Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna mamici!

multumesc pt raspunsurile legate de circumcizie si masajul perineal..sambata ma duc la dr mea si am sa o intreb si pe ea de astea doua lucruri..ma duc sa mai "donez" niste sange

am citit la una din fete (scuze k nu am retinut numele) a zis ceva legat de sutiene..ca ar trebuii sa le purtam zilnic si ziua si noaptea pt a ne pastra forma sanilor de dinainte? am inteles eu bine? chiar asa este?..eu nu mai suport sutienul momentan..nu am, sani mari si nu ma deranjeaza..cand il port il port din punct de vedere estetic...cand am sa alaptez insa probabil k o sa-mi cumpar ceva special sau am sa le tai conurile celor pe care le am deja..am inteles ca asa se face..inca nu sunt lamurita cu tot ce o sa mi se intample il legatura cu sanii...si poate o s aradeti, insa imi este un pic frica din ce am tot citit de zilele ce vor urma nasterea..despre tot ce tine de vata sau tampoanele dintre picioare..chiar asa mult sange curge?..e sange? e altceva?..poate ca trebuie sa astept momentul si am sa vad atunci..sper sa-mi iau tot ce-mi trebuie cu mine in bagaj..
si mi-a mai zis cineva ca sa nu mai port chiloteii pe care i-am purtat pana acum..care nu sunt tanga (nu mai port anga de la inceputul sarcinii) chilotei plini sau gen boxeri dar care vin cu un elastic (nu tare) pana sub burta..mi-a zis sa-mi ioau chilotei speciali de graviduta pt k altfel o sa-mi atarne burta dupa nastere..k se lasa muschiul din cauza elasticului de sub burta...voi de care chilotei purtati acum?

m-am intins mult..scuze! astept sa-mi raspundeti!

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

si inca o intrebare...bebelusii vostrii din burtici sugita? sper ca am acordat cuvantul corect
bilutza mea sughite aproape in fiecare zi..dr mi-a zis ca este din cauza ca inghite prea mult lichid amniotic si ca sa iau o lingurita de zeama de lamaie..cum am inteles ca te face si cu bebei cand li se intampla..deci nu e o problema..dar chiar asa des sa se intample..voi ii simtiti facand asta pe ai vostrii?

pup

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Leeloo, eu spuneam mai devreme ca ale mele sughit intr-o veselie, parca am cutremur in burta.
Azi-noapte m-am simtit tare rau, la 6 si ceva eram treaza azi-dimineata, vroiam sa intru sa ma salut. Noroc de a meu sot ca a venit mai repede acasa, si m-am mai linistit si am dormit putin dupa ce a venit copilul de la gradinita. Pe mine vad ca m-au apucat iar greturile, ati mai auzit asa ceva?

Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Eu am trecut la citit pe site despre dezvoltarea copilului si incerc sa ma informez putin si despre cezariana, ca daca am exclus-o din start nu stiu nimic despre ea.

Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

buna mamici!

multumesc pt raspunsurile legate de circumcizie si masajul perineal..sambata ma duc la dr mea si am sa o intreb si pe ea de astea doua lucruri..ma duc sa mai "donez" niste sange

am citit la una din fete (scuze k nu am retinut numele) a zis ceva legat de sutiene..ca ar trebuii sa le purtam zilnic si ziua si noaptea pt a ne pastra forma sanilor de dinainte? am inteles eu bine? chiar asa este?..eu nu mai suport sutienul momentan..nu am, sani mari si nu ma deranjeaza..cand il port il port din punct de vedere estetic...cand am sa alaptez insa probabil k o sa-mi cumpar ceva special sau am sa le tai conurile celor pe care le am deja..am inteles ca asa se face..inca nu sunt lamurita cu tot ce o sa mi se intample il legatura cu sanii...si poate o s aradeti, insa imi este un pic frica din ce am tot citit de zilele ce vor urma nasterea..despre tot ce tine de vata sau tampoanele dintre picioare..chiar asa mult sange curge?..e sange? e altceva?..poate ca trebuie sa astept momentul si am sa vad atunci..sper sa-mi iau tot ce-mi trebuie cu mine in bagaj..
si mi-a mai zis cineva ca sa nu mai port chiloteii pe care i-am purtat pana acum..care nu sunt tanga (nu mai port anga de la inceputul sarcinii) chilotei plini sau gen boxeri dar care vin cu un elastic (nu tare) pana sub burta..mi-a zis sa-mi ioau chilotei speciali de graviduta pt k altfel o sa-mi atarne burta dupa nastere..k se lasa muschiul din cauza elasticului de sub burta...voi de care chilotei purtati acum?

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa
Buna!Imi permit sa iti spun cum a fost la mine la nasterile precedente.In primul rand nu te speria de ceea ce va urma.Chiar daca iti va curge mult sange poti folosi tampoane foarte mari si groase pe care le schimbi mai des decat in timpul unui ciclu normal sau tampoane de vata cu tifon facute acasa(asa au facut multe mamici care au nascut in aceeasi perioada cu mine).Despre sutien nici eu nu port decat atunci cand ies si nici in celelalte sarcini nu am purtat pe acasa si sanii nu mi s-au modificat prea mult.Chilotei tanga am folosit tot timpul si nu mi s-a lasat burta.Totul depinde de elasticitatea pielii.Important este ca tu sa te simti bine indiferent de felul chiloteilor.Pupici si mult curaj.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 27+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:

si inca o intrebare...bebelusii vostrii din burtici sugita? sper ca am acordat cuvantul corect
bilutza mea sughite aproape in fiecare zi..dr mi-a zis ca este din cauza ca inghite prea mult lichid amniotic si ca sa iau o lingurita de zeama de lamaie..cum am inteles ca te face si cu bebei cand li se intampla..deci nu e o problema..dar chiar asa des sa se intample..voi ii simtiti facand asta pe ai vostrii?

pup

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa
Cristina si puiutul meu sughite.E ceva normal si nu trebuie sa faci nimic sa il opresti.Bucura-te ca il simti!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 27+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

danoniquemami de Vanesa si Albert...probabil nu au vazut cele care stiu sa adauge caruciorul tau albastru. Eu am citit mesajele tale...mai ales ca si eu vreau sa pun numele Albert la puiutul din burtica. Asa ca nu esti ignorata.
Ciresica, tot viitoare mamai de albert, la Filantropia stiu ca Dna. Dr.Dumitara Militaru este un medic bun si disponibil....daca te ajuta asta.
29+Albert.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:

buna mamici!

.cand il port il port din punct de vedere estetic...cand am sa alaptez insa probabil k o sa-mi cumpar ceva special sau am sa le tai conurile celor pe care le am deja..am inteles ca asa se face..inca nu sunt lamurita cu tot ce o sa mi se intample il legatura cu sanii...si poate o s aradeti, insa imi este un pic frica din ce am tot citit de zilele ce vor urma nasterea..despre tot ce tine de vata sau tampoanele dintre picioare..chiar asa mult sange curge?..e sange? e altceva?..poate ca trebuie sa astept momentul si am sa vad atunci..sper sa-mi iau tot ce-mi trebuie cu mine in bagaj..

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa

De sutiene nu prea stiu ce sa zic, dar despre lohii am mai citit si stiu ca pot sa curga si cate o luna dupa nastere iar in prima saptamana contin sange apoi, devin roz, pana la alb galbui, iar cantitatea nu este foarte mare. Am inteles si ca au un miros specific si ca ne protejeaza impotriva infectiilor.
Chiloti eu inca ii port pe cei pe care ii aveam si inaite, pentru ca sunt de bumbac si elasticul este foarte jos, astfel ca nu ma deranjeaza.

Carmen 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna

Plici Plici, se pare ca te urmaresc. Mie mi-a dat DPN acum 26 feb. Hmm, ar fi cazul sa ne infiltram si pe la odiseea precedenta? Si eu am primit aceleasi recomandari ca tine, sa sed cuminte, ca si mie mi s-a scurtat colul la 27mm.

Fetelor, da' voua v-au crescut sanii chiar la toate?? Sunt singura care mai incape in sutienele dinainte? Eu mai folosesc si bustiere, mi se par mai comode.

O seara frumoasa!

Monica Elefantica 31+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Sutiene speciale pentru alaptat.... in Galati (intreba o graviduta):

Sunt la Modern la standul Triumph (daca asa s-o scrie corect), s-ar putea si la Jolidon.
Dar cele de la Triumph sunt extrem de scumpe, acuma doi ani am primit unul si costa aproape 100 ron. E adevarat ca e calitativ, dar tot n-as da banii astia, mai ales ca pot rezolva problema si altfel.
Ati putea sa va descurcati foarte bine si cu un sutien obisnuit, care are cupa mai sexi (decupata) sau a carei bretea se poate detasa, ca sa puteti dezgoli cu usurita sanul pentru alaptare.

Mergi la inceput