Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
florinela79 spune:
http://community.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=12
Fetele am facut foto cu ce contine bagajul meu pt spital:
-2 camasi (una cu nasturi una cu canale speciale pt alaptare - cea de pe mine)
-1 pijama
-chiloti(5 perechi)
-prosoape(3 prosoape)
-halat+papuci
-sutie+tampoane san
-vata+tmapoane
-pasta de dinti+periuta+sapun
-elastice de par
-sosete (3 perechi)
mai trebuie sa adaug: fase sterila si perie de par, o crema, un deodorant, telefon+incarcator si actele ![]()
Am pus poze si cu hainutele,scutece finet, patutul cu salteluta din par de nuca de cocos, caruciorul(landou+sport), marsupiu....
Nu am scoica
29+
fbruma
Eseea spune:
Ada, bineinteles ca nimeni nu iese la inceput cu bb daca bate vantul, ploua, etc....dar daca e cald si frumos ideal e sa va petreceti ziua in parc.
Dar unde ai nascut tu de ai stat in spital o saptamana? La Filantropia de ex se stau 2 zile la nastere naturala si 3 la cezariana. Asta daca nu sunt probleme cu mama sau cu bb, evident..............
Mami de fetita
si de baietel
29+
inapreda spune:
Roxana, bine ai venit in odiseea noastra. Ma bucur sa vad ca ne...inmultim. 
Curea, la Jolidon am vazut camasi de noapte f dragute. Colorate si cu imprimeuri haioase dar parca tot nu ma tenteaza.
Pentru momentul efectiv al nasterii, intentionez sa-mi cumpar material si sa-mi faca una sau 2 asa cum am vazut in filmele americane, cu snururi la spate. Mi se pare ce e mult mai practica, in sensul ca la epidurala, nu mai trebuie sa te despui/expui toata ci doar, stai cu spatele si...intelegi ce vreau sa spun
Eu sint mai pudica de felul meu si asta mi se pare mie varianta optima.
In rest, mi-am cumparat 2 pijamale si 2 perechi de pantaloni de trening de la "Mamalicius". Sint subtiri si extrem de comozi.
Gina
27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
inapreda spune:
Ayla, din ce am citit eu pe net, rezulta ca analiza secretiei vaginale tre' refacuta in trim III pentru ca s-ar putea transmite la bebe, in cazul unei nasteri vaginale. Chiar la odiseea ian-februarie a fost un caz. Oricum, miine merg la medic si o sa-l intreb ca sa fiu sigura. Eu nu am avut niciodata candida, dar perioada asta e mai...sensibila, din cite am inteles.
Gina
27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
m_monique spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor!
raspund si eu pe sarite, ca am pe cineva calare, care tot vrea sa butoneze.
inapreda lohiile sunt cam tot alea. eliminarea lohiilor e fiziologica.
curea cand ma pregateam sa-l nasc pe andrei mi-am cumparat o camasa de noapte pt alaptat de la tcm. e albastru deschis si e foarte frumoasa.
Roxana80art bine ai venit!
cris_tinaus in general regula din spitale este urmatoarea: din momentul internarii si pana cand ajungi in salonul de lauze stai in camasa de noapte a spitalului.
Ciresica5 camasa de noapte pe care o am eu nu are nasturi si un decolteu in V, destul de generos. m-am descurcat f. bine cu ea la alaptat.
26+ 
si Andrei (16.12.2006)
Monnvas spune:
Ionica, Pisik si toate Ioanele: LA MULTI ANI!!!
Roxana, bine ai venit!
Fetelor, ieri la eco mi-a "iesit" colul de 27 mm, nu-i cam scurt? La ultima eco avea 38mm. Se scurteaza pe masura ce avansam in sarcina sau m-am agitat eu cam tare in ultima vreme, ca am mai pus mana pe ici pe colo la mutat?
Monica Elefantica
31+ 
CASA LU' BEBE
florinela79 spune:
Am inteles de la prietena mea, care a nascut anul trecut, ca trebuie camasa, pentru ca in fiecare zi de la nastere vom fi uratate,pentru analiza, spalare, toaletate pe masa de ginecologie....si nu prea asteapta nimeni sa-ti dai pantalonul, chilotul, apoi sa le imbraci la loc. Mai ales la cele cu cezariana...cand se panseaza si verifica sutura plagii.
http://community.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=12
29+
fbruma
Ayla21 spune:
Ina, nu eu am intrebat. Florinela, esti adorabila, frumoase pozele.
Monica
28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
m_monique spune:
aris26 eu si acum port sutien de alaptat. e mai mare cu un numar decat numarul pe care l-as avea in mod normal. iti spun din proprie experienta ca sutien nu vei folosi in casa, iar la inceput nici nu vei iesi mult din casa.
eu am luat sutien de alaptat de la jolidon.
Monnvas colul se scurteaza si pe masura ce avanseaza sarcina. e normal, ca doar se pregateste de livrare.
26+ 
si Andrei (16.12.2006)
joanna27 spune:
BUNA BURTICI!
LA MULTI ANI IOANELOR, ION SI DERIVATE.
LA MULTI ANI SARBATORITELOR LUNII!
Sanatate si bb sanatosi.
Dau o praji si o bere fara alcoll..
.
Ayla optimism ca o sa fie bine.
Ma bucur ca ai reinceput sa scrii ai des.
Nu mai retin exact care fete se temeau ca bb sunt mai mari si exista diferente intre capsor si femur.am avut si noi problema asta la un moment dat si medicii ca la noi sunt mai multi
, ne-au spus sa nu ne ingrijoram decat daca caputul va fi mai mare cu 3 saptamani decat femurul, sper ca m-am facut inteleasa.Asta era parerea lor.Eu zic sa stati calme ca si medicii sunt oameni, nu lestiu nici ei pe toate.
In legatura cu lichidele intradevar trebuie sa bem minum 2 l de lichide, fiecare sub ce forma poate. Intra devar lichidul amiotic se reface , dar nu s-a stabilit cel putin din cate am citit eu si ce am discutat cu medicii ca s-ar reface neaprat din cauza ca bem multe lichide.
Adeefelicitari pt achizitii, faina burtica.In legatura cu camasa de nopate(eu una nu stiu cum o sa ma impac cu idee da asta e) eu prin magazine nu pot sa merg, dar cat am stat in spital veneu infirmiere cu marfa adusa din Bucuresti, Ungaria si alte parti si aveau de toate, iclusiv camasi si erau mortale, cu loc pt alaptat colorate, din bumbac, sutiene de alaptare si alte cele.Daca nasti la Judetean o sa poti sa iti mai cumperi si din spital, atat doar ca tre sa le dai la spalat la cineva sa ti le aduca rapid inapoi.
FETELOR VOI VA PLANGETI CA AVETI KG MULTE EU MA PLANG CA AM PUTINE DOAR 6 DI BB MEU E MICUT LA 27 DE SAPTAMANI DE ABIA AVEA 1KG.
Bun venit Roxana parca, nu?
...e bai ma lasa memoria voi patiti asa ceva?
Floric
, ma bucur ca sunteti bine.
MAYA , ce faci nu dai nici un semn.?!!!
Va pup pe toate.
29 +