Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27

Dragele mele si La Multi Ani!

Desi va citesc in fiecare zi, scriu foarte, foarte rar si multe dintre voi s-ar putea sa nu isi aminteasca de mine. Motivul pentru care nu stcriu e ca eu sunt intr-o situatie cam incerta si tocmai din cauza asta mi-e teama sa particip la discutiile voastre si Doamne Fereste sa fiu dezamagita dupa aceea........

Bebele meu are un retard de crestere de 14 zile, si cantareste la 24 saptamani 600 grame (astea sunt datele ultimei eco). El e vioi dar micut pentru ca, arterele mele uterine au valori foarte mari. Mai mult, artera din dreapta deja a cedat, e compromisa, iar bebe trebuie sa se descurce cu o singura artera uterina + cea ombilicala care are si ea o valoare ridicata. Fetele de la dr. Tutunaru stiu de tratamentul minune cu Pregnyl pe care il urmez si eu din sapt.17 dar care se pare ca nu imi impresioneaza arterele.........
Asadar, va rog din suflet sa-mi spuneti care era greutatea bebelusului vostru la 25 saptamani si daca stiti cazuri in care bebe a fost bine chiar si cu arterele mamei cu probleme....si inca ceva, eu pana acum m-am ingrasat doar 1 kg desi si kg acela e format din bebe si lichid amniotic..........credeti ca e o problema, ati mai pomenit asa ceva?
Va rog mult sa -mi spuneti ce parere aveti pentru ca mi-e tare, tare frica sa nu se intample ceva.....
Am fost la morfofetala si la Herghelegiu care mi-a zis sa ma rog sa-l fac pe bebe macar de 2.5 kg, pentru ca oricum, desi am DPN-ul pe 23 aprilie, o sa il scoata la lumina probabil cel tarziu pe 5 aprilie.......

si Doamne Ajuta tuturor dragele mele!

Alina 25+ cu

Alina, cat au acum IR-urile tale?? dar greutatea nu mi se pare asa mica, al meu bb avea la 22 de sapt 650 gr parca.( dar era in avans cu vreo 10 zile, deci tot cam cat al tau avea). Retardul este dat de masuratori inseamna, nu de greutate.......

Mami de fetita si de baietel 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu port numai chiloti tanga. si la sarcina trecuta tot numai tanga am purtat.
la spital, dupa nastere am purtat chiloti din aceea de babe, pe care i-am cumparat din piata cu 2 lei bucata.
pe toata perioada lohiilor am purtat chiloti din acestia.

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am fost o fuga pana in plaza si in jumatate de ora am rezolvat problema camashi de noapte si restul echpamentului pt spital. e adevarat ca am golit si jumatate de portofel.
mi-am luat doua camashi de noapte din bumbac, una cu bretelute si una cu maneca lunga, ambele gen baby-doll. sunt negre cu un pic de alb. am gasit si un halat negru din polar subtzire. mi-a luat si papuci noi, sa fie. aaa si un sutien de alaptat. am fost cu sotzul care a cam comentat ca e de babedar i-am promis ca o sa-l port doar in spital. camashile de noapte au fost oricum un compromis intre ce am vrut eu si ce ar fi vrut el, daca ma luam dupa el me trimiteau aia la playboy nu in sala de nashterinumai la alea super scurte din satin sau mesh transparent se uita
la chiloti m-am blocat, nu am putut sa-mi cumpar dinaia normali...am plecat cu inca doua perechi cu atza in..
aia tip pantalonash nu merg pt tampoanele noastre xxl??? ca asa ash avea vreo 6 perechi dar sunt din licra...oare merg?

29+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

monica elefantica auzi nu esti intreaga la minte...da, ne mutaram in februarie hihiih

la fete
am iesit si eu un pic mai devreme cu, catelul in curte sa ma ninga si pe mine un pic...ce frumos e

eu mi-am luat un sutien de alaptat si 2 bustiere tot de alaptat...si mie mi se par bustierele mai comode...oricum sunt moartea pasiunii

intreba cineva cu cine nasc parca nu? eu sunt la dr Vladareanu la Elias (iertati-ma ca nu mai tin minte, dar sunt prea gravida hahahha )

corina 33+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

aris26
dupa nastere e recomandat sa porti chiloti de bumbac, nu de lycra!

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ARIS .Mi-a trecut supararea pt ca acum e si carutul meu pe listuta si in plus am mai primit si un bonus:si ceilalti puiuti ai mei au fost trecuti.Eu dupa nastere am folosit chiloti speciali din plasa de unica folosinta.Erau foarte comozi si nu ma strangeau nicaieri.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 27+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Leloo, eu am purtat ceva vreme tanga, iar acum port niste tanga mai "plini" si din aia "cu fund", alternativ. Dar in niciun caz din aia cu burta, mi se par hidosi si nu cred ca are vreo legatura cu lasarea burtii tipul chilotului.

In legatura cu sutienele de alaptat, eu mi-am luat de la baby expo unul scump de la cei care aduceau si bluzele cucu, iar acum am gasit in carrefour, la raionul de bebei, unele de la aroti cu 16 lei. partea naspa e ca le iei dupa ochi, nu le poti proba si nici de masura nu te prinzi, dar eu mi-am luat cea mai mare, 7. E mare putin, dar nu ma deranjeaza, ca presimt ca se vor mai umfla sanii atunci. Oricum, nu trebuie sa fie cine stie ce, doar nu iesi cu el pe podium.

29+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

monique - deci nu merg aia de licra...banuiam eu ca asa e dar vorba ta, ma opresc prin piata si imi iau dinaia de 2 lei. totul e sa fiu singura
ca al meu cred ca ma lasa in piatza daca vede la ce ma uit

danonique - ei asa mai merge vb lui plici suntem mai uituce si de la gravideala

plici - cum sa schimbi odiseea??? pai noi avem nevoie de tine aici

29+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

aris nu schimb nu
chit ca ma trimiteti dincolo si eu tot nu plec hihiih

v-ati pricopsit cu mine de la inceput, ma mut cu voi la scutece

asta micu a scos un mega popou ....daca mai face asa de multe orci cred ca-mi plezneste pielea...oricum f amuzant, am murit de ras cu sta el cu fundu in sus

corina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

aris ia-ti chiloti dinaia de unica folosinta ii folosesti primele zile cand curge mai mult si esti in spital iar pe urma treci la cei normali acasa

plici ce frumos asa putin mai ai

25+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput