INSEMINARE (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korina spune:

carla - si eu am avut dureri mari la inseminare(dubla)si sangerari,a trebuit sa-mi indrepte uterul ca sa-mi bage solutia,mai aveam un pic si lesinam de durere
dankutza-dupa cheagul ala,am avut menstruatia imediat,era in perioada cand trebuia sa-mi vina ciclul,si d-aia mi s-a parut ciudat cheagul ala,pt ca nu am avut nici un simptom inainte de asta.A durat ca de obicei ,la mine vreo 4-5 zile.Va trece ,te pup,sa ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_june spune:

buna fetelor,vad ca este aglomeratie mare pe forum si sincer ma bucur.
cosicel,
la spitalul judetean Ilfov eu sunt la dna. doctor Dragu Roxana, un doctor minunat.Despre preturi : IUI - 350 ron, monitorizarile- 3 eco 50 ron.Eu nu fac stimulari, decat injectia cu pregnyl.Analizele solicitate sunt aceleasi ca la orice clinica de profil. Eu le aveam facute dinainte.Nu mi-a solicitat sa le refacem.

daca sunt necesare amanunte ma uit in dosarel si vi le comunic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

dankutzaam intrat si am citit ce ti s-a intamplat de vreo 3-4 ori, la momente diferite si nu imi venea sa cred si nu am putut sa iti scriu pana acum... imi pare f f rau si admir enorm modul in care ai ramas pe forum si sfatuiesti pe toata lumea

eu am vesti... ciudate.. am sunat astazi la Giulesti sa ma programez la eco la Dr. Cocei pt inseminare si mi-a spus ca pana in vara invata pentru specializare si va fi la Giulesti o sapatama da, una nu... si in saptamana in care nu este nu face inseminari la particular. Luna asta oricum nu am cum sa merg ca nu este de servici, iar luna urmatoare este sotul plecat in delegatie...
Ma gandesc sa merg la alt dr... nu stiu.. e cam ciudata faza cu o saptamana da una nu...

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutzav spune:

Imi pare rau sa aud ca ai patit acest lucru.
Anul trecut in iunie am avut si eu un avort spontan.
La mine sarcina fiind mai mare, 12 sapt, a fost nevoie si de chiuretaj.

Oricum eu zic sa mergi la dr sa te conculte. Mie mi-au prescris un tratament antibiotic si antiinflamator - sarcina se oprise in evolutie. Atunci mi-au spus ca dupa 3 luni, ma pot gandi sa mai incerc ceva.
Oricum au trecut 7 luni si din pacate, bebele tot se lasa asteptat.

Mult succes si sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Korina,eu fac injectii cu menopur75U ,sper sa fie bine mai ales ca este prima data cand fac stimulare,voi vedea ce se intampla cu foliculii mei in a 8-a zii de ciclu,cand merg la monitorizare;inca ceva-tu unde iti faci injectiile;eu am zis sa le fac in burtica,ce zici?Bafta multa
Carla,la extrauterina nu m-a durut absolut nimic,nici o intepatura,nici o durere de burta,nimic;m-am dus la doctor cam dupa 5 zile de sangerare,eu avand ciclu normal de 3 zile,atunci m-am speriat;bine ca m-am dus la timp,din cate am citit eu despre fete care au avut extrauterine,s-au dus cu dureri groaznice,sau mai rau s-a rupt trompa.Acum insa la inseminari,frica mea cea mai mare este sa nu fac din nou,doctorul mi-a zis ca este posibil.
Sa dea Domnul sa fie bine si cum ai zis si tu sa reusim
Cosicel,imi pare rau ca ai ratat inseminarea,cate zile ai tu cm,in ce zi ai ovulatia?Bafta multa data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Danye,banuiesc ca toate fetele de la acest subiect fac intrauterina,cum spunea si Dankutza;si de la doctorita mea am aflat acelasi lucru.Restul nu ar avea rost dupa parerea mea:e ca si cum ai face sex( inseminare intravaginala,intracervicala).
Referitor la cea intratubara suna interesant,banuiesc ca procedeul e asemanator cu HSP.Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

ruzu-bafta multa si tie si sa auzim numai vesti bune.Eu am facut(sotul meu)mi-a facut injectiile in picior,in lateral un pic si data trecuta mi le-a facut si in maini,am experimentat.Azi ziua a 10 a am 2 foliculi pe ovarul dr(stg este blocat ,asa ca nu conteaza)deci 2 foliculi,unul de 18 si de 19 mm,iar endometrul de 9.Maine si poimane sunt programata la inseminare.Azi mi-a facut asistenta injectia de HCG in burtica.Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare

ruzu, korina Sa fie cu noroc!

Eu m-am programat la medlife, luni, la dr. predoi... Sunt f fericita ca am prins loc liber asa repede!!!

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Da, preturile de pe prima pagina sunt actualizate la MNL, MedLife, DMC (Dacia Medic Center), Giulesti, Sabyc, dr. Tutunaru, si la clinica de la Cluj. Voi adauga si spitalul Judetean Ilfov (fostul Titan) si daca cineva merge in alta parte si ne poate spune preturile, este invitata sa scrie!

Sincera sa fiu, am ratat IA din prostia mea. La toate cele 5 monitorizari de pana acum, din cauza prolactinei ffff mari, ovulam in z15-16, asa ca acum, cand am facut programarea in z13 m-am gandit ca voi fi in timp, dar am uitat sa iau in calcul ca am luat dostinex si acum sunt in limite!

Ei, nu-i asa mare problema, macar stiu ca nu voi mai astepta chinuita de incertitudini daca vine sau nu cm! Incerc si eu sa vad jumatatea plina a paharului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Citat:
citat din mesajul lui danye

Dankutza - multumesc . O sa ma gandesc foarte serios unde anume ma voi duce. Astept sa vad daca vin rusii luna asta si iau hotararea. Spune-mi te rog daca dr. Cezara face inseminari si pe ovulatie naturala. ( Suna aiurea intrebarea dar am observat ca anumite fete povestesc acest aspect legat de medicii la care se duc - unii insista cu stimulare iar altii merg pe ovulatie naturala daca aceasta se produce). Am vazut ca in cazul tau, a vrut sa iti repete procedura dupa 2 zile insa n-a mai fost cazul - asa procedeaza ea in general sau tu ai cerut asta? In cazul asta costul ar fi fost de 2 * X lei, nu? Scuza-ma daca te stresez si multumesc mult pentru lamuriri.

Cosicel - ai spus pe undeva si n-am vazut eu? De ce nu ai inceput monitorizarile mai devreme? Cum este dr. Gherasie? Care sunt tarifele la MNL pt inseminare? ( sunt valabile cele de pe prima pagina?).

Ah, si ceva nu inteleg; am gasit pe net, aceste tipuri de inseminare:

# IUI sau inseminare intrauterina
# ICI sau inseminare intracervicala
# IVI sau inseminare intravaginala
# ITI sau inseminare intratubara,

insa aici am vazut ca se discuta despre IA ( inseminare artificiala - dar de care? ) , IAS ?? si IAD ( inseminare artificiala cu donator - la fel, de care inseminare? ).

Cezara face inseminare si fara stimulare, eu fac luna asta pentru prima oara si nu mi-a dat stimulare, incepem de luna viitoare daca nu se prinde si este vreo problema de ovulatie

Mergi la inceput