Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

POZNE, POZNEEEE

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

pup minunatia asta de fata. de cite ori vad pozele ma minunez cit de frumoasa poate fi. ptiu sa nu o deochi!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

mamaaa, mie mi-e o foame de imi vine sa va mananc pe toatele si nu mi-a venit nenorocita aia de mancare...

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

da' tu parca erai la dieta

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

bey,da' io tot n-am priceput de ce si-a inshelat cabotinu' sotia! ca nu - i trimitea sms-uri cu "ai laviu,fa" sau ca nu tremura nici de spaima cand il vedea?
si iar nu pricep ca daca i-a fost a cu alta si i-au cazut budigai la prima falfaire de gene, de ca n-a dat intai divort?
ca adicatelea una spala izmene si alta bea cafea in balcon cu iubi?..in pana mea...

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

de 3 pagini va rog sa-mi bagati linku' ca io's chioara si nu vaz cabotinu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
Tantzo,pardon,am o intrebare.Jeneralu' tau nu-i cumva la Antipa?

De ce sa fie la Antipa, femeie nebuna ce esti??

I never fake ... sarcasm

din cauza de "jeneral"
Pai unde vazusi tu jenerali la 18 ani, ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Erau niste linkuri pe la sfarsitul capitolul precedent daca imi amintesc eu corect. Try there!
Gabrielooo, unde esti sa-mi zici de titulatura? Te pitulesti ca sa nu te gasesc, nu? Treci aici ca altfel... vine dupa tine!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

luati de va uitati O DOAMNA BINE SI DOMNUL EI

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

da' ce sotior serios ai!
...si tu o hilizita, nici nu ma asteptam altfel din partea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71
din cauza de "jeneral"
Pai unde vazusi tu jenerali la 18 ani, ha?

Da' cine zise ca are 18? E copt baiatu'... mi-e sa nu se si usuce de cat de copt e uneori

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Gabrielooo, unde esti sa-mi zici de titulatura? Te pitulesti ca sa nu te gasesc, nu? Treci aici ca altfel... vine dupa tine!

I never fake ... sarcasm

Las-o ca a inceput sa scirtziie, acu se da cu alifie sa nu se mai frece os pe os, ca scoala vecinii cind merge prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Hop si eu, de pe la topicul cu cabotinul.

P'acilea ieste: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131554&whichpage=3

Vazut fete normale si zambarete la intalnire, vazut Sosonica luptatoare superba! Vazut pereche de umflatei draguti-foc - Dl era nemancat, nebaut sau NF de era asa serios? :))

Mai imbaietor si spalator de crestete de copii ca al meu, mai rar, de 3 ani si ceva face baite la greu, eu sunt cu dushurile ca-i mai lesne. Si proportia e 85% baite, 15% dushuri, ori 2 fete..... so..... inca un copchil si facem spalatorie. Ca de ce dc este de masini, de catei, de pisici (pregatite pt Haga, vba nevestei organice) sa nu fie si de copchii?

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Uite sorana ca se poate si la altii http://good-times.webshots.com/photo/2487962370102564205TjFzib ...interesant e cu amandoi odata,ca si la Ripley ...sa vezi ce balaceala iese ...

Oana pupam Sosonica mica ...

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput