Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
petrean spune:
Doranna zymafluor ii dau eu lui Andrei de la varsta de 1 an. Se da in general copiilor pentru a preveni aparitia cariilor, este un supliment de fluor. ASta ajuta si gravidele pentru a nu-si distruge dintii, deci nu e nici o problema sa-l iei
Bogdana
30+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 Dyana, cred ca si eu tot asa voi fi cu caruciorul asta... mi se pare o nava spatiala! Despre pat, eu sunt hotarata pt lemn, asa ca nu m-am uitat deloc la patuturile de la Graco. Nu mi se pare insa a fi scurt la 105 cm. Acum, mai vezi tu... pupici, 27+ Briseesgia |
Gia eu am dat 14 mil, pentru varianta TSB, adica inclusiv cu baza auto. asta a fost la baby expo, la promotie. in mod normal este cam 18 mil; noi am mai primit si un saculet pentru bebita cadou- absolut bestial.
diana
26+
David Gabrielpoze si filmulet 4D bebe mic
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ups! Acum am vazut ca mai primisem inca un raspuns... Da... gasisem eu ceva pe un site despre negatia asta care ar fi necesara daca ai declarat copilul in alta parte. Asta ar insemna sa o declar la primaria sectorului unde e spitalul (cred ca 5), de unde sa iau si negatia asta, iar pt banutzi, inclusiv alocatie sa ma adresez primariei Targoviste. E bine si asa. Multumesc pt raspuns. ![]() Denisa-Madalina 25+ cu Adela |
Exact , cu multa placere

25+ cu
MariaVine barza!
aris26 spune:
neatza
cel putin pt mine ca acum m-am trezit![]()
am citit o gramada, trebuia sa raspund la multe mesaje dar am cam uitat cui ce trebuia sa zic...
cu camashile, m-am lamurit. o sa imi iau doua preferabil nishte culori mai inchise ca sa nu se vada petele ushor. pe perioada travaliului o sa le folosesc pe cele din spital sau deloc, eu una pot sa stau bine merci in pielea goala....nu cred ca imi trece orice urma de rushine in momentele alea, oricum nu sunt pudica de felul meu.
sutien de alaptat, cred ca o sa-mi iau cand ies din spital, sa vad cata ma fac. eu ma gandeam ca o sa port si in casa, urasc sa ma balangan de colo colo mai ales ca o sa fie tot timpul cineva pe la noi, mama-tata, sora-mea si cumnata-miu...etc
ladou - eu cred ca o sa-l folosesc macar un pic. in caruciorul sport sigur nu o sa pun copil de 2 luni, chiar daca se lasa mult pe spate, eu il vreau ca fata la mine cel putin in primele 6 luni, am inteles ca e f important si pt copil. oricum landoul o sa fie bun si pe post de cosh in care sa doarma. camera copilului e la etaj si toata viata nostra se petrece la parter deci nu cred ca o sa-l las f mult in camera lui, mai ales ziua.
cu iesitu afara - noi suntem norocoshi, stam la curte, asa ca probabil ca 80%din zi o sa fim in aer liber
mai ales ca e inceput de vara si e sezonul gratarelor.
colul trebuie sa se scurteze o data ce sarcina evolueaza??? pai al meu se lungeshte
avea 34 in sapt 15, 44 in sapt 22 si acum la 28 de sapt avea 52. doctorul mi-a zis ca e "beton". nu mai inteleg
uf, cam atat. pup toate fetele care mi-au raspuns
29+
Poze
aris26 spune:
fetelor, nu va speriati daca copilul nu e perfect in standardul ecografului. daca ar fi asa inseamna ca absolut toti copii s-ar nashte la 3,5kg fix si la 50cm. se nasc copii perfect sanatoshi si la 2,5kg si la 4kg. depinde de moshtenirea genetica. daca e vreo problema sunt convinsa ca spune ceva doctorul.
toate o sa avem nishte copii perfecti si frumoshi! hai mai mult optimism si mai multa relaxare
29+
Poze
plici plici spune:
la fete
fusai si eu la dr ieri. in mom de fata sunt pe podium cu grasunul meu de 2,5 kg
. In rest toate bune si frumoase, el evident e mai mare cu sapt jumate, deci el are aprope 36 sapt...am dpn acum pe 19 febr
tare nu? e tot cu capul in jos pe directie acolo...cu fundul in sus si a dormit dus la eco, bine ca a dormit cu fata in sus sa-l vedem si noi.
pe de alta parte am un col de 2,4 cm...si mi s-a sugerat sa stau locului potolita...aris mie mi-a zis dr ca dupa 30 sapt colul se scurteaza sub 3 cm...Eu la 29 sapt aveam 3,4 acuma la 33 am 2,4.
