Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27

Dragele mele si La Multi Ani!

Desi va citesc in fiecare zi, scriu foarte, foarte rar si multe dintre voi s-ar putea sa nu isi aminteasca de mine. Motivul pentru care nu stcriu e ca eu sunt intr-o situatie cam incerta si tocmai din cauza asta mi-e teama sa particip la discutiile voastre si Doamne Fereste sa fiu dezamagita dupa aceea........

Bebele meu are un retard de crestere de 14 zile, si cantareste la 24 saptamani 600 grame (astea sunt datele ultimei eco).

si Doamne Ajuta tuturor dragele mele!

Alina 25+ cu

Alina eu nu cred ca e asa mic bebe ,noi vad ca avem aceeasi varsta. Uite la ultima eco/cea morfo la 22sapt bebelina mea avea 490gr uite si aici pe forum un link in care zice dimensiunea si greutatea unui bb la 24sapt http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap24

hai nu te mai ingrijora,o sa vezi ca vei naste un bb sanatos si voinic

25+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna tuturor!

Am racit si eu, dar asa din senin, azi-noapte nici macar saliva nu puteam sa mi-o inghit! Asa ca iau Oscilo si beu ceai de macese si pap multe citrice - asta oricum fac in mod curent. Nu stiu ce s-a intamplat, ca pana acum am stat si langa oamnei raciti (la noi in birou e open-space) si mi-a mai fost si frig uneori cand mergeam la serviciu in rochita....

Problema mai mare insa este ca vreau neparat sa ies afara in seara asta la o plimbare prin parc, am inteles ca nu va mai ninge si nu vreau sa ratez singura zapada din iarna asta!!!!

In alta ordine de idei, eu am intrat in prenatal, astazi este prima zi!

Am vazut ca Florinela si Dorana vorbesc de Filantropia, ei bine si eu m-am sucit si nu mai vreau la Polizu, asta din motive de conditii oferite. La Dna Militaru voi merge si eu, am trimitere la ea inca de la inceputul sarcinii dar am preferat sa merg doar la Medsana, pentru simplul fapt ca au ecograf OK, fata de Filantropia. Acum cu renovarea care promite standarede europene, sunt foarte tentata sa nasc acolo, chiar daca asta inseamna ca nu o voi face cu doctorul care mi-a supravegheat sarcina...

Am vazut ca vorbeati de bebelusi mai mari, ei bine si al meu este cu 2 saptamani si jumatate inainte, din DPN 16 martie acum este 1 martie! Eu zic ca este bine, si doctorul a spus la fel, deci...

Iar despre bagaj, ce sa spun: am pana acum o pijamaluta care este taiata la sani ca sa permita alaptarea (desigur ca exista si material care sa acopere taietura ) si cam atat Dar acum ca sunt in concediu, ma voi ocupa sa fie totul in regula din timp. Eu vreau sa imi mai iau camasi de noapte si pijamalute de la Women's Secret, cam tot ce au este pe format baby-doll, deci perfect pentru cum cred ca voi arata dupa nastere

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Pe mine vad ca m-au apucat iar greturile, ati mai auzit asa ceva?

da, de 2 saptamani ma confrunt si eu cu imbratisatul toaletei dar nu zilnic ci la interval de 3-4 zile.

ma gandesc ca e de la faptul ca ma apasa pe stomac sau ma loveste in ceva organ

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

am citit la una din fete (scuze k nu am retinut numele) a zis ceva legat de sutiene..ca ar trebuii sa le purtam zilnic si ziua si noaptea pt a ne pastra forma sanilor de dinainte? am inteles eu bine? chiar asa este?..eu nu mai suport sutienul momentan..nu am, sani mari si nu ma deranjeaza..cand il port il port din punct de vedere estetic...cand am sa alaptez insa probabil k o sa-mi cumpar ceva special sau am sa le tai conurile celor pe care le am deja..am inteles ca asa se face..inca nu sunt lamurita cu tot ce o sa mi se intample il legatura cu sanii...

m-am intins mult..scuze! astept sa-mi raspundeti!

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa

Imi pare rau ca te dezamagesc dar si daca le atarni de tavan tot nu vor fi ca inainte. Pe mine m-a ajutat sutienul sa scap de durere/jena datorita torentului de laptic...pana s-a reglat la nevoile bebelinei.
Nu-ti fie teama de nimic ca n-are de ce. Totul e normal si sigur o sa faci fata mai ales cand o sa-ti tzii copilashul in brate o sa simti ca poti rasturna si muntii pt el/ea.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Alina_27, important este sa stai calma (ca stare de spirit) si linistita (fizic vorbind). Valorile scad, si ale mele erau marite si acum au ajuns la normal. Cat despre cat ai luat in greutate, ultimul trimestru e cel al acumularilor, deci nu este timpul pierdut. Eu de exemplu sunt panicata ca NU mai iau in greutate, in conditiile in care pana acum am luat constant....

