Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 21
m_monique spune:
aris26 in principiu nu se poate face mai nimic pt. sani. dar cum totul depinde de materialul tau, poate ca nu se vor lasa prea mult.
eu am alaptat 1 an, si spre sfarsit, deja se lasau destul de mult, dar nu erau inestetici. sotul zicea ca lui ii plac, iar zmeul tot venea sa se joace.
acum ca sunt iar gravida, iar am ajuns la categoria grea.zmeul de cate ori ma vede incepe :daga tzitzi, si in joaca vrea sa mai suga (dar nici nu mai stie, si nicu nu are ce)
26+ 
si Andrei (16.12.2006)
alina.n spune:
fetele la cate sapt se face eco de trim 3?
aris vorbea cineva de acesti chiloti cu un capitol in urma parca - stiu ca sunt unii marca tigex ce am mai vazut eu pe net
25+ cu
Maria
Vine barza!
Dodo-pui spune:
Poftiti la capitolul [47]
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
anamariame spune:
Danonique, nu fii suparata! Si eu am pus niste intrebari aici care au ramas fara raspuns, insa insist si le mai pun o data, ca sa primesc raspuns. Adevarul e ca la cate pagini curg zilnic, e greu sa tii pasul si sa citesti fiecare mesaj in parte cu atentie, dar sa mai si raspunzi!Vad ca vorbiti de prenatal (asta pe la pagina 16, pe unde am ajuns eu
), eu sunt un pic nedumerita pentru ca medicul meu de familie mi-a spus ca nu imi poate da decat 63 zile de prenatal. Conform spuselor voastre (si a tuturor info adunate de pe net), am concluzionat ca din cele 126 zile se iau musai 42 postnatal si restul se pot lua prenatal. Adica 84. Prin urmare, de ce medicul meu zice ca imi poate da maxim 63? Stie cineva?Si mai am o intrebare: cum deosebesc contractiile de momentele in care se intoarce bebelina? Ca de fiecare data sunt in ceata...Uneori mai simt ceva rotund si tare prin burta si atunci deduc ca sa rasuceste, dar alteori imi simt burta tare in partea de jos si atat. Mi-am raspuns singura la intrebare?
Leeloo, la fel si eu, ca si tine, m-am cam ingrozit citind descrierile a ceea ce ne asteapta dupa nastere (tampoane de sani cu sutiene noaptea, fasii intregi de vata...). Poate doar suna rau si in realitate e ok...Ana-Maria
24+
mihaelacg spune:
buna seara burtici frumoase.
eu is cam prinsa cu serviciul(tb sa instruiesc colega care-mi va tine locul) si am de facut si niste referate pt master.
am citit in viteza din urma sa vad daca sunteti bine voi si bb-ii vostri.
alina 27,
si bb al meu la 24 sapt avea 608 gr. insa nu mi-a zis dr. nimic, doar ca e totul bine.
nici nu m-am ingrijorat, vazand ca pe diferite site-uri pt varsta ei, avea greutatea ok, sau aproape ok.
eu merg luni la bucuresti, and voi avea 30 sapt, sunt tare curioasa cat va avea atunci.
la toate, aveti grija de voi
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze de la craciun
mitzica
29+
sau 
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 Timi - m-ai bagat in panica....cum adica nu o sa mai fie ca inainte??? ![]() ![]() eu tzin f mult la sanii mei |
Si eu tin..
de-aia am trecut acum la folosirea intensa a acestor bustiere... eu care nu puneam sutien decat cine-stie-cand. Uf!
Denisa-Madalina
25+
cu Adela

cum a fost cu avionul?