Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Florinela .Ma bucur ca ai ales numele Albert pt puiutul tau.Eu inca nu am ales numele samburelului din burtica.La ceilalti doi copii aveam o lista cu nume iar decizia finala am luat-o cu sotul in sala de nastere.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 27+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Dragele mele si La Multi Ani!

Desi va citesc in fiecare zi, scriu foarte, foarte rar si multe dintre voi s-ar putea sa nu isi aminteasca de mine. Motivul pentru care nu stcriu e ca eu sunt intr-o situatie cam incerta si tocmai din cauza asta mi-e teama sa particip la discutiile voastre si Doamne Fereste sa fiu dezamagita dupa aceea........

Bebele meu are un retard de crestere de 14 zile, si cantareste la 24 saptamani 600 grame (astea sunt datele ultimei eco). El e vioi dar micut pentru ca, arterele mele uterine au valori foarte mari. Mai mult, artera din dreapta deja a cedat, e compromisa, iar bebe trebuie sa se descurce cu o singura artera uterina + cea ombilicala care are si ea o valoare ridicata. Fetele de la dr. Tutunaru stiu de tratamentul minune cu Pregnyl pe care il urmez si eu din sapt.17 dar care se pare ca nu imi impresioneaza arterele.........
Asadar, va rog din suflet sa-mi spuneti care era greutatea bebelusului vostru la 25 saptamani si daca stiti cazuri in care bebe a fost bine chiar si cu arterele mamei cu probleme....si inca ceva, eu pana acum m-am ingrasat doar 1 kg desi si kg acela e format din bebe si lichid amniotic..........credeti ca e o problema, ati mai pomenit asa ceva?
Va rog mult sa -mi spuneti ce parere aveti pentru ca mi-e tare, tare frica sa nu se intample ceva.....
Am fost la morfofetala si la Herghelegiu care mi-a zis sa ma rog sa-l fac pe bebe macar de 2.5 kg, pentru ca oricum, desi am DPN-ul pe 23 aprilie, o sa il scoata la lumina probabil cel tarziu pe 5 aprilie.......

si Doamne Ajuta tuturor dragele mele!

Alina 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

si mi-a mai zis cineva ca sa nu mai port chiloteii pe care i-am purtat pana acum..care nu sunt tanga (nu mai port anga de la inceputul sarcinii) chilotei plini sau gen boxeri dar care vin cu un elastic (nu tare) pana sub burta..mi-a zis sa-mi ioau chilotei speciali de graviduta pt k altfel o sa-mi atarne burta dupa nastere..k se lasa muschiul din cauza elasticului de sub burta...voi de care chilotei purtati acum?

m-am intins mult..scuze! astept sa-mi raspundeti!

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa

Eu mi-am luat initial niste chilotei cu talie joasa, nu tanga. Azi am fost sa iau unii pentru spital si i-am cerut vanzatoarei "chiloti de baba de bumbac mari cat o zi de post". Cand mi-a aratat oferta i-am cerut ceva de o zi de post mai mic, nu cat Postul Pastilor...
Inca nu am luat chilotei de gravi, de-aia cu burta, dar am avut grija ca tot ce cumpar sa nu aiba elastic puternic, ci elastic mai finut, ca sa nu stranga sub burta.

si nu te impacenta atata cu ce va curge. Alea o sa fie niste fleacuri. Pui vata, pui tampon si salut! Prea am dus-o bine 9 luni fara tampoane

Monica Elefantica 31+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Buna

Plici Plici, se pare ca te urmaresc. Mie mi-a dat DPN acum 26 feb. Hmm, ar fi cazul sa ne infiltram si pe la odiseea precedenta? Si eu am primit aceleasi recomandari ca tine, sa sed cuminte, ca si mie mi s-a scurtat colul la 27mm.

Fetelor, da' voua v-au crescut sanii chiar la toate?? Sunt singura care mai incape in sutienele dinainte? Eu mai folosesc si bustiere, mi se par mai comode.

O seara frumoasa!

Monica Elefantica 31+

CASA LU' BEBE
Nici mie nu mi s-au marit foarte tare sanii.Cat despre sutienele de alaptat eu nu le-am prea folosit pt ca am gasit la HM niste bustiere speciale pt alaptat in care ma simteam foarte bine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 27+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Alina n-am uitat de tine. O chestie similara a patit dr. care imi urmareste mie sarcina. A nascut la 30s, fetita avand retard de crestere de 3 saptamani. Avea putin peste 1kg, nu ajunsese la 1,5 kg. S-a chinuit la inceput, dar acum fata are aproape 3 ani, e o scumpa si o vorbareata, sanatoasa tun. Imi dau seama ca nu ti-e usor si nici nu o sa-ti fie prea curand, dar speranta exista si in fond conteaza ca puiul sa poata recupera dupa ce iese. Si asta se poate. Curaj!

