Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!
Raspunsuri - Pagina 6
Morgano spune:
Sorana, mersi de suport, dar o sa-mi iau cel putin portocaliu, ca am dat tare cu barda. Insa ca mamica care sufar cumplit in orele alea multe de munci extra-casnice, reluate din prima zi de venit din maternitate cu ambele fete, nu inghit jigniri cu polonicul. Pentru ca nu-mi fac placere muncile alea, nici lui tati nu-i place sa vina seara la 9 si eventual sa apuce sa faca baite si atat, si nici nu imi voi lasa copiii la PC fara vreun scop educativ.
Sunt norocoasa ca cea mare face ore in sir puzzle, cea mica inca e preocupata in tarc de tot felul de jocuri, nu le neglijez, ci le dau sansa sa se simta bine si singure, si impreuna, si cu noi. Dar consider PC-ul esential - in limitele decise de noi ca parinti - pentru o dezvoltare fireasca secolului in care traim.
NU le tin in casa fara motiv plauzibil.
Jur ca ador filmele de epoca, mai ales alea cu Colin Firth, mi-as dori sa fiu o mica burgheza cu servitoare, bona, baluri, corsete si altele, eventual sot feudal cu pretentii saptamanale, nu de 10 ori pe zi ![]()
Dar sunt doar o femeie de 33 de ani (azi-maine34) care munceste de peste 10 ani, dinainte de licenta, peste 10 ore pe zi, ca medie dc pun si weekenduri si concedii lipsa, care vede in munca ei nu pasiune (desi inca mai exista) ci un mijloc de a face viata familiei mai buna.
Si daca traim in 2009, sa fim seriosi, nu mi-as lasa fetele nicio clipa in fata casei (si stam in zona buna) la joaca. Nici in curte fara vreunul dintre noi. Nu sunt panicara, dar e prea plina societatea de azi de doritori de organe, pubere(i), furturi facile cu victime colaterale. NOI nu ne asumam riscul.
Prefer daca nu le pot supraveghea pe afara sa le vad prin casa, fie si la TV - ca oricum nu se uita ci eventual cand aud reclame danseaza, decat la un loc de joaca cu bile si topogane de cauciuc si nasurile sparte. Avem experienta.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
sorana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ripley Sorana, mersi de suport, dar o sa-mi iau cel putin portocaliu, ca am dat tare cu barda. Insa ca mamica care sufar cumplit in orele alea multe de munci extra-casnice, reluate din prima zi de venit din maternitate cu ambele fete, nu inghit jigniri cu polonicul. Pentru ca nu-mi fac placere muncile alea, nici lui tati nu-i place sa vina seara la 9 si eventual sa apuce sa faca baite si atat, si nici nu imi voi lasa copiii la PC fara vreun scop educativ. Sunt norocoasa ca cea mare face ore in sir puzzle, cea mica inca e preocupata in tarc de tot felul de jocuri, nu le neglijez, ci le dau sansa sa se simta bine si singure, si impreuna, si cu noi. Dar consider PC-ul esential - in limitele decise de noi ca parinti - pentru o dezvoltare fireasca secolului in care traim. NU le tin in casa fara motiv plauzibil. Jur ca ador filmele de epoca, mai ales alea cu Colin Firth, mi-as dori sa fiu o mica burgheza cu servitoare, bona, baluri, corsete si altele, eventual sot feudal cu pretentii saptamanale, nu de 10 ori pe zi Dar sunt doar o femeie de 33 de ani (azi-maine34) care munceste de peste 10 ani, dinainte de licenta, peste 10 ore pe zi, ca medie dc pun si weekenduri si concedii lipsa, care vede in munca ei nu pasiune (desi inca mai exista) ci un mijloc de a face viata familiei mai buna. Si daca traim in 2009, sa fim seriosi, nu mi-as lasa fetele nicio clipa in fata casei (si stam in zona buna) la joaca. Nici in curte fara vreunul dintre noi. Nu sunt panicara, dar e prea plina societatea de azi de doritori de organe, pubere(i), furturi facile cu victime colaterale. NOI nu ne asumam riscul. Prefer daca nu le pot supraveghea pe afara sa le vad prin casa, fie si la TV - ca oricum nu se uita ci eventual cand aud reclame danseaza, decat la un loc de joaca cu bile si topogane de cauciuc si nasurile sparte. Avem experienta. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
Stai linistita ca mie mi se pare normalitate ce zici tu acolo
Bine - mai putin filmele de epoca, chiar iti plac?
Si eu consider pc-ul un mijloc de educatie, duc si copilul afara dar iarna nu in parc ... si nu stiu daca scot sau nu copilul in orele de plimbat bebe-ul afara pe care le practica vecinii, invatatorii de la scoala de langa, educatoarele de la gradi sau tatza Floarea de la parter

Oricum aia pe care ii barfeau acolo - or fi fost oamenii plecati la ski in Austria si vine tanti invatatoarea si-i acuza ca tin copilu' in casa ca nu l-a vazut ea in fata blocului

Sper ca invatatoarea pe care o s-o aiba fi-mea sa stea sa pandeasca pe unde ma preumblu
Eu sunt mai aproape de intrarea la scoala ca tine si mi se face frica ... cand vad ce specimene sunt in invatamant .... si sper sa avem noroc de o invatatoare ok ...
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kay spune:
umflatel, Mihaita e superb !!! si nu o zic doar asa, chiar e un baietel foarte-foarte frumos
si sa va faceti si voi bine cat maio repede 
da, alex e cel care face matinalul la B1.
misha, pai mi-am cumparat online rosii si lapte si suc de portocale, da pana au venit astia am lesinat p`aici... si pe urma am fost invitate la masa la cineva, S a mancat prea multa branza si a vomitat, iar pe urma a mai bagat niste lipie
si a primit Elmo LIVE si plange de cate ori ii spune ala ca o iubeste... mie-mi place mult de tot, da deh, i-e frica de el...
va
sa o culc si revin, ca ma cam dor coastele... ma duc si pana la sala sa ma cantaresc, sa vedem daca o tin tot asa sau schimb ceva in regim ![]()

oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
hai ca am facut nefacuta
am citit toate capitolele, cap coada
acu stiu ce e cu soacra lui Kokiy, cum a ajuns jeneralu jeneral, cum a facut gabitza 58 de kile si tot asa ! sa mai zica cineva ca nu sunt informata 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:

LA MULTI ANI ,OANA! SA FII SANATOASA SI SA TE VAD SOACRA ! 

LA MULTI ANI ,Romana 74!

LA MULTI ANI ,Amira Ioana ! Sa cresti mare puiut si sa fii sanatoasa !

Sa va dea Dumnezeu sanatate, liniste si bucurii !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Tantzo, un dans din buric pentru sarbatorite,te rog !![]()
'Neata la fete ! haideti la
si la 
Am dormit de parca dormeam in strada,m-a durut spatele de am zis ca mor. Cred ca am racit la servici de la aerul conditionat !
Ma duc sa beau cafeaua,ca fara ea, nu ma ajuta neuronu' ![]()

fetele cucuietele !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay hai ca am facut nefacuta ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
am avut 58 kg,ca acum am 56

.bey, mama ei de viata, cum Doamne iarta-ma pot pierde 2 kile in 3 minute,io nu pricep!

Gabriela
violeta69 spune:
LA MULTI ANI !!!!

kay oana
romana 74
Amira Ioana fetita lui mariussimiuc
si pt toti cei din familiile voastre care isi sarbatoresc numele,
SA AVETI O ZI BUNA 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Morgano spune:
La multi ani!!!
Ia sa muriti incet, mai ales daca dati click pe categorii sa vedeti si detaliat.... http://calorii.oneden.com/
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
MadameBovary spune:
la multi ani, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI si de la mine!
si daca s-a cerut dans din buric pentru sarbatorite, dans din buric sa fie:
![]()
Oana, cum stai cu klogramele? Teoretic, n-ar avea cum sa se duca decat in jos, avand in vedere ce mananci! ![]()
Gabrielo, vezi ca eu nu te uit, vad ca ma eviti cu titulatura aia cu care imi dadeai pe la nas si pe care n-ai vrut sa mi-o zici!!
I never fake ... sarcasm