am multe din analizele cerute, mai putin histero ( credeti ca as putea sa "scap" de ea sau e prea mare riscul in caz ca n-o fac? )si in mod sigur va trebui sa merg la un consult, sa-mi spuna ce trebuie sa mai fac si ce nu. Multumesc fetelor, tuturor celor ce mi-ati raspuns. Mult succes. buna in cadrul spitalului este o sectie de medicina materno-fetala, este ok nu se compara cu conditiile din cadrul unei clinici private dar nici de nesuportat nu este. La dna. Dragu nu imi fac programare, am mers intr-o seara la spital, am vazut ziua in care era de garda.m-am prezentat in ziua respctiva seara,erau cateva persoane, am asteptat putin, vreau sa spun ca este foarte eficienta nu tine lumea mult dar nici nu te trateaza cu superficialitate. Am discuta, s-a uitat pe dosarelul cu analize si mi-a spus zilele cand sa vin. Zilnic poate fi gasita intre orele 08:00- 14:00. monitorizarile sunt facute chiar de catre ea.Nu au camera speciala de recoltare , eu stau relativ aproape si vin cu proba la brat. Nu stiu ce sa zic eu daca scapi sau nu fara histero, cel mai bine se pronunta medicul. Daca ti-e chiar asa frica sa stii ca se face si cu anestezie, chiar era o fata acolo la ultima mea inseminare. Succes. |