Monica Elefantica 31+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Multumesc, danonique! Cauta-ti puii pe prima pagina.

Monica Elefantica 31+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

buna!

vin si eu cu o intrebare: ia cineva Zimaflor?
am inteles ca unii medici recomanda gravidelor sa ia zimaflor din saptamana 28. eu inca nu am ajuns la dr. sa-l intreb si ma gandeam ca poate stiti voi mai multe

dorana 27+

e prima data cand aud de asta. dar fiecare medic e cu ideile lui...

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

MONICA .Multumesc mult pt ca mi-ai trecut puiutii pe prima pagina.Ce probleme ai cu colul ca si eu trebuie sa stau in pat tot din cauza lui?

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Pisik06 eu voi intra in prenatal pe la 35-36 de saptamani. eu vreau sa ma duc la serviciu pana atunci, ca acolo ma mai relaxez, acasa cu zmeul sunt la foc continuu...

bebe_shtrumf copilul in parc se alapteaza exact ca si acasa. iti spun din vasta mea experienta de alaptat: in parc, la restaurant, la cosmetica in timp ce ma epilam, si alte variatiuni pe tema.

gessy eu am program redus de lucru, cf oug 96/2003. mi-a dat medicul ginecolog o scrisoare medicala in care imi recomanda program derus de lucru. am facut o cerere catre angajator, in care l-am instiintat despre sarcina si in care am cerut sa mi se reduca programul de lucru. directorul mi-a semnat-o si a trimis-o la HR.
la sarcina precedenta de la HR mi s-a spus ca tb sa merg la medicina muncii. cand am ajuns la medicina muncii mi s-a spus clar ca ceea ce am eu este risc de sarcina nu risc profesional, si nu face obiectul medicinei muncii. sa depun cererea insotita de hartia de la medic la hr, iar daca acestia au ceva impotriva, tb sa-mi solicite expertiza la medicina muncii. acest lucru nu s-a intamplat nicioadata,

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

doranna - nu il cunosc pe doctorul strajan, sau poate doar din vedere, dar mergi la el si vezi daca iti place sau nu. de ce zici ca
doctorita ta nu asista la nashteri? mai bine intreab-o pe ea, poate nu e chiar asa. doar stii cum umbla vorbele.

alina.n, pisik - merci pt raspuns, vad ca nu intra in categoria venuri impozabile....deshi platim impozit, na, romania.

carmenada - merci mult pt link, vad ca mai am o portitza cu veniturile din vanzari de proprietati. dar parca vad ca deshi am platit sute de milioane impozite la stat o sa
ma aleg cu cei 600 de lei

georgiana - daca afli ceva da de stire, le-am dat si eu tema fetelor de la conta

danonique - eeei, mie una imi pare chiar rau daca mesajele tale au trecut neobservate. sa stii ca mi s-a mai intamplat si mie
dar nu e din rautate, pur si simplu nu au fost fetele atente sau nu au stiut ce sa-ti raspunda.
FETELOR punetzi un carucior albastru La DANONIQUE ca se supara pe noi!

leeloo - eu port chilotzii mei de toate zilele. toti sunt tanga sau chiar super tanga. de cand a crescut burta mi-am cumparat o marime mai mare pt ca nu suport sa simt elasticul ala sub burta
, totzi cilotzi mei de acum sunt fara elastic in talie sau sunt marimea L(purtam s sau chiar xs)sincer nu cred ca o sa-mi atarne nimic.
dinaia de gravida oricum nu imi iau decat daca o sa simt nevoia sa imi sustzina burtoiul, altfel evit cat pot pt ca sunt pe tot fundul si taie fesele...oribil.
si al meu sughite, stai linishtita ca e modul lui sa isi dezvolte plamani si sa se pregateasca de ziua cea mare.

alina27 - de cand tot ashteptam un semn de la tine. pai a mai crescut baiatul tau. al meu la 24 de sapt avea 700 de grame fara un pic. si nu am probleme cu ir-urile,
ba chiar e in standard conform ecografului. acum la 28si5zile ajunsese la 1250g , o sa mai creasca el, o sa vezi. si daca se nashte mai micutz ce? eu m-am nascut la 2,6kg perfect sanatosa si la termen
si uite ce fata mare si frumoasa m-am facut. exemplul extrem este danotino care a nascut o fetitza de 900g la 33 de saptamani si micutza e bine merci, sanatoasa si frumoasa. baiatul tau sigur va fi mult mai
mare de atat. pune mana si mananca ca nu e bine nici asa putin. tu de fapt ai chiar slabit. mamanca si fi mai optimista, ai un doctor bun si un spital super dotat totul o sa fie bine. esti prea stresata si nu
il ajutzi cu nimic pe puiul tau.

danonique - ce noroc aveti voi cu HM-ul...la noi nu a ajuns

29+
Poze

Mergi la inceput