INSEMINARE (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Sunt de accord cu Sensibila, Cezara este cam repezita. Nu prea are rabdare sa explice. Probabil ca e destul de greu sa explici pe intelesul omului, mai ales cand esti tatic in domeniu. Dar, niciodata nu m-a refuzat, adica sa nu imi raspunda la intrebari. Dr Bechir iti explica mai pe inteles si iti raspunde la toate intrebarile oricat ar fi ele de tampite.

Pupici si multa bafta Ruzu si Korina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna fetelor!
Vad ca a crescut forfota pe aici. E semn bun! S-a redeschis sezonul de inseminari si deci se va redeschide si cel de burtici.

Dankutza - imi pare rau de cele intamplate! Din tot ce scrii se vede ca esti puternica si luptatoare. Asta te va duce sigur la victorie! Esti un exemplu pt alte fete, fii sigura de asta. Sa tinem legatura, ca dupa ce facem bebei, eu vreau sa-l programez pe al meu din timp la tine in clasa (daca am inteles corect ce meserie ai).
Elena_june - nu cred ca e foarte importanta clinica aleasa (de stat sau privata) cat este important medicul.
Ruxandrab - bine ca ai renuntat la un doctor care poate o saptamana da si una ba. Pt IA medicul trebuie sa fie de gasit 6/7 zile din 7.
Cosicel - cand aveai prolactina mare, aveai dureri de sani? Cam cate zile pe luna? Ai intrebat medicul ce tratament ti-ar putea imbunatati grosimea endometrului?
Danye - te referi la HSG? Trebuie sa intrebi medicul, pt ca ar fi bine sa o faci in principiu. Prin ea se verifica permeabilitatea/functionalitatea trompelor. Daca trompele au probleme mari, IA are sanse minime spre nule.

Eu am fost intre timp la o noua clinica unde as vrea sa incerc o ultima IA inainte de FIV. Am cunoscut-o pe Dna doctor, mi-a placut, CM-ul urmator merg doar o monitorizare (sunt in pauza data de vaccin antirubeola) si la CM de dupa facem incercarea.

Korina, Ruzu - bafta maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catacris spune:

Buna seara dragele mele, va spun "dragele mele" pentru ca inainte de a scrie am citit tot, si am senzatia ca deja va stiu, imi pare nespus de rau pentru fiecare in parte care a trebuit sa amane marea fericire si ma bucur enorm pentru cele care au reusit.
Am mari emotii, sunt la prima inseminare si maine trebuie sa ma duc la eco fiind in ziua a 10 de stimulare (puregon), pentru ca astazi am avut o senzatie de ovulatie, imi e tare frica, desi stiu ca exista sansa daca imi spune maine ca am ovulat, sa obtin o sarcina naturala, imi e frica pentru ca eu fac inseminare din cauza oligoastenozoospermie grava.... deci treaba cu natural e cam incerta, e asa de aproape 3 ani. Incerc sa fiu optimista, voi imi dati curaj, dar nu stiu daca eu am sa fiu puternica, ca voi sa o iau de la capat luna viitoare, e costisitor ma seaca material si psihic. Depre preturi pot sa spun ca sunt si la mine cam la fel cum ati amintit voi (550 inseminarea, eco100, tratament pana acum 700, analizele pe care inca nu le-am uitat 1500, si nu stiu daca am mai uitat ceva) si merg la o clinica din Moldova. Sper din toata inima atat pentru mine cat si pentru voi sa inclinam balanta in favoarea reusitelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna Catacris!

Sa nu ai teama, procedura in sine este simpla si de scurta durata, unele fete au simtit dureri suportabile si altele nu au simtit deloc, sa fii cat mai calma posibil.
E f bine ca ai facut analizele, in cazul in care e nevoie de o alta IA, analizele nu se repeta (in principiu se poate repeta ceva daca a iesit prost), deci nu mai ai costuri cu ele.

Insa trebuie sa stii ca au fost aici destule fete care au reusit din prima. Sa fii increzatoare in sansa ta! Bafta maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna....
Elena_June.....activeaza si tu PM.....as vrea sa te intreb ceva pe privat.
Multumesc!

cu 2 !!!

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Beatriz - n-am avut deloc dureri de sani! Enervant e ca n-am avut niciun simptom ... cm super regulat, fara dureri, sanii normali... Acum vreo jumatate de an, inainte de cm isi shimbau 'consistenta' si dureau, insa de asta vara, daca nu-mi notez ziua ultimului cm, nici macar nu realizez cand tb sa vina...
Am aflat de prolactina cand am facut hormonalele!

Nu mi-a recomandat nimic pt endometru....Eu inca mai sper sa-si revina, da' mi-e ca sper de pomana!

Spune-mi clinica cea noua, s-o trec pe listutza!

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari Beatriz, mie nu de durere mi-e frica, mi-e sa nu fi pierdut sansa luna asta, desi mai am 3 ore pana aflu, poate ma lamureste si pe mine cineva inainte: daca am facut stimulare (sunt azi in a 10 zi de puregon) e posibil sa fi ovulat in acest timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Cosicel,eu pt endometru am luat Estrimax la recomandarea medicului,in Romania nu se prea gaseste ,eu l-am luat din Ungaria,insa substanta activa e importanta,estradiolul.Intreab-o pe doctorita ta mai multe.
Mie mi-a crescut endometrul de la 8mm la 13mm intr-o saptamana,insa nu se ia aiurea,eu l-am luat dupa o schema din ziua ovulatiei si la un moment dat chiar impreuna cu Utrogestan.
Exista solutii,vad ca si tu incerci de ceva vreme ,dar dr ta de ce nu incearca cumva sa-ti ingroase endometrul?de la sine nu se prea rezolva.
Sper ca ti-am putut fi de folos cu raspunsul meu.
Si inca ceva,va dau si nr de tel al dr Jenei Katalin din Debrecen:
0036204617104,insa sunati dupa ora 16.00(ca pana atunci e in operatii la spital).Iar la clinica exista o camera speciala de recoltare a spermei,cu reviste,pat,e ok...,si lasa si sotia(partenera)sa... ajute

Pupici si sa ne vedem cu mult asteptati!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Catacris,nu am inteles,esti in a zecea zi de ciclu sau de cand ai inceput injectiile?eu am luat maxim 5 si tot a doua zi,deci s-ar putea sa te referi la schema asta de tratament si atunci sa fi in ziua 10 de la prima injectie?in acest caz poti fi aproape de ziua ovulatiei,insa de regula nu iei pregnyl sa spari foliculul?sau nu ai nevoie?doar echo poate sa iti spuna,degeaba ne dam noi cu parerea.dar azi faci IA ?BAFTA MULTA!!!!!!!!!!!!!!asteptam vesti bune!!!

Mergi la inceput

Carla, azi as face a zecea injectie, deci sunt cam in a 14-a zi de ciclu, si a 10 de stimulare, de aceea imi e frica sa nu fi facut poc, intr-adevar dupa schema doctorului azi faceam eco , apoi pregnyl si pe sambata inseminarea, sper din tot sufletul sa fi calculat el bine si sa nu se fi spart deja foliculii (aveam 2 care promiteau).
Rammysi tu ai facut cu stimulare? cate zile?

Mergi la inceput