Prin urmare cica stau locului...la birou...
fetele eu o sa nasc la Elias, asa ca daca mai sunteti care nasteti acolo o sa va povestesc cat de curand ce va trebuie, ce nu si tot asa...camasa de noapte eu am luat una de la prenatal alba si 2 colorate de la un magazin din mall da nu mai stiu cum ii zicea.
eu ma umflu
....incet incet asa...de la apa cred...ca am inceput sa o retin....o sa fac poc...exista vreun remediu?
pupicii 

corina
33+
Robert Andrei
cris_tinaus spune:
Salutare fetelor,
In legatura cu camasa de noapte, habar n-aveam ca iti dau cei de acolo pentru perioada de travalui (mai ales ca sunt la prima nastere si in toata viata mea am stat in spital vreo saptamana cumulat, asta cu tot cu zilele de dupa nastere)
.
Bombonique sunt la dr. Halmagean si voi naste la gine 1 mai tare pt ca el e acolo si nu pe alte considerente. Oricum am auzit ca sunt mai bine dotati cu aparatura in cazuri de urgenta.
Pupici
Cristina 30+ si
Ana
florinela79 spune:
Fetelor am si eu o nelamurire cu legea asta noua a mamelor.
Eu din Octombrie am fost in medical...la mine cum se calculeaza venitul net pe cele 12 luni?!, pana in medical sau include medicalul ca venit?
Aseara pe Realitatea TV, au enumerat actele necesare si unde trebuiesc depuse pentru dosrul de CIC, numai ca am prins exact pe final si nu am putut nota....ati vazut?
La mine in Militari, s-a oprit caldura, nu mai pot de fericire
, Doamne ajuta sa nu racesc...dac tine criza cu gazul....ma mut la bunica la tara la soba cu lemne.
29+
http://good-times.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=0
fbruma
Timi07 spune:
Ayla ti-am admirat garderoba bebeilor si camerele. Absolut superbe. Hainutele sunt si de la "obabi"?
Imi place mobila ce a-ti ales-o de nu mai pot...culmea ca eu nu agreez rozul dar in cantitati mici si in unele nuante e chiar super. De hainute ce sa zic sunt de papusi, atat modelelele cat si culorile sunt deosebit de frumoase...vesele.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Pisik06 spune:
Buna fetelor!
Plici-Plici, ce grozav ca mai ai asa putin
. Dar stai si tu potolita, lasa biroul ca nu moare nimeni fara tine, ai grija de tine si bb
Aris, da' chiar ca e col record! E f controversata treaba asta cu colul. Desi eu la morfo de 14 sapt aveam col 3,5, in spital am avut 2,4, apoi a doua zi la norfo de 22 sapt 3,6 si la eco de 26 sapt 4 si ceva, doctorita mea sustine ca, odata scurtat, colul nu se mai lungeste
. Asa ca eu am renuntat sa imi mai bat capul cu dimensiunile lui. Daca la morfo de 32 sapt Iosup zice ca e bine, eu sunt fericita.
Eu azi cam sufar de depresii. M-am ingrasat peste 2,5 kg in doar 1 sapt si cred cu tarie ca retin apa sau e ceva, ca totusi nu am mancat chiar asa. Apoi imi fac 1000 de griji legate de ce ii trebe lui bebe (eu am sot superstitios si nu prea o sa cumpar multe chestii), griji de cum si daca ne vom descurca, etc. Cred ca toate mamicile trec prin asta, la un moment dat, sper doar sa nu se agraveze...
Pupici pe burtici
29+
Ana Bianca