Spuneau fetele la un moment dat ca fiecare bebe are ritmul lui, daca tu spui ca este vioi, bucura-te de el, mangaie-l prin burtica, vorbeste-i, orice iti face tie placere. Si incearca sa te bucuri de fiecare zi, mananca sanatos si variat, odihneste-te si vizioneaza filme bune, citeste carti bune si vei vedea ca ne vei da vesti bune!

Te imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Miha, intrebai de sutiene pt alaptat in Galati. Eu am vazut in Selgros si in Pic la Braila de la o firma comuna, ceva aroti cred sau argos, nu retin firma si destul de bune la pret pana in 20 lei. Ca material mi s/au parut cam subtirele dar eu voi incerca macar unul de la ei, deocamdata nu am cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

si inca o intrebare...bebelusii vostrii din burtici sugita? sper ca am acordat cuvantul corect
bilutza mea sughite aproape in fiecare zi..dr mi-a zis ca este din cauza ca inghite prea mult lichid amniotic si ca sa iau o lingurita de zeama de lamaie..cum am inteles ca te face si cu bebei cand li se intampla..deci nu e o problema..dar chiar asa des sa se intample..voi ii simtiti facand asta pe ai vostrii?

pup

Cristina cu bebe mic 29+
nasterea in apa

Eu sunt mai in urma cu cititul, poate ti-au raspuns deja fetele ca ESTE ABSOLUT NORMAL SA SUGHITA COPILUL ATAT IN BURTICA CAT SI DUPA CE IL NASTI!!!!!!!!

Dr care ti-a zis enormitatea de mai sus ..... chiar nu pot sa-ti zic ce gandesc la adresa respectivei persoane

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

EDIT ca sa adaug ca nu peste tot se parta burtiere sau cum le zice dupa ce nasti, pana la urma e alegerea ta. Eu n-am purtat, uterul s-a retras fara probleme iar muschii cred ca mai degraba trebe lucrati ca sa arate bine decat sa porti burtiera.
Eu nu cred ca as putea purta pt ca nu suport sa ma stranga ceva, poti sa incerci si vezi cum te simti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

plici - bine, gata, m-am linishtit. pai ti-am zis ca te urmaresc in deaproape. mai ales ca nashti tot la elias....am nevoie de tine

alina - pai se gasesc si la noi? unde? am vazut pe net dar eu nu sunt fan comenzi on-line. nu stiu de ce...fraiera ca e atat de simplu si totushi am o retzinere mai ales daca trebuie sa achit cu cardul.

fetelor vad ca la voi se tot modifica dpn-ul...sper sa nu patzesc la fel, eu vreau sa se nasca dupa 23 martie ca sa fie berbec, cred ca sunt masochista, eu scorpie, sotzul leu si copilul berbec

am facut parada modei prin dormitor cu noile mele achizitzii, am pus poze in album sa se vada si burtoiul meu. nu va zic cate kg am pus ca oricum nu ma crede nimeni

29+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Alina_27,
sintem toate alaturi de tine, si cred ca totul va fi bine. Nu mai ai asa de mult pina cind se considera ca, desi prematur, bebe are sanse foarte bune sa paseasca cu bine in lumea noastra; capul sus si curaj, ca acusi trece perioada critica...important este sa fii supravegheata atent de un medic bun, care sa aprecieze corect momentul in care lui bebe ii va fi mai bine afara decit in burtica.

Cit despre IR-urile astea, sincer ma dati pe spate; nu zic ca nu sint importante, dar zau daca mie mi-a spus cineva ceva de ele la controale...oricum ar fi, consecinta cresterii acestor IR-uri este retard de crestere la bebe si afectarea placentei; astea se vad bine merci si la echo 2D. Cit despre eficienta tratamentului....am citit intimplator pe forum ca parerile sint destul de impartite. Asa ca eu zic sa o lasati mai moale cu astea...ca in cele mai multe cazuri cred ca va stresati degeaba.

Fetele care ati facut deja morfofetala de timestrul 3 de sarcina, spuneti-mi si mie va rog ce parametri "noi" urmareste aceasta echo. Intreb pentru ca dupa rezultatul echo pe care am facut-o luni, am sunat sa cer o a doua opinie la cabinetul unde m-am programat si pt morfo de trim 3, si cei de acolo mi-au spus, printre altele, ca parametrii pe care ii urmareste aceasta echo sint diferiti de cei urmariti anterior la celelalte morfofetale.

Sincer, sint taaare nerabdatoare sa ajung pe 23 ianuarie cind sint programata....m-am mai linistit eu un pic cu vestile cu placenta si cu lichidul, dar....numai un pic :P

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Timi - m-ai bagat in panica....cum adica nu o sa mai fie ca inainte??? eu tzin f mult la sanii meichiar nu se poate face nimic sa-i ajutam? ca la alaptat oricum nu renuntz.

pisigri - pai ir-urile astea chiar nu am importantza atata timp cat valorile lor sunt bune. daca nu ti-a zis nimeni de ele nimic si bb ceste conform graficelor si nici probleme cu tensiunea nu ai, bucura-te si nu te mai gandi la ele.

29+
Poze

Mergi la inceput