Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Iulia, sa recunastem ca se scot cu suportul de cadita

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Iulia, sa recunastem ca se scot cu suportul de cadita

Normal ca le punem la dispozitie cele mai bune conditii,tehnologie noua...ce, vrei sa se planga dupa'aia

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

Hop si eu, de pe la topicul cu cabotinul.

P'acilea ieste: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131554&whichpage=3

Vazut fete normale si zambarete la intalnire, vazut Sosonica luptatoare superba! Vazut pereche de umflatei draguti-foc - Dl era nemancat, nebaut sau NF de era asa serios? :))

Mai imbaietor si spalator de crestete de copii ca al meu, mai rar, de 3 ani si ceva face baite la greu, eu sunt cu dushurile ca-i mai lesne. Si proportia e 85% baite, 15% dushuri, ori 2 fete..... so..... inca un copchil si facem spalatorie. Ca de ce dc este de masini, de catei, de pisici (pregatite pt Haga, vba nevestei organice) sa nu fie si de copchii?

ripley,nemancat si nebaut,nu ca eram la nunta,NF,nu..se intamplase cu cateva ore ianinte(tin minte ziua si ora,ca la mine nu prea se intampla ziua,cu copii pe langa noi,dar atunci eram in deplasare)..insa asa este el la poze,mai serios,in viata de zi cu zi nu-i asa..parol!
misha,asa sunt eu mai hlizita!
bey,dar la malul marii,LA CONSTANTA,cand faceti inatlniri,ca vreau si eu!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

kay,vazut si eu mandrete de fata....daca ar fi bine mihaitza al meu,peste ani...parca as face-o o nora...
a,si apropo,nu ma uit eu prea mult tv...dar AL al tau,nu prezinta matinalul la b1 tv?sau doar seamana izbitor de bine...????

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Mai kokiy tu vrei sa ne induci in eroare. Io zic ca erai tu la baitza, inainte sa te epilezi pe miini

umflatel la vara venim la Constanta, ca acu' bate vintul si la cit sintem (unele dintre noi! ) de slabe, mi-e ca ne ia pe sus

Tantzo deja tre' sa-ti desenez? pai tocmai de aia am zis de 18 ani, ca e clar ca e bunic, daca e jeneral, deci este deja de Antipa! Te clarificashi?

Ripley buna ideea de afaceri cu spalatoria de copii . Am o nedumerire: nevasta organica e gabitza?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Mai kokiy tu vrei sa ne induci in eroare. Io zic ca erai tu la baitza, inainte sa te epilezi pe miini

umflatel la vara venim la Constanta, ca acu' bate vintul si la cit sintem (unele dintre noi! ) de slabe, mi-e ca ne ia pe sus

Tantzo deja tre' sa-ti desenez? pai tocmai de aia am zis de 18 ani, ca e clar ca e bunic, daca e jeneral, deci este deja de Antipa! Te clarificashi?

Ripley buna ideea de afaceri cu spalatoria de copii . Am o nedumerire: nevasta organica e gabitza?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

sa stii ca tin minte!sunt eu mai imprastiata,dar tin minte!
va ,pe toate,va doresc noapte buna,si o zi buna maine,care la servici,care pe acasa!fug si eu sa culc kupilu,care nu decatt cu mine!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

VALEEEEEU! iar de facu 12 noaptea si io iar ma trezesc cu noaptea in cap!
Numai voi sinteti de vina

toate NEBUNAKELE si somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pai e organica, ca se da cu organu, nu ca noi care umblam dupa produse bio pe la plafar ca nu le avem live pe-acasa.

Pfuai ce m-am turat la topicul cu aer liber versus computer, iar mi-o iau de-un cartonas rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Fetele merci de suport.
Acu' sta imbufnat in canapea
Cred ca realizeaza ca mai spala 2 ani la capu' de copil (adica s-o spala singura la un mom. dat si pe cap).
Misha - ia copilul ala o data sa facem topic
Pe fi-mea tacsu o striga "purice" si o alinta cu "cine-i puricele lu' tata?" - asta pentru ca atunci cand avea cateva zile si el asista la alaptat a constatat socat ca se comporta ca un purice ("am vazut eu pe Discovery") - suge - is e umfla burta - i se dezumfla burta - suge ....

Gabitza tu esti baba ma sau pustoiaica, ai?
Lasa-l incolo de junghi ca trece cu aspirina (evident!)

Eu am o vanataie mare pe partea dorsala (care parte ma si doare
) de la o cazatura pe patinoar. Cand am busit am fost si suficient de toanta sa ridic intai copilu' care evident, nu ma putea ridica si mie imi alunecau mainile .... ma rog mi s-a intins o mana de patinator de care am profitat ..... era o doamna de 60 care patina cu o gratie incredibila ... Am hotarat ca asta ma fac cand o sa fiu mare - tanti gratioasa care patineaza .....

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:

Pai e organica, ca se da cu organu, nu ca noi care umblam dupa produse bio pe la plafar ca nu le avem live pe-acasa.

Pfuai ce m-am turat la topicul cu aer liber versus computer, iar mi-o iau de-un cartonas rosu.

Moama ce s-au incins acolo ... mai ceva ca la divorturi
Nu vad pt. ce sa-ti iei carton ....

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput