Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
ADA1974 spune:
Eseea, la mine au fost ceva probleme cu bb (cum am si scris- a trebuit sa fac cezariana mai repede, bb era dezvoltat de 36 saptamani in loc de 38 cum era calendaristic, iar eu am avut infectie cu listeria pe perioada sarcinii si a trebuit sa fac si analiza pt bb sa vad ca e OK - si a fost, dar a trebuit sa i se dea antibiotic preventiv, pana am avut rezultatul), nu f.f.f. grave, dar am zis mersi ca am stat in spital pana totul a fost OK (nu am stiut ce e aia icter, sa ii cada buricul - fiind la prima sarcina nu stiu cum ma descurcam).
ada
28+ (probabil Maria - Sophia) si
ana-gabriela 3ani + 10 luni
m_monique spune:
fetelor, nu va mai stresati atat cu camasile de noapte. in spital veti sta foarte putin, iar acasa va imbracati cu ce vreti voi.
dupa ce nasteti veti fi oricum cele mai frumoase si cele mai destepte, indiferent cu ce sunteti imbracate. iar la modul in care vor curge lohiile, camasa de noapte va fi patata.
acasa multe nu veti mai folosi camasile de noapte pt alaptat. eu in primele saptamani acasa, ca sa-l pot alapta pe andrei ma dezbracam pana la brau, ca simteam ca totul ma incomodeaza.
26+ 
si Andrei (16.12.2006)
Ayla21 spune:
Daca aveti rabdare:
pt bebe1 pt bebe2
Monica
28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui joanna27 Ayla optimism ca o sa fie bine. Ma bucur ca ai reinceput sa scrii ai des. ![]() |
Joanna, trebuie! Scriu pe aici ca tare ma plictisesc.Bebe nu e mic la 27 de saptamani. Chiar e in grafic, cred ca la 27 de sapt era si mai mic in grafic.
Monica
28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
inapreda spune:
Ayla, te rog sa ma scuzi; ai dreptate, raspunsul era pt. Aris.
Gina
27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
inapreda spune:
Florinela, e f. frumoasa camasuta ta. De unde ai luat-o? Ce firma e? Se poate comanda online?
Multu. 
Gina
27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
Ayla21 spune:
Ina, e ok.
camera de bebe.1 si camera de bebe.2
Fetelor, va doresc o noapte linistita!
Merg la nani
ca ma doare rau burtica si spatele. As vrea sa iau o pastila si sa dorm vreo 4 saptamani. Oare nu se poate?![]()
Monica
28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
florinela79 spune:
Joanna 24, si bebele meu avea 1050gr. la 26s si 6 zile. http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap27
Din cate m-am uitat pe net ca greutate corespunde saptamanii 29.
asa mi-a zis si mie o tipa, ca e cam micut la 1050 pt sapt.27...si ca la nasdtere nu va avea mai mult de 3kg.
In carti la fel am vazut ca e in grafic ca greutate, chiar peste...vom vedea la eco de 32 de saptamani cat de maricei suntem.
Nu cred ca tb. sa ne facem probleme.
Inapredaamasuta, cu canale pentru alaptat am luat-o in noiembrie de la CORA, erau si pe roz si pe albastru.
29+
fbruma
mababei spune:
Joanna, eu sunt una din mamicile cu bebe mai mare decat varsta sarcinii. Si se pare ca la mine diferenta dintre femur si capsor este de 3 sapt. si 5 zile! Inca mai caut informatii ca sa ma pot linisti!
La multi ani! Multa sanatate tie si bebe-ului!
mihaela
29+