Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

plici - ei, ai vazut ca exista o explicatie pt kg tale? au fost cu folos. felicitari
eu o sa nasc la elias, asa ca o sa te ashtept ca painea calda

maaahhh, incep sa ma ingrijorez eu acuma...sunt curioasa peste o luna cat o sa aiba colul meu minune. voua va recomanda doctroul sa sa menajatzi, pai inseamna ca eu m-am menajat prea rau. ma apuc sa mai fac si eu ceva treaba ca nu am nici o scuza dar la mine s-au intor starile de somnolentza din trim.1. ash dormi peste 10 ore/noapte plus ca pe la prinz simt nevoia sa stau in pat cu cartea in bratze. pai inseamna ca in ritmul asta ajung la un col de 10cm

29+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

plici plici, aris26, cu cine nasteti la Elias?

dorana27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui plici plici
eu ma umflu ....incet incet asa...de la apa cred...ca am inceput sa o retin....o sa fac poc...exista vreun remediu?

Atentie la consumul de sare, desi si aici... teoria nu prea se pupa cu practica.. Cel putin in cazul meu... desi nu obisnuiesc sa mananc sarat, kiar sodiul seric este sub valoarea minima normala, si eu am inceput sa retin ceva apa, tensiunea e mica totusi (atentie mare daca incep sa creasca si valorile TA sau daca faci edeme ale fetei).

Denisa-Madalina 25+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Florinela, si eu sunt in aceeasi situatie cu CM. Din pacate, venitul tau este exact ce ai luat (bani in mana) pe acea luna, adica mai putin in cazul nostru. Dar eu zic ca 1-2 luni nu se vor simti asa tare.

Fetelor, voi la cate sapt intrati in prenatal? Ca eu vreau sa ma mai duc la serviciu cateva zile combinat cu cele cateva zile de concediu osihna pe care le mai am, ca sa pot intra undeva la 31-32 saptamani.

29+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Multumesc fetelor pt urari.
Am petrecut pana apropae de dimineata , ma mir cum am mai venit la scarbiciu.

Am stat de vb cu fina care e proaspat mamika, si pt fetele care nasc la stat, oricum camasa si capodul vi-l da de acolo si vi-l poate schimba zilnic , cine vrea. La fel se schimba si cearceaful si lenjeria.
Practic este tifonul, si rivanolul. Sa nu va faceti visuri ca la tratamentul cand vi se face toaleta, iti pun ele vata, tot tu treb sa ai in buzunar pregatit tamponul. Asa ca multa vata....

Si cea mai tare faza e ca vine o asistenta si te intreaba dc vrei sa pastrezi copilul.

Poti sa fii si din Bacau, dc nasti la Bucuresti sau alt oras de acolo vei lua certifictaul de nastere, restul de acte le depui de primaria unde apartii.

Iar cu scosul afara al copilului, pt cine are curte e super. dar si sa-l tii ore-n sir afara dc nu ai curte, cum il alaptezi in parc?
Copilul treb invatat treptat, chiar dc e august. Parerea mea.

Maine o sa am noutati despre kg bebelinei.

+32 Ariana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Fetelor am si eu o nelamurire cu legea asta noua a mamelor.
Eu din Octombrie am fost in medical...la mine cum se calculeaza venitul net pe cele 12 luni?!, pana in medical sau include medicalul ca venit?
Aseara pe Realitatea TV, au enumerat actele necesare si unde trebuiesc depuse pentru dosrul de CIC, numai ca am prins exact pe final si nu am putut nota....ati vazut?
La mine in Militari, s-a oprit caldura, nu mai pot de fericire, Doamne ajuta sa nu racesc...dac tine criza cu gazul....ma mut la bunica la tara la soba cu lemne.
29+

http://good-times.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=0

fbruma

Iti va lua in calcul venitul net obtinut in toate cele 12 luni inainte de nasterea copilului(deci daca ai fost in concediu med. venitul net reprezinta suma pe care ai luat-o in mana in lunile acelea care este clar mai mic dar asta este..)

25+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

cum adica te intreaba daca vrei sa-l pastrezi???

rad u rad dar nu e de ras. din pacate chiar sunt cazuri

29+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Fetelor deci pana la urma a ramas cu 85% din venitul net pt CIC?

Cristina 30+ si Ana

Mergi la inceput

doranna - eu sunt la Tutunaru
tu?

29+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Salutare fetelor !!!

ca urmare a discutiilor de pe forum m-am apucat de pregatit bagajul pt spital: camasi de noapte 3 buc din acelea cu nasturi in fata + 1 buc sexi fara nasturi , pompa de sani 2 buc (primite de la cumnata mea), vata 2 pachete, chiloti 6 perechi care de care mai ''sexosi'' , papuci casa + halat si ... mai urmeaza !!!

Pliciplici, esti tare !!! o sa ne dai sfaturi cat de curand despre alaptat, infasat , nopti nedormite si alte chestii !!

Pupici la burtici !!!!

31